Фатих Харбие, Кара Севда, Кьосем султан - всичко за актьорския състав ~67~

• 29 475
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Хайде бесния Маджит идва да набие Шинаската  newsm48
а Шинаси играе на онеправдан като видя Нериман веднага смени тактиката да го съжалят ooooh!

# 451
А забелязахте ли, как Кемал стисна ръката на Нихан, като се запознаваха уж пред Емир  Crazy

Наде, привет  Hug Heart Eyes
Здрасти Евче. Hug
Не ми е много ясно тази Лейля каква роля играе в живота и на двамата!? newsm78
Между другото Каан е симпатяга, само където носът му е голям и някак си грубоват в профил.

# 452
  • близо до брега на морето
Айдееее-сега ръце, докосване...и още нещо...ма яко на апят щъркелите Joy Joyцял ден се каня да пиша и все забравам:Как още Ирка не е грабнала пинсетата Joy Joy Joyвеждите на Кемал (Бу), по напраИни от Нихан (Неслихан).Явно скъпите салони не струват-щом не открих и разлика на сестрата Joy Joy Joyу причоса Joy Joy Joy

# 453
  • In the light side of the Moon!
Айдееее-сега ръце, докосване...и още нещо...ма яко на апят щъркелите Joy Joyцял ден се каня да пиша и все забравам:Как още Ирка не е грабнала пинсетата Joy Joy Joyвеждите на Кемал (Бу), по напраИни от Нихан (Неслихан).Явно скъпите салони не струват-щом не открих и разлика на сестрата Joy Joy Joyу причоса Joy Joy Joy

еми то ако не ни апят нема да сме готини бре....
мен си ми е добре да си ме апят  Joy Joy Joy Joy Joy

# 454
това и аз щях да го коментирам ,но Нела така си беше и във Фатиха -обрасла  Mr. Green

# 455
Привет на всички пак и на новодошлите - хошгялдениз  Hug Laughing

Слагам ви фрага и отивам да чета  Peace

http://vbox7.com/play:c41ed245db

и 2 серия в датата  Hug

http://data-bg.net/details.php?id=21855
love001

Наде добре дошла Hug Heart Eyes

# 456
Аз не съм кой знае какъв познавач на турските сериали, но от това, което съм гледала, ето малко инфо:

Неслихан играеше 14 годишно момиче в "Първа любов" - един великолепен филм с Халит Ергенч от 2006 г. Ролята й не беше голяма, но си я изигра достатъчно добре. Peace

Зерин Текиндор играеше също и в "Забраненият плод" (2008) - прекрасна роля и чудесно изпълнение. Peace

# 457
Добро утро Hug Hug Hug
Еви bouquetза трея
Жу, също не съм голям експерт-относно Зерин (гледала съм я в ЗП, КГ, КСШ-но нещо навсякъде ми е еднаква.Говорим за жестове, мимики.Това, че е с чуплива или дълга коса не е достатъчно за да влезеш в нова роля. Тук искам да видя нещо различно, но за сега не се получава).Бу не съм го гледала много-но съм очарована.В началото добре пресъздаде бедно и принципно студентче-наивно и добро-но сега-вече е в нова визия.Със семейство и приятеля си е стария Кемал-но когато е във фирмата-е коренно различен.Малииии, как стъпваше Party.А за Неслихан я гледам от ФХ.Още тогава писах, че не е от тия"короновани миски"-но е чаровна по своему. В Листопад съм я мяркала-тогава не бях запалена толкова-да не кажа"ич"-но имам лек спомен (докато съм сменяла каналите и съм се заглеждала за малко).Според мен се справя добре и тук-в началото на втория епизод спирах за кратка почивка-сълзите ми се стичаха и не виждах субките.Ох, пак се улях-спирам за сега

# 458
Здрасти Hug Hug Hug

Аз не съм я гледала никъде Текиндор Laughing но ми харесва Peace добре че не е тая от КПА дет я убиха накрая на първи сезон/майката на Туба/ Laughing забравих и името Laughing

# 459
Здрасти Hug Hug Hug

Аз не съм я гледала никъде Текиндор Laughing но ми харесва Peace добре че не е тая от КПА дет я убиха накрая на първи сезон/майката на Туба/ Laughing забравих и името Laughing
Небахат Чехре

Зерин и на мен ми е еднаква хер заман
даже в КСШ така ме дразнеше със сухия си глас в оригинал все едно стържеше със шкурка слуха ми като говори
иначе като е озвучена не ме дразни
но тук понеже помага на любовта независимо острите си думи ми е приятна

# 460
Рени Hug Heart Eyes
Небахат Чехре се казва.За комшиите са звезди от класа-уважавам труда им, но и тя ми е еднаква Thinking.Виж тая дет сега ще играе с Кадир-оф, как се казваше newsm78нея не съм я гледала никъде и не моа праИм сравнение Joy Joy Joy
Нерваче Heart Eyes Hug

# 461
Сетих се-Хюлия Авшар май беше Laughing
Ма тия дни не мога се позная бе-чак мислим Joy Joy Joy Joy

# 462
Миме Hug Ренку Hug Нервак Hug
А, добро утро Party Party Party Party Party

# 463
Гюнайдъъъънн  Hug Hug Hug Хубав ден на всички  Peace
Аз поне се наспах днес като хората  Laughing Laughing Laughing

Миметата  Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Ренку  Hug Heart Eyes Нерваче  Hug Heart Eyes

# 464
Миме Heart Eyes Hug Еви Heart Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт