Фатих Харбие, Кара Севда, Кьосем султан - всичко за актьорския състав ~67~

• 29 569
  • 737
  •   1
Отговори
# 270
Хелоууу  Hug Hug
Много хубава серия бе ауууу  Heart Eyes Heart Eyes

Днес ще ви чета КС-то да видя дали сте ми плюли момчето  hahaha hahaha
Страхотна игра и на двамата + Емирчо  hahaha и Лейля ми хареса как защитава Кемал като свое дете срещу Нихан Crazy

Явно децата са си на оная пача,но тя ще да е прецакала таткото на Нихан ..не му помня името  Thinking и той я е изоставил в деня на сватбата им, сигурно онази е казала че е бременна  Crossing Arms

# 271
  • София
добро утро сладурчета  Hug Hug Hug

И рейтинга  Party на втора позиция сме

Тотал: 6,76
АВ :6,15
АВС1: 6,77

Crazy Crazy Crazy Party Party Party

Ди  Hug Heart Eyes браво, много се радвам  Mr. Green
Еви  Heart Eyes Hug.....на 2-ро са защото не могат да играят  newsm78 какво ли щеше да е ако можеха  Mr. Green Joy Joy
Правя корекция  Naughty само Несли не може да играе и затова сме 2-ри
затова да се стегне следващия епизод за да е равностойна и да сме 1-ви  Heart Eyes

# 272
  • Плевен / София
А, добър ден и от мен Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Няма да ви броя, 4е още спя Laughing Легнах в 5.00 и сега се надигам ooooh!
Ели Hug Heart Eyes добре дошла Party много се радвам да те видя тук Party
Здравейте момичета
Ели Hug...Емир все повече ми харесва като игра.....за Неслихан няма защо да казвам....за Бу или добро или нищо....че да не настъпя някой по мазола.... Joy Joy Joy
хубав ден....

Гости Hug Ееее, ти па като за умрел на4и Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
не бе ...просто знам, че е любимец и да не напрегна някой... Naughty
Скрит текст:
ника ти много дълъг, нещо по кратко за писане, че не мога да навържа още всички имена в темата с никовете им... Embarassed

# 273
добро утро сладурчета  Hug Hug Hug

И рейтинга  Party на втора позиция сме

Тотал: 6,76
АВ :6,15
АВС1: 6,77

Crazy Crazy Crazy Party Party Party

Ди  Hug Heart Eyes браво, много се радвам  Mr. Green
Еви  Heart Eyes Hug.....на 2-ро са защото не могат да играят  newsm78 какво ли щеше да е ако можеха  Mr. Green Joy Joy
Правя корекция  Naughty само Несли не може да играе и затова сме 2-ри
затова да се стегне следващия епизод за да е равностойна и да сме 1-ви  Heart Eyes
Пък и ако Бу можеше да гледа влюбено направо щяхме да заковем титлата Номер 1 Joy Joy

# 274
Здравейте, аз по принцип съм от групичката на балкона, но не се стърпях при такъв пристрастен коменар за Неслихан,та това момиче играе със всяка своя клетка мозъчна и телесна в сцената на крайбрежната та тя си плачеше истински, дори нослето и се беше запушило като при рев.Не разбирам как с лекота се отхвърля такъв труд ,така изиграна емоция ти бърка в душичката ,аз почувствах нейната болка .За двамата левенти също нямам думи прекрасно младо попълнение при съседите ,тази индустрия ще ги отведе много на високо,много награди и международно признание ще получи Турция за тези прекрасни млади хора които играят с душа и сърце а и много чар се сипе върху нас, красотата както на мъжете и дамите също и да не забравя  децата те са не по малко прекрасни . Вярвам,че за пореден път Неслихан и целия екип ще ни дарят с много вълнуващи мигове.

# 275
  • Плевен / София
Мераба,  Hug Емир уж я обичал пък си ляга с колежка  Mr. Green
Верче, misis Neli ,БлагаВест  Hug Hug Hug
ами човека няма 5 г. да стои на сухо.....да чака нашата мома....любов, любов ма човеко си има нужди... Joy Joy Joy

# 276
Гости  Hug
Ми то по добре с колежка Joy иначе досега да я е натегнал Joy Joy

# 277
Гости  Hug
Ми то по добре с колежка Joy иначе досега да я е натегнал Joy Joy
ooooh! Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Миленче  Hug Heart Eyes Верче  Hug Heart Eyes Мичоно  Hug Heart Eyes

Гости  Hug Heart Eyes БуМич............ е Мичона или Мимето  Heart Eyes Mr. Green

Мисис Нели  Hug Heart Eyes много хубаво коментарче, браво  bouquet Пиши по-често при нас  Peace

Мисля, че Емир я обича и той много и истински, не може нито да я остави, нито да я вземе и нарани... и неговата не е лесна  Whistling
Използва колежката, за да предизвика ревност у Нихан и естествено, за едни други нужди... ама по нужда  Mr. Green

Страхотно играе това момче  Peace

Мнение за него от една дама от руската група  Peace

Ramilya Raupova

Марина, Каан так играет.. Ненависть премешанная со страстью!! А когда сидит просто рядом,весь его вид говорит о том как он горд тем. что " вот это все мое" " моя жена". И совсем при этом не нужно к ней прикасаться или смотреть на нее. Он это передает как то по- другому. И Кадир умеет играть так же

# 278
Еве и аз мисля че я обича истински,но му е и като мания.Търпелив е донякъде с нея,но дори Нихан да не го обича я боли да я унижава като спи и кани любовниците си.
Лейля ми е интересен образ както и бащата на Нихан.Аз си мисля че им е вече майка или леля (но по малко вероятно)
Не мисля че Лейля ги е накарала да пуснат хвърчилото тя сякаш се ядоса като го видя.
Аз си мисля ако Нихан беше казала истината на Кемал дали нямаше да е по-добре.Поне щеше да знае че го е изоставила за да спаси брат си.
А в сцените които Нихан плаче все едно и аз плача-много истински плаче.
Майката и бащата немога ги търпя.Защо ли не се съберат за да вършат лошотии.Как не виждат че страдат.Нима Емир е щастлив с човек който обича друг и го мрази ами Нихан.Но да има епизоди с драми.
Рейтинга е добър дано да се покачва и да не го спрат.
Още веднъж искам да благодаря на Ирка благодарение на която разбрах почти всичко иначе щях да гадая. bouquet
Май ще почна да пиша романи Peace
Лек ден Hug

# 279
  • Плевен / София
Еви, Party благодаря...дерт ми беше....да не сбъркам в някое обръщение....едното име вече го го опраих има още едно две...но ще питам в движение...че неща да поздравявам вече общо... Wink
Емир си права, че обича...ще видим обаче дали в крайна сметка няма да я нарани... Naughty

# 280
Здравейте, аз по принцип съм от групичката на балкона, но не се стърпях при такъв пристрастен коменар за Неслихан,та това момиче играе със всяка своя клетка мозъчна и телесна в сцената на крайбрежната та тя си плачеше истински, дори нослето и се беше запушило като при рев.Не разбирам как с лекота се отхвърля такъв труд ,така изиграна емоция ти бърка в душичката ,аз почувствах нейната болка .За двамата левенти също нямам думи прекрасно младо попълнение при съседите ,тази индустрия ще ги отведе много на високо,много награди и международно признание ще получи Турция за тези прекрасни млади хора които играят с душа и сърце а и много чар се сипе върху нас, красотата както на мъжете и дамите също и да не забравя  децата те са не по малко прекрасни . Вярвам,че за пореден път Неслихан и целия екип ще ни дарят с много вълнуващи мигове.
Радвам се 4е ско4и от балкона Party Нели Hug добре дошла Heart Eyes

Гости, шегувам се бе Joy Joy ми аз съм адаша на Мимето  Joy
Скрит текст:
по принцип ми викат Мима, ма една луда диспансерка реши 4е съм Ми4ка и от тогава ми викат Ми4онка

Еве Hug Heart Eyes

# 281
Клари  Hug Heart Eyes

А, като стана въпрос за майката и бащата... като гледах повторението снощи, че нали нямах нет отначало, сцената в банята Нихан-Емир...
Та, Емир каза, че не я е принуждавал да се ожени за него, тя била пожелала. Тя вика да, да спася брат си, защото ти го заплашваше.
Емир и вика: Обичах те като луд, появи се възможност и я използвах. не съм те принуждавал.
Но родителите ти избраха това за теб. Вместо да видят сина си в затвора, пренесоха теб в жертва. Продадоха те на мен.

това така на прима виста и по памет цитирам - значи Нихан е изпълнила желанието на семейството си, не е било само нейно решение  Peace

# 282
  • близо до брега на морето
Това състояние на Емир-обичал бил,той е направо маниакално психясъл Rolling EyesНеговото си е чист егоизъм-виждате ли-искам да съм с нея,щот я обичам.Още повече,че тя му се дърпа и той хептен си навива масрафа.Типично богаташко синче-да ам тц-баба му може да му купи епси,освен ашк-а на момичето по което въздиша до полуда.За мен си е един психар Peace

# 283
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green

пууу ooooh! как сте се разщъкали ама ще се опитам да поздрастя и останалите

Мичонка  Heart Eyes HugКлари  Heart Eyes HugВерич  Heart Eyes HugРелаксита  Heart Eyes HugЛинди  Heart Eyes Hug
Нели  Heart Eyes Hug добре си скокнала от балконЯ  welcome

# 284
Ди  Hug Управи ми настроението покрай това че съм болна Peace

Общи условия

Активация на акаунт