The Vampire Diaries / Дневниците на вампира - Тема 42

• 74 765
  • 769
  •   1
Отговори
# 45
Оф, изглежда са на вълна първа любов. Стефчо се срещна с първата си любов и изведнъж осъзна/ще осъзнае, че още я обича. При Клаус същата работа. Толкова е глупаво и нереалистично. Минали 200-300/1000 години, даваха големите им любови, колко жени минаха и заминаха... Tired

Тази Лили, толкова пък да е неадекватна, да я убият вече. Tired

# 46
Тая история със Стефчо много ме дразни  Tired , но Бони и Енцо-определено съм ЗА  Heart Eyes

# 47
  • София
На мен ми е любопитно какво ще се случи за да се стигне до тези събития след 3 години...
Най-вероятно ще разберем в края на сезона, дано само да не е в следващия чак...  Laughing

# 48
  • София

Да бе, осиновявам си аз там 5-6 изрода, а моите деца кучета ги яли. И Ензо ме дразни как се излага, по-добре Бона 1000 пъти.

# 49

И Ензо ме дразни как се излага, по-добре Бона 1000 пъти.

Да, да се вземат там, а Лили да мре. Tired

# 50
  • София
Подозирам, че Деймън ще я свитне, поне ми се иска. Макар че ако е Джулиън ще и е по-гадно.

# 51
Според мен пък може и Ензо да я убие. Или Валъри... Абе, който и да е, все ще съм доволна! Twisted Evil

# 52
  • София
Да направим анкета : Кой ще убие Лили? hahaha

# 53
# 54
Я ме светнете по кой примира Клаус сега, че след хаотичния им втори сезон вече не можех да ги издържам  newsm78

# 55
Я ме светнете по кой примира Клаус сега, че след хаотичния им втори сезон вече не можех да ги издържам  newsm78

Има си го нещото с Ками, както беше и преди, но сега върнаха първата му голяма любов, която е някаква психопатка, заедно с брат и и още един. Те са първите вампири, които Клаус, Илайджа и Ребека са създали и сега всеки уж си защитава създателя, ама всъщност нещо са замислили тримата, за да убият някак Древните, предполагам без да се самоубият. Това е накратко.  Rolling Eyes

# 56
Ако има нещо, за което ме е яд в тоя сериал, това е, че Кер и Клаус не останаха заедно. Всичките любови са яко сладникави, а тяхната ме радваше много. Искам Кер и Клаус  Crossing Arms

# 57
Много ми харесва сезона без Ленче Heart Eyes Изключително приятно ме изненада идеята за Бони и Ензо. Едно на ръка, че към този момент Ензо ми е любимецът, а толкова се повредих миналия сезон, че Бони ми е другата любимка.

Лили да мре!
Мери-Лу и Нора са толковааа красиви.

# 58

Има си го нещото с Ками, както беше и преди, но сега върнаха първата му голяма любов, която е някаква психопатка, заедно с брат и и още един. Те са първите вампири, които Клаус, Илайджа и Ребека са създали и сега всеки уж си защитава създателя, ама всъщност нещо са замислили тримата, за да убият някак Древните, предполагам без да се самоубият. Това е накратко.  Rolling Eyes

Ми голямата любов с Татя де остана, нали проклятие му правиха с нейната кръв  Joy Ще загина с Плек, всеки има И друга голяма любов освен голямата явно.  ooooh!

# 59
  • UK
Aaaa само Дамян държи положението на ниво, Катрин и Елена, няма тъй онуй Naughty Naughty Naughty Laughing
И нека не забравяме, че това е първата любов на Клаус след вампирясването, ами преди това а... чакайте Джули не е свършила!

Общи условия

Активация на акаунт