Фатих Харбие, Кара Севда, Кьосем султан - всичко за актьорския състав ~67~

• 29 573
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
Оппааа Ели  Hug Heart Eyes Хошгялдън, джанъм беним  Mr. Green

# 256
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Ели Hugаз докато сколасам за новата тема вие половината вече я изписахте...но така е с такива патрони....но не пречи пак да дам нещо сладичко...
Скрит текст:
снощната серия не успях да я гледам онлай...а от линка в темата, за което Благодаря...Емир все повече ми харесва като игра.....за Неслихан няма защо да казвам....за Бу или добро или нищо....че да не настъпя някой по мазола.... Joy Joy Joy
хубав ден....

# 257
  • близо до брега на морето
Добро утро , момичета  Hug Hug Hug Hug Hug
Ще си позволя да се вмъкна в темата ви , но изгледах набързо двете серии и ми хареса сериала  Peace
Вярно , че сюжета е малко банален , но ми хареса играта и на Бурак , и на Неслихан , и на актьора ,играещ Емир  Peace явно тепърва ще очакваме развитието и като сюжет , и като игра , и като образи  Peace
много ми е познат актьора , играещ Озан  newsm78 някой ще ми припомни ли какво друго е играл  Praynig
И сега като гостенка , да не идвам с празни ръце  Hug

Hug Hug HugПривет и добре дошла.Озан първо го гледах в КСШ,после в ПО-все проекти на Ай Япъм Laughing. и Керем Чатай

# 258
Лудостче  Heart Eyes HugГости  Heart Eyes Hug
Ели  Heart Eyes Hug добре дошла!

# 259
  • Плевен / София
Ди Party Лудостче Party
няма ли някое селфи...че деня ми е крив.... Thinking

# 260
  • Керодиспансера
Еви  Hug Гости  Hug Ди  Hug
Мими Hug явно от ПО ми е познат  Peace
Благодаря ви за топлото посрещане , момичета  Hug Heart Eyes Hug

# 261
 Embarassed Embarassed EmbarassedОпс,забравих да гушнем Гости Heart Eyes Hug и Ди Heart Eyes Hug-узурделерим Embarassed Embarassed Embarassed
Таз песен на нащи я слушам от сабба и вия из къщи Joy Joy Joy Joy

# 262
  • Плевен / София
Embarassed Embarassed EmbarassedОпс,забравих да гушнем Гости Heart Eyes Hug и Ди Heart Eyes Hug-узурделерим Embarassed Embarassed Embarassed
а какво да правим ние с гайдите на работа дет сме.... ooooh!

# 263
Joy Joy Joy Joy Joy Joy
дано да си сама  Whistling

Гости  Hug Heart Eyes

# 264
  • Плевен / София
Joy Joy Joy Joy Joy Joy
дано да си сама  Whistling

Гости  Hug Heart Eyes
Еви Hug хубава серия снощи....но не знам Кьосема как да го вмъкна в програмата си...ще ме изгонят от къщи... Naughty Joy Joy Joy Joy Joy

# 265
  • Керодиспансера

Достойни съперници за сърцето на една красива жена  Heart Eyes
Единият е там , където трябва да бъде , а другият с много труд, лишения и постоянство се изкачва по стълбата ,за да стигне върха  Peace

# 266
А, добър ден и от мен Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Няма да ви броя, 4е още спя Laughing Легнах в 5.00 и сега се надигам ooooh!
Ели Hug Heart Eyes добре дошла Party много се радвам да те видя тук Party
Здравейте момичета
Ели Hug...Емир все повече ми харесва като игра.....за Неслихан няма защо да казвам....за Бу или добро или нищо....че да не настъпя някой по мазола.... Joy Joy Joy
хубав ден....

Гости Hug Ееее, ти па като за умрел на4и Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 267
Адашче Heart Eyes Hug ти кат си лягала-аз съм била почти наспата бе Joy Joy Joy
Гости, сорма джанъм-на мен в момента само четвъртък е фри Joy Joyтуй говорим за онлайн гледане.Пък има дни дет дават по дьорт hahaha hahaha hahahaма гледам един, после другите.Още ме търпят hahaha hahaha hahaha

# 268
Адашче Heart Eyes Hug ти кат си лягала-аз съм била почти наспата бе Joy Joy Joy
Гости, сорма джанъм-на мен в момента само четвъртък е фри Joy Joyтуй говорим за онлайн гледане.Пък има дни дет дават по дьорт hahaha hahaha hahahaма гледам един, после другите.Още ме търпят hahaha hahaha hahaha
Миме Hug Heart Eyes ми аз до 4.00 гледах филма и после докат мина през банята и осъмнах Joy Joy

# 269
Мераба,  Hug Емир уж я обичал пък си ляга с колежка  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт