Фатих Харбие, Кара Севда, Кьосем султан - всичко за актьорския състав ~67~

• 29 510
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
Миме Hug Heart Eyes Laughing Мичонка Hug Heart Eyes

# 391
Привет, прекрасни, на всички, че много сте се разщъкали Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Еве Hug Heart Eyes и на другите в екипа Hug благодарско за труда ви Heart Eyes newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Ди Hug Heart Eyes ако искаш мога го кача в мегата, да ги дръпнеш 2 части оттам newsm78
Васе Heart Eyes Hug мерсииии но ще изчакам да излезне в датата  Peace

# 392
Ехе,ама много сте бързи с превода  Party

# 393
Привет, прекрасни, на всички, че много сте се разщъкали Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Еве Hug Heart Eyes и на другите в екипа Hug благодарско за труда ви Heart Eyes newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Ди Hug Heart Eyes ако искаш мога го кача в мегата, да ги дръпнеш 2 части оттам newsm78
Васе Heart Eyes Hug мерсииии но ще изчакам да излезне в датата  Peace
Peace

# 394
Ехе,ама много сте бързи с превода  Party
Съобразихме се с апела ти, да сме по-чабук и да не се охлянкваме  Laughing Laughing Laughing

# 395
Оффф, бре, тръпки ме побиват от мъката им ooooh! толкова да ми харесват Heart Eyes Heart Eyes а Емир егати самонадеяния, ревнувала го ooooh! тоя хич не си познава жената, язък че живее с нея 5 години Laughing

# 396
Здрасти  Hug Hug Hug

Благодаря за серийката newsm51 newsm51 newsm51 love001

# 397
Ренку  Heart Eyes HugРелаксита  Heart Eyes Hug

# 398
  • In the light side of the Moon!
привет моми4ета  Hug

Еви  Hug и целия екип  Hug Hug Hug много благодаря  love001 love001 love001

да ви е сладко  Hug

съобщение от Ay Yapım за фрагмана  Peace
yeni bölüm fragmanı gün içinde sizlerle!

google ми вика 4е ще е днес  newsm78

много хубави коментари про4етох. Еп с превода ви е развълнувал....друго си е с превод, хиляди пъти ще го кажа.
Много ми харесва, 4е в сериала има сериозни реплики..не само.. мархаба, насълсън, ийм,ийм.....

# 399
И ква стана тя Laughing народът ще живее, както иска синът ми, но синът ми ще живее, както искам аз и демек народът/Кемал/ си живее както той си иска hahaha hahaha hahaha

# 400
  • In the light side of the Moon!
абе аз ви 4ета за тия паяжини пък си мисля той Кемал ако знае, колко паяжина има събрала се за 5 год хи4 няма да се дърпа  Joy Joy Joy Joy

Васе  Hug така е...хората си вярват  Joy Joy Joy Joy

# 401
  • близо до брега на морето
Опс, кои са новите появили на хоризонта Hug
Ренку Heart Eyes Hug Меги Hug Heart Eyes Релаксче Heart Eyes Hug И това е за останалите Hug Hug Hug Hug-през тела съм и не помним вече-кой беше тук, кой не
Та сега по баш темата Joy Joy Joyдокат се мотам то станало пет часа и си пуснах диема-и какво да видя Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyesлюбим момент-ма взех да се чудя Нериман и Маджит ли са или Неслихан и Кадир.Много сладки беее.Сонра ша ви метна почерпка-днес моя ми донесе нова прахосмукачка Joy Joy Joy JoyДано изкара по-дълго време Praynigче аман-инак трябва да си я купувам аз Joy Joy Joy Joy Joy

# 402
Лудетина честита прахосмукачка  bouquet
Момичета Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Аз си доглеждам 2ра част и отивам разходка кучовци  ooooh!
Много се радвам на коментарите ви

# 403
  • близо до брега на морето
Клари мерси джанъм Wink
Вече съм на компа и да метна обещаното Mr. Green
Скрит текст:

# 404
  • София
Клари мерси джанъм Wink
Вече съм на компа и да метна обещаното Mr. Green
Скрит текст:
Миме това дет си метнала вече е друго как съм огладняла направо захващам от вратата  eat eat eat  и винце ще си пийна Wine Glass
Аааа да не забравя да ти честитя новата прахосмукачка newsm79 ама много не се натягай да не се развали пак  smile3534

Общи условия

Активация на акаунт