Фатих Харбие, Кара Севда, Кьосем султан - всичко за актьорския състав ~67~

• 29 460
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
  • близо до брега на морето
Васе Heart Eyes Hug
Пък на мен ми се струва-че и двамата имат чувства един към друг-за Озкан май беше и Лейля имам предвид де

# 481
  • Бургас
Снимката на Лейля като булка дали е било в миналото?
Хапчо Hug Heart Eyes в миналото е Peace ма и тя май все още има чувства към бащата/забравих му името ся/ така ми се струва на мене Laughing

Привет на всички Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Интересно кой е бил младоженеца....да не би бащата и да я е изоставил пред олтара?

# 482
Васе Heart Eyes Hug
Пък на мен ми се струва-че и двамата имат чувства един към друг-за Озкан май беше и Лейля имам предвид де
да, де Peace за тях става въпрос Peace е, и той има, то се видя, кат беше пред къщата й Laughing

Миме Hug Heart Eyes

Хапчо Hug Heart Eyes в миналото е Peace ма и тя май все още има чувства към бащата/забравих му името ся/ така ми се струва на мене Laughing

Интересно кой е бил младоженеца....да не би бащата и да я е изоставил пред олтара?
Joy Joy Joy Joy бащата, де Peace

Лава Hug Heart Eyes

# 483
  • In the light side of the Moon!
здравейте  Hug Hug Hug Hug

още не съм си изгледала еп, ама днес ще го направя  Peace
бях много уморена снощи  Laughing

Лава  Hug да ти благодаря за превода на ашка онлайн, аз ви 4ета пък после гледам  Laughing

хубав ден моми4ета  Hug

# 484
Васе Heart Eyes Hug
да, де Peace за тях става въпрос Peace е, и той има, то се видя, кат беше пред къщата й Laughing

Миме Hug Heart Eyes

Лава Hug Heart Eyes
бащата ми  Peace

ама и тя не го е забравила още, щото си говореше по едно време сама и викаше : Глупаци /за Кемал и Нихан/, и вие сте глупаци като мен  Peace

Васе  Hug Heart Eyes Хапчо  Hug Heart Eyes Меги  Hug Heart Eyes

Някой знае ли коя е мелодията от съня на Нихан, също я пуснаха и когато Кемал я извади от водата и се криеше... направо ми къса сърцето  Heart Eyes

На 0:45  Heart Eyes

# 485
Скрит текст:
Васе Heart Eyes Hug

Миме Hug Heart Eyes

Лава Hug Heart Eyes
бащата ми  Peace

ама и тя не го е забравила още, щото си говореше по едно време сама и викаше : Глупаци /за Кемал и Нихан/, и вие сте глупаци като мен  Peace

Васе  Hug Heart Eyes Хапчо  Hug Heart Eyes Меги  Hug Heart Eyes

Някой знае ли коя е мелодията от съня на Нихан, също я пуснаха и когато Кемал я извади от водата и се криеше... направо ми къса сърцето  Heart Eyes

На 0:45  Heart Eyes

И на мен кожата ми настръхва от нея Heart Eyes така както като чуя музиката на Езел Heart Eyes до ден днешен като я пусна и всичко ми се преобръща Laughing

# 486
Музиката все пак е на Тойгар-страшен Peace
Еви,може да е писана сега бе-нали пише за всяко дизи Peaceимам много негови любими-пък колко песни от филмите вия-ехееееееееееее Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: сб, 24 окт 2015, 19:40 от ludetina ulusoy

# 487
Мелодиите в Кара севда

# 488
Хелооууу  Mr. Green Гушки за всички  Hug Hug Hug Наде,привет  Hug Grinning
Добре дошли на останалите нови попълнения  Hug
И аз не съм гледала още серията,но тази вечер ще наваксам  Party Mr. Green

Еви,и тук да ти благодаря за серийката и фрага  Hug bouquet

# 489
В днешната преса има няколко снимки с недоглеждане (направо са си фалове!) в нашия филм - дребни, но наистина правят впечатление, когато са стопирани... Wink Напр., мокра и суха коса на Нерин в два последователни кадъра.  newsm78

https://gecce.com/magazin/foto-galeri/iste-film-ve-dizilerdeki-u … acak-hatalar?p=10

Това е запазена марка на Хилял Сарал Mr. Green

Еве Heart Eyes харесва ми Laughing ко да кажа Laughing щом не играем с мишока Laughing така бях със Щерките Laughing дано и тука не ме загубят кат зрител Mr. Green ся ше гледам 2 ра част Party

Кан не ме впечетлява с игра Peace

# 490
Сетих се-Хюлия Авшар май беше Laughing
Ма тия дни не мога се позная бе-чак мислим Joy Joy Joy Joy
Ма верно нящу се повреждаш ooooh!

# 491
Ренииии Heart Eyes Hugнерде си бе-липсва ми твоя позитивен тон винаги Joy Joy Joyне че питаш и ти е сана не-да си кажа-гледам ягодко Joy Joy Joy.Тез щерки ги митнах-щот ги видях преведени-ма там само луди бе ooooh!.Ох, гледам трея на нащи по тв и им се кефя Joy Joyот снощи сигурно съм го гледала 20-30 пъти Joy Joy Joy

# 492
Ренииии Heart Eyes Hugнерде си бе-липсва ми твоя позитивен тон винаги Joy Joy Joyне че питаш и ти е сана не-да си кажа-гледам ягодко Joy Joy Joy.Тез щерки ги митнах-щот ги видях преведени-ма там само луди бе ooooh!.Ох, гледам трея на нащи по тв и им се кефя Joy Joyот снощи сигурно съм го гледала 20-30 пъти Joy Joy Joy
Работим Laughing от днес съм по 12 часа и чок зор с форума Laughing ягодите ги зарезах Laughing много играем с мишката ooooh! Laughing щерките мноу любоф взеха да дават и му бих шута Mr. Green

# 493
Работим Laughing от днес съм по 12 часа и чок зор с форума Laughing ягодите ги зарезах Laughing много играем с мишката ooooh! Laughing щерките мноу любоф взеха да дават и му бих шута Mr. Green
егати и любовта, нема що Mr. Green то бой, то Гюнеша наръга с нож бившия си, то затвор Laughing ти за любов говориш Laughing

Ренка Hug Heart Eyes

# 494
  • In the light side of the Moon!
айде и аз преминах в отбора на "изгледали"    Laughing

1. Секретарката на Кемал много хубавка и много сладко глас4е  Laughing

2. Секретарката на Емир малко грозни4ка  Laughing

3. На Емир звука на телефона му ми бърка в мозъка  ooooh!

4. Нищо не разбрах с това Фър4ило...кво стана  newsm78 какво всъщност искаха да ни покажат с това 4е хвър4илото е на Лейля  newsm78
освен , 4е Лейля се грижи не само  за ули4ните котки да не умрат от глад, а и да разнообразява и занимава комшийските деца, друго не ми идва на акъл  Laughing

5. Нихан се сцепи от рев, много мъка има събрана в нея, искренно се надявам да не не пльоснат и сцена с изнасилване на Нихан, но като гледам натам вървят нещата, все ми се 4ини, 4е Емир няма да се удържи и ще й посегне. той на 2-3 пъти го каза, правилата се променят  Peace

6. Сестрата на Кемал много ме дразни и като артист и като герой  Peace моми4ето не ми харесва как се справя с ролята си, пък героинята е отврат. Забелязахте ли като видя на огледалото, 4е мацката от фризьорския салон подготвя сметката и се запътва към тях, как й се доходи до тоалетната  Laughing

7. Кемал брада ли ще пуска  newsm78 леко небрежен ми е ОК но брада ще ми е в пове4ко  Laughing

8. Нихан не иска Кемал да остава, ако остане тя рискува вси4ко вклю4ително и брака си...(така каза Нихан) ама аз се питам , тя как си представя този брак за в бъдеще  newsm78  

9. Кемал е наранен и иска да отмъсти..но ще му позволи ли сърцето му да при4ини болка на Нихан  newsm78

Как си представяте развитието в следващия еп?
Как си представяте срещата между Кемал и Нихан на саме ?

много добра игра на любимата ми 3ка Несли, Бу и Каан.
4акам с нетърпение фраг4е, резюме, снимки и еп 3  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт