Фатих Харбие, Кара Севда, Кьосем султан - всичко за актьорския състав ~67~

• 29 362
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
  • Бургас
Съдейки по снимките,май ще гледаме интересен епизод.

# 601
Eва, благодаря за споделеното резюме от рускините.  Hug Hug
Ще има ли втори трейлър до утре? newsm78
А тези двамата са доста прилична двойка, въпреки симпатиите ми към Бурак... Laughing

много ме кефят тези двамата  Laughing Laughing Laughing
Емир бди като сокол над Нихан  Heart Eyes Mr. Green

g_georgieva08  Hug Heart Eyes за съжаление не виждам снимките, сигурно са от фейса  Thinking

Меги  Hug Heart Eyes jupetrov7   Hug Heart Eyes

# 602
  • In the light side of the Moon!
Еви, ти защо не виждаш снимки от фейса  newsm78

# 603

g_georgieva08  Hug Heart Eyes за съжаление не виждам снимките, сигурно са от фейса  Thinking

Дано помогне линка http://www.startv.com.tr/foto-galeri-detay/dizi/kara-sevda/3-bolum-fotograflari

# 604
Нихан е ясно ,че ще страда с такова обкръжение около себе си и заслепения възлюбен на този етап
даже ще му влезне и тя в играта май с предизвикване на ревности след като отива на гости с Аслъ Бу
 заглавие, сценарист, продуцент и досегашното развитие все повече ме бутат да мисля в посока лош финал за нашите влюбени Sad

# 605
Б

Дано помогне линка http://www.startv.com.tr/foto-galeri-detay/dizi/kara-sevda/3-bolum-fotograflari
благодаря ти  bouquet вече ги видях в контакта   Peace

Ани  Hug
Нихан не може да се справи с шока от това, да види Кемал на партито по случай годишнината им и то в качеството на партньор на Емир.
Всяко изречение, излизащо от устата Кемал, има ефект на бомба.
Емир е разтърсен от странното поведение на Кемал и му прави неочаквано предложение, за да го държи още по-близо до себе си. Това предложение е входен билет за дома на Нихан, където преди години Кемал не е успял да влезе.
От друга страна, появата на Кемал е достатъчна, за да промени баланса на силите. Вилдан, която предполага какво може да се случи, е силно притеснена. Ондер забелязва притеснението и. А изненадата на Озан, която кара сърцето на Нихан да кърви, още повече засилва гнева на Кемал.

# 606
  • София
Нихан е ясно ,че ще страда с такова обкръжение около себе си и заслепения възлюбен на този етап
даже ще му влезне и тя в играта май с предизвикване на ревности след като отива на гости с Аслъ Бу
 заглавие, сценарист, продуцент и досегашното развитие все повече ме бутат да мисля в посока лош финал за нашите влюбени Sad
Аааа нищо не се знае много пъти заглавието е подвеждащо  Naughty
А и постоянно има неочаквани промени така че може и да ни изненадат приятно накрая  Heart Eyes

# 607
 Благодаря,Еви  Heart Eyes Hug

# 608
Ани  Hug остатъка на две на три, в свободен преразказ  Peace

Нихан губи ума и дума, когато вижда Кемал, притеснява се и от новите условия, които поставя Емир за брака им.
След всичко, което се стоварва върху нея, Нихан не може да диша спокойно и заминава там, където може да намери мир със спомените си - Кюлюстар.
Докато Нихан се задъхва от истината, която не може да каже на Кемал, омразата на Кемал към Нихан го кара да преодолее любовта си към нея. /приблизително такова  ooooh! /
Озан разбира, че брака на Нихан и Емир е игра и отива да иска обяснение от Емир.
Истината, която научава от Емир, ще го накара да продължи живота си както преди /демек да си мълчи предполагам  ooooh! /
Неразбирателството между Кемал и Емир с всеки ден увеличава ненавистта на Емир.
Още един човек ще разбере тайната на семейства Козджуолу и Сезин / предполагам Бану / и ще започне да ги шантажира.
Тарък щял да каже истината на брат си в очите, пред семейството.
Кемал вече нямало да бяга, дошло времето да се бори.
Лейла се опитва да притъпи жаждата за мъст на Кемал.
Но тези старания ще се превърнат в голяма изненада за Кемал.

# 609
  • Стара Загора
Ехооо,привет на всички Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes!Затъжих се за вас Heart Eyes,но мн.съм заета тия дни и време за комп.йок ooooh!.Отиде ми и  програмата с дизитата Joy Joy Joy,зарязах ги ,че да видим кога ще наваксвам Sick.

Благодаря за вс.преводи,тейлъри,снимки и коментари newsm51 newsm51 newsm51!

Приятен следобед и спорна нова седмица,сладурки Heart Eyes Heart Eyes!

# 610
Ани  Hug остатъка на две на три, в свободен преразказ  Peace

Нихан губи ума и дума, когато вижда Кемал, притеснява се и от новите условия, които поставя Емир за брака им.
След всичко, което се стоварва върху нея, Нихан не може да диша спокойно и заминава там, където може да намери мир със спомените си - Кюлюстар.
Докато Нихан се задъхва от истината, която не може да каже на Кемал, омразата на Кемал към Нихан го кара да преодолее любовта си към нея. /приблизително такова  ooooh! /
Озан разбира, че брака на Нихан и Емир е игра и отива да иска обяснение от Емир.
Истината, която научава от Емир, ще го накара да продължи живота си както преди /демек да си мълчи предполагам  ooooh! /
Неразбирателството между Кемал и Емир с всеки ден увеличава ненавистта на Емир.
Още един човек ще разбере тайната на семейства Козджуолу и Сезин / предполагам Бану / и ще започне да ги шантажира.
Тарък щял да каже истината на брат си в очите, пред семейството.

Кемал вече нямало да бяга, дошло времето да се бори.
Лейла се опитва да притъпи жаждата за мъст на Кемал.
Но тези старания ще се превърнат в голяма изненада за Кемал.

Тези кои са newsm78 още не съм в час с имената Rolling Eyes

# 611
Втори фраг Peace

# 612
# 613
  • близо до брега на морето
bouquet
Рени,така-да ти поясня.Таз Бани е метресата на Емир,пък Тарък е брата на КЕмал Laughing

# 614
  • In the light side of the Moon!
ей много хубав фрагман , Ренка  Hug

във въздуха ще има примеси на мъст, страст, яд, ревност  ooooh!
мани, мани  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт