Фатих Харбие, Кара Севда, Кьосем султан - всичко за актьорския състав ~67~

• 29 553
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
ooooh!изтрих си поста
Миналата седмица бях писала че според мен Лейля и майката на Нихан са сестри. Явно в деня на сватбата Л.научава за изневярата на любимия и сестрата и изчезва. Иначе няма логика ако са приятелки да има снимки на бебетата като там са  махнати главите им  Laughing и втората снимка с вече порасналите близнаци

# 286
Ди  Hug Heart Eyes освен връзка с бащата, Лейла по някакъв начин е свързана и с децата /или едното дете/, иначе и аз не виждам логика да има снимка на порасналите дечица и на бебетата без майката  Peace

# 287
Абе имал нужди  Mr. Green ше кара ръчно нъл се бие по гърдите,че я обичал  Mr. Green Тя,ако не беше се жертвала зарад батю си ,той щеше се гътни в затвора  ooooh! къвто е нежен и с тези припадания  ooooh! Е как стана тва нали уж отиди да спи с момата и изведнъж я гръмнал  Mr. Green

# 288
и пак - вай бе  Heart Eyes

и с патрона табики  Laughing Heart Eyes

# 289
Здравейте някой дали знае ще има ли днес фрагман

# 290
Преди малко четох, че фрага щял да е много вълнуващ, затова го задълржали малко.
Демек, не се знае, дали ще го пуснат днес, но се надяваме  Mr. Green Heart Eyes

Коте  Hug Heart Eyes

Последна редакция: чт, 22 окт 2015, 15:22 от Еванджелин

# 291
  • Плевен / София
и пак - вай бе  Heart Eyes

и с патрона табики  Laughing Heart Eyes

ма и журналистите ухилени до ушите.... Joy Joy Joy Joy

# 292
Преди малко четох, че фрага щял да е много вълнуващ, затова го задълржали малко.
Демек, не се знае, дали ще го пуснат днес, но се надяваме  Mr. Green Heart Eyes

Коте  Hug Heart Eyes

Ей тук хич не ми аресва Неслиту ooooh! поне на снимката Peace

Здрасти Hug Hug Hug

Га ше има превод #Cussing out Mr. Green

И за рейтинго Party Party Party

Нели добре дошла Hug Heart Eyes

# 293
  • близо до брега на морето
Вай бе-ма редим едни сценарии Joy Joy Joy
И на мен ми е интересна каква точно е връзката на Лейля със семейството на Нихан.Но се разбра,че когато заминаваше Кемал и тя видя Нихан да плаче-и каза да го остави и дъра-бъра-с една дума това което схванах аз де-много и е скъп и не иска да страда повече.Ето тя-имала е боюк ашк-ма се е опарила и още е сама.Това за връзката и с бащата се разбра-ще ни кажат и причината-ма има време бе-още сме в началото Laughing
Охоооооооо,докат пиша и Ренка позитивната се явила Mr. Green-къв превод бе-карай на ум Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 294
Охх дано има малко развитие за влюбенита гълъбчета

# 295
Нещо конкретно ли чакаш-нема е скоро Laughingсега ще има игра на нерви.Оная племенницата на боса на мината и тя като се яви Mr. Greenша стане мазало

# 296
Нещо конкретно ли чакаш-нема е скоро Laughingсега ще има игра на нерви.Оная племенницата на боса на мината и тя като се яви Mr. Greenша стане мазало
Екстра Party Party Party

Туй за мене Heart Eyes

Скрит текст:

# 297
Екстра Party Party Party

Туй за мене Heart Eyes

Скрит текст:
Юх,валла-пес-ми не дейджам-тебрикедерим Joy Joy Joyма убав бил бе

# 298
Па убав е та Laughing я грозно не държим при мене Mr. Green

# 299
Па убав е та Laughing я грозно не държим при мене Mr. Green
И сега кво искаш ми кажеш-че моя отбор за черкин ли Joy Joy Joy Joyдаже и у резервите за якъшъклъ,тамам мъ Laughing Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт