Фатих Харбие, Кара Севда, Кьосем султан - всичко за актьорския състав ~67~

• 29 503
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте, момичета!  Hug  Ако позволите, и аз да се запиша при вас. Темичката ви е супер забавна, с удоволствие ви чета отскоро. Много отдавна не бях влизала в мамата, но след като започна сериала с Бу, не можах да се сдържа.
Благодаря на Еванджелин и целия екип, който работи над превода.   smile3525
Много, много ми харесва сериалчето, каста е супер, музиката- тоже. Като гледам и комшиите са го оценили. Четох, че на вас ви се струва леко муден, а рускините пък се жалват, че много бързо вървяло действието.   Laughing   Бурак и Несли са невероятни.  Heart Eyes  Мисля, че по-нататък ще ни покажат още по- голяма химия. Несли за първи път я гледам и съм очарована от естествената и, и непревзета игра. Сюжетът си е типичен за турските сериали, но са много важни  отделните сцени, как ще ни ги поднесат режисьорът и актьорите. Надявам се на читав сюжет, че Ай Япъма обикновено започват силно, пък след това го оплескват. Дано да са си взели поука от провала на КСШ-то. За Бурак какво да кажа? Всеки път ме изненадва с образите, в които влиза. Абсолютно се променя и във всичките си роли е напълно различен.

Арно си ми е момчето  Heart Eyes как го изигра бедния студент hahaha кат му знам наперената походка, а там как стъпаше и размяташе оная чантичка  hahaha нищо общо  hahaha
+1   Peace  И аз мисля, че такава беше идеята- в началото смотано, наивно студентче без самочувствие и впоследствие да покажат развитието и израстването му. Според мен се справи отлично и с трите образа.   А и те съвсем ги ошашавиха с това многократно започване и отлагани на снимките, като добавим и зоркият надзор от страна на Фе и Кадир, представете си на какъв огън се пекат. Ще стават още по- добри, сигурна съм.
Чакам новото фрагманче и да видя как ще се впише и новата красавица Мелиса / Асу/. Да си кажа и за Зерин Текиндор- тази актриса навсякъде ми е еднаква. Както играеше в Кузей Гюней, така и сега, пък и в КСШ не беше много по- различна.
Приятна вечер от мен и дано следващата седмица сме първи по рейтинг.  newsm10

Последна редакция: пт, 23 окт 2015, 18:41 от Moniiica

# 406
  • Бургас
Привет прекрасни!

Hug Hug Hug

newsm51 на момичетата за превода! Започнах серийката,но не съм я догледала.Лейля много тежки думи каза на момето ни като изпращаха Кемал.

# 407
  • близо до брега на морето
Здравейте, момичета! Ако позволите, и аз да се запиша при вас. Темичката ви е супер забавна, с удоволствие ви чета отскоро. Много отдавна не бях влизала в мамата, но след като започна сериала с Бу, не можах да се сдържа.
Благодаря на Еванджелин и целия екип, който работи над превода.   smile3525
Много, много ми харесва сериалчето, каста е супер, музиката- тоже. Като гледам и комшиите са го оценили. Четох, че на вас ви се струва леко муден, а рускините пък се жалват, че много бързо вървяло действието.   Laughing   Бурак и Несли са невероятни.  Heart Eyes  Мисля, че по-нататък ще ни покажат още по- голяма химия. Несли за първи път я гледам и съм очарована от естествената и, и непревзета игра. Сюжетът си е типичен за турските сериали, но са много важни  отделните сцени, как ще ни ги поднесат режисьорът и актьорите. Надявам се на читав сюжет, че Ай Япъма обикновено започват силно, пък след това го оплескват. Дано да са си взели поука от провала на КСШ-то. За Бурак какво да кажа? Всеки път ме изненадва с образите, в които влиза. Абсолютно се променя и във всичките си роли е напълно различен.

Арно си ми е момчето  Heart Eyes как го изигра бедния студент hahaha кат му знам наперената походка, а там как стъпаше и размяташе оная чантичка  hahaha нищо общо  hahaha
+1   Peace  И аз мисля, че такава беше идеята- в началото смотано, наивно студентче без самочувствие и впоследствие да покажат развитието и израстването му. Според мен се справи отлично и с трите образа.   А и те съвсем ги ошашавиха с това многократно започване и отлагани на снимките, като добавим и зоркият надзор от страна на Фе и Кадир, представете си на какъв огън се пекат. Ще стават още по- добри, сигурна съм.
Чакам новото фрагманче и да видя как ще се впише и новата красавица Мелиса / Асу/. Да си кажа и за Зерин Текиндор- тази актриса навсякъде ми е еднаква. Както играеше в Кузей Гюней, така и сега, пък и в КСШ не беше много по- различна.
Приятна вечер от мен и дано следващата седмица сме първи по рейтинг.  newsm10
Привет Hug Hug Hugрадвам се,че си започнала да пишеш и ти е приятно в темата
За това съм съгласна юс процента-голяма актриса,пък младите я бият от раз Laughing
Хапчо Heart Eyes Hugади гледай и пиши Rolling Eyesцял ден съм под емоции от серията Joy Joy Joy
Kara Sevda 3.Bölüm Fragman

Последна редакция: пт, 23 окт 2015, 18:53 от ludetina ulusoy

# 408
Нерде сте бе-от половин час само си редактирам поста hahaha hahaha hahaha
Става интересно, нащу остава май в Истанбул, аннето и бабата го виждат у пресата.Озан и Емир се карат и оная русата гъска Вилдан май беше си позна бившия кандидат зет Joy Joy Joyгледаше кат попарена.От тела съм аресала де що мога и кат се яви нещо ново у туитър, ютуб, канал стар-тела писка hahaha Joy Joy.Моя ми вика-айде викат я тате hahaha hahaha

# 409
Става интересно, нащу остава май в Истанбул, аннето и бабата го виждат у пресата.Озан и Емир се карат и оная русата гъска Вилдан май беше си позна бившия кандидат зет Joy Joy Joyгледаше кат попарена.От тела съм аресала де що мога и кат се яви нещо ново у туитър, ютуб, канал стар-тела писка hahaha Joy Joy.Моя ми вика-айде викат я тате hahaha hahaha
Хайде, включете се...Преводче Praynig Praynig Praynig

# 410
  • София
Да приветствам всички новоприсъединили се момичета радвам се че се увеличаваме и че заедно ще си коментираме  Hug
Moniiika  Hug Heart Eyes напълно съм съгласна с поста ти и добре си дошла
След като изгледах и втората част вече мога да продължа с разсъжденията на глас Heart Eyes
За мен действието се развива достатъчно бързо нито се протаква нито се прескача. Въведоха ни вече в нещата с изключение на връзката на Лейля с бащата на Нихан и историята с убийството за което беше натопен брата на Нихан. Там ще бъде интересно какво се е случило  newsm78
Лейля е много интересен образ и според мен ще играе някаква основна връзка не само чрез бащата но може би ще бъде човекът който ще се опита да сближи Кемал и Нихан, ще видим...  Когато Нихан сподели с нея че чака някакъв знак, че търси Кемал като луда, Лейля я попита: "От къде знаеш че не ти дава знак?" а и още я попита защо и на кого казва да си отиде след като още и е в сърцето...
А Нихан милата се чуди за какво да се хване с малката надежда че може да върне времето. То не беше хвърчилото, то не беше изстреляната ракета от Кемал. И сама се усеща че това е почти невъзможно и се нарече глупачка.
Кемал пък от силната и невъзможна любов се напи... Опитва се да се държи мъжки но отвътре в него всичко кипи и се бунтува. Той не случайно се хвана като удавник за сламка с този търг. За него това е пътят за отмъщението. Но се съмнявам че в него е желание само за мъст... Как само гледаше Нихан когато тя отиде на кея а с каква болка я гледаше когато дойде Емир. Трудно ще му бъде да устои. Интересно ми е как ще обясни на Емир от къде познава жена му  newsm78
С интерес ще чакаме да видим и накъде ще ни отведат сценаристите в този съюз между двете фирми. Двубоят който предстои да се разразява между жаждата за власт и пари (от страна на Емир и особено на властния му баща) и желанието за отмъщение от страна на Кемал.
Какво ли ще са ни подготвили тези сценаристи.  Защо си мисля че Кемал ще се обвърже по някакъв начин с тази Асу (ако не и бъркам името).    
Да си кажа и за Емир - честно този артист играе невероятно. Макар и отрицателен герой защо не мога да го намразя  newsm78  Дори в отделни моменти го съжалявам. Той е толкова влюбен че е готов на всичко само да има Нихан до себе си. Тази му постановка с любовницата е от желание да предизвика ревност у жена си. А нещастната му любовница тайно се надява на развод и сама ще си създаде проблеми с прибързаните си номерца. Погледнете само какъв поглед извади когато Кемал протегна ръка и назова по име жена му. Той остана учуден от къде се познават но погледа му беше страшен - поглед на човек който ужасно ревнува, а това говори и че ужасно е влюбен...

