Ако позволите, и аз да се запиша при вас. Темичката ви е супер забавна, с удоволствие ви чета отскоро. Много отдавна не бях влизала в мамата, но след като започна сериала с Бу, не можах да се сдържа. Благодаря на Еванджелин и целия екип, който работи над превода.

Много, много ми харесва сериалчето, каста е супер, музиката- тоже. Като гледам и комшиите са го оценили. Четох, че на вас ви се струва леко муден, а рускините пък се жалват, че много бързо вървяло действието.
Мисля, че по-нататък ще ни покажат още по- голяма химия. Несли за първи път я гледам и съм очарована от естествената и, и непревзета игра. Сюжетът си е типичен за турските сериали, но са много важни отделните сцени, как ще ни ги поднесат режисьорът и актьорите. Надявам се на читав сюжет, че Ай Япъма обикновено започват силно, пък след това го оплескват. Дано да са си взели поука от провала на КСШ-то. За Бурак какво да кажа? Всеки път ме изненадва с образите, в които влиза. Абсолютно се променя и във всичките си роли е напълно различен.Арно си ми е момчето
как го изигра бедния студент
кат му знам наперената походка, а там как стъпаше и размяташе оная чантичка
нищо общо
И аз мисля, че такава беше идеята- в началото смотано, наивно студентче без самочувствие и впоследствие да покажат развитието и израстването му. Според мен се справи отлично и с трите образа. А и те съвсем ги ошашавиха с това многократно започване и отлагани на снимките, като добавим и зоркият надзор от страна на Фе и Кадир, представете си на какъв огън се пекат. Ще стават още по- добри, сигурна съм. Чакам новото фрагманче и да видя как ще се впише и новата красавица Мелиса / Асу/. Да си кажа и за Зерин Текиндор- тази актриса навсякъде ми е еднаква. Както играеше в Кузей Гюней, така и сега, пък и в КСШ не беше много по- различна.
Приятна вечер от мен и дано следващата седмица сме първи по рейтинг.
на момичетата за превода! Започнах серийката,но не съм я догледала.Лейля много тежки думи каза на момето ни като изпращаха Кемал.

те ша завият нащи ако си легнат агейн
яд ме е да го гледам

на всички новопристигнали в темата ни, добре дошли