Последна редакция: пт, 23 окт 2015, 19:28 от БлагаВест

# 411

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Хапчо Heart Eyes Hug Моника  Heart Eyes Hug welcome

# 412
Ехееее, Линди-кви са тез чаршафи бе ooooh!те ша завият нащи ако си легнат агейн Joy Joy Joy

# 413
  • София
Ехееее, Линди-кви са тез чаршафи бе ooooh!те ша завият нащи ако си легнат агейн Joy Joy Joy
Миме трябва да имаме готовност да не настинат  Heart Eyes

# 414
позна го тази, змия Laughing ти гъска, аз змия hahaha hahaha ше остане та, де ше иде Laughingсевгилито му е тука Laughing

# 415
Линди Hugшегувам се-да не се обадиш Embarassed
Кефи ме края на трея-вече няма какво да се крие-или бяга newsm78
Ма тоя Тарък и той слага сол в раните на Кемал-защо останал (върнал)заради семейство, приятели, квартал или ески ашк-тъпанар.Той за тия пет години кви ги е свършил-даже и мома йок #Cussing outяд ме е да го гледам

# 416
Перевод 1 фрагмента 3 серии

Кемаль - С вашего позволения(я ухожу).

Эмир -Никуда не пропадайте. Наша с вами работа только начинается.

Кемаль - Отныне я здесь. Я точно решил остаться. Я соскучился за этим местом(за Стамбулом).

- По чем еще ты соскучился, Кемаль?

Тарык - по нашему району, по друзьям, по бывшей любимой своей...

Озан - Все случилось из-за меня. Это я принудил ее на этот дерьмовый брак.

Эмир - Все. Достаточно уже!. Тогда иди в полицию. Иди и признайся в том, что ты убийца.

Мама Эмира - Ой.. Случилось то, о чем я боялась.

Лейла - Ты же собирался уехать. Ты все-таки решил отомстить что бы там не было.
Кемал - Хорошо. Я уже не буду убегать. Да и не из-за чего убегат

След малко на български...

# 417
Здравейте. Simple Smile
Не съм вярвала, че екранната двойка Кемал-Нихан, Heart Eyes Heart Eyes ще ме пленят до такава степен, при все, че дори не следях сериала с Неслихан и Кадир по Диема(просто не ме впечатли ни сюжета, ни екранната двойка, която всъщност е и реална), нито пък съм следяла Бурак досега като актьор. Него обаче с Фахрие много ги харесвам като двойка  Heart Eyes в реала, прекрасни са.
Кадир е симпатяга, а Неслихан е с много нестандартна красота, всъщност не знам кое точно ми харесва в нея, но погледна ли я и ми е симпатична, чаровна е, и привлича хората към себе си.
Страхотен е сериала Черна Любов, не очаквах, че чак толкова, ще ме впечатли.
Дано се задържи дълго на екран. Praynig
Благодаря на екипа за преводът му, удоволствието за гледане с бг превод е несравнимо, благодаря Ви момичета.
П.П. Между другото има много теми за сериала, доста се чудех в коя да напиша впечатленията си за него.

# 418
Перевод 1 фрагмента 3 серии

Кемаль - С вашего позволения(я ухожу).

Эмир -Никуда не пропадайте. Наша с вами работа только начинается.

Кемаль - Отныне я здесь. Я точно решил остаться. Я соскучился за этим местом(за Стамбулом).

- По чем еще ты соскучился, Кемаль?

Тарык - по нашему району, по друзьям, по бывшей любимой своей...

Озан - Все случилось из-за меня. Это я принудил ее на этот дерьмовый брак.

Эмир - Все. Достаточно уже!. Тогда иди в полицию. Иди и признайся в том, что ты убийца.

Мама Эмира - Ой.. Случилось то, о чем я боялась.

Лейла - Ты же собирался уехать. Ты все-таки решил отомстить что бы там не было.
Кемал - Хорошо. Я уже не буду убегать. Да и не из-за чего убегат

След малко на български...
Терзи bouquet на всички новопристигнали в темата ни, добре дошли Hug Hug Hug

# 419
Кемал - С вашето позволение тръгвам.

Эмир - Никъде не изчезвайте. Нашата работа с вас сега започва.

Кемаль - Вече съм тук. Аз вече реших да остана. Липсва ми града...

Тарък- За какво ти е домъчняло, Кемал? За нашия район, за приятелите , за твоята бивша любим..

Озан - Всичко се случи заради мен. Аз я принудих на този нещастен брак.

Эмир - Стига. Достатъчно!. Тогава отиди в полицията. Отиди и си признай, че си убиец.

Мама Кемал - Ой.. Случи се това, от което се страхувах.

Лейла - Нали мислеше да си тръгнеш? Все пак реши да си отмъстиш ли?

Кемал - Добре. Аз повече няма да бягам. Няма за какво да бягам.

Последна редакция: пт, 23 окт 2015, 19:54 от Терзи - Омагьосаната

Общи условия

Активация на акаунт