Съпруги на военнослужещи - 14

• 55 645
  • 742
  •   1
Отговори
# 225
Момичета, чета тук и навсякъде всичко изписано за армия и полиция и не мога да се побера в кожата си. Как тези идиоти управници не разбраха, че без тези структури няма държава. С всяка изминала минута се убеждавам , колко глупава съм била, като съм вярвала, че и в БГ може да се живее добре. Тук тъкмо глътнеш малко въздух и се намери някоя умна глава да те довърши. Винаги съм си мислила и съм настоявала да останем и да се борим в БГ, но явно наистина единственото спасение е терминал 2.
Не си сама.Цяла година се опитвам да убедя мъжа ми че все има за какво да стоим тук.
Вече и аз не знам какво и как да мисля и върша.Борих се да започна работа , да се подредят някак нещата и до преди два дни почти бяхме готови да теглим заем и купим вила в съседно селце ( че тя е така мечтана).... сега като смятаме , с тези промени не за заем за вила .....направо не знам къде сме .

# 226
А като чета коментарите под всякакви статии в нета, ми идва да вия. Журналистите и управляващите направиха така, че хората да не уважават полиция и военни, всички плюят по тях, а никой не си дава сметка каква работа вършат всички тези, които са на улицата.  #Cussing out

Политиката е такава - разделяй и владей ! Много по - лесно е да насъскаш хората едни срещу други и да гледаш отстрани с насмешка ! А медиите в хор едно и също повтарят : 20-те заплати , а никой не споменава за другите промени , жалко ! Много ми хареса гостуването в ТВ7 на представителят на полицейския синдикат -истината право куме в очи . Жалка държава , жалки политици !

# 227
И аз съм бясна на медиите-20 заплати, 20 заплати.....  Абе как не проумяха ,че заплати и всичко останало от социалния пакет не е привилегия ,а справедлива компенсация за това, което работят. ММ беше командировка преди 1 седмица в Ямбол, Ст.Загора и Хасково-потресаващи условия на труд на хората в тези поделения! !! То не , че при мен са цветущи.
И утре какво -съвет по отбрана.... Където обичайните напътсвия отново ще бъдат "говорете им да не пускат рапорти и да не ходят на протести" , вместо да защитят правата на военнослужещите.
Безкрайно унизителта и грозна ситуация само два дни след избори....

# 228
  • София
Тази вечер няма да има индивидуален музикален поздрав.
Тази вечер поздравявам хората, които имат куража да се противопоставят на идиотските и безумни решения на некачественото правителство на Бойко Борисов. Земеделец ще управлява ( по-скоро ще унищожава ) Армията. Шофьора на ББ ще командва отряд 28 ( Правителственият авиоотряд ), Защо се чудим как може толкова некомпетентни хора да ''управляват" България... Жална ти майка Родино...

Момичета, ако мъжете ни не могат да стачкуват и протестират, ние можем, нали? Ние военна клетва не сме давали, но цял живот служим като военни жени - има такава професия!

# 229
  • Разпиляна във въображението
И аз мислих евентуално да ходя да подкрепя полицаите, но те ще ходят да завардват пътищата, та се отказах.

Ненчев "след дъжд качулка". Има толкова много незаети места. Да вземат да анализират нещата, да оптимизират формированията и със спестените пари да се опитат да правят модернизацията. Той ще тръгва да назначава още хора, а после пари нямало. Нали уж са повече и трябва да се съкращават. Просто не виждам логиката в цялата тази история. Още повече ме е яд, че някъде споменаваха, как БА не се възползва от парите, които са й отпуснали и ако не го направи те отново ще бъдат върнати в бюджета ooooh!

Борих се да започна работа , да се подредят някак нещата и до преди два дни почти бяхме готови да теглим заем и купим вила в съседно селце ( че тя е така мечтана).... сега като смятаме , с тези промени не за заем за вила .....направо не знам къде сме .

Имахме с планове, преди близо 10-11 години, да откупим дяла на вуйчо ми от апартамента, в който живеем. Родителите ни щяха да ни помогнат. И тогава започна съкращението. Отказахме се. Аха, отново се решихме - и отново същото. И така вече десетилетие. Направо не знам как се решавате за големи заеми и дългосрочни решения. Това не е живот.

# 230
  • Асеновград-Стара Загора-Шумен
Момичета, аз по принцип не пиша в темата, но пред случващото се немога да се сдържа.И ще кажа само така, Добре че са сериозни мъже в в МВР и МО и да не поддадат под натиска на обществеността и правителство.
Главата не ми го побира. Затова ли беше 5 години военно училище, затова ли беше смяната на гарнизоните, затова ли беше курсовете по езици и мъките да кандидатстваме за академия, защото искаме кариера и се борим всеки ден да се докажем. Плътно до съпруга ми съм и до каквото и да се стигне ще го подкрепям.

# 231
 Здравейте и от мен, надявам се всички да сте добре.  Hug

Не съм от редовните , но в тези трудни дни съм тук. Няколко наши момчета днес ще ходят да пушат по една цигара редом с полицаите в Плевен. Ако в неделя пак има нещо отиваме цялото семейство.

Безобразие и най- боли като го чуеш от близки и познати- Да им отрежат от придобивките на тея търтеи....Тежели на държавата, нищо не произвеждали..

# 232
А като чета коментарите под всякакви статии в нета, ми идва да вия. Журналистите и управляващите направиха така, че хората да не уважават полиция и военни, всички плюят по тях, а никой не си дава сметка каква работа вършат всички тези, които са на улицата.  #Cussing out

Политиката е такава - разделяй и владей ! Много по - лесно е да насъскаш хората едни срещу други и да гледаш отстрани с насмешка ! А медиите в хор едно и също повтарят : 20-те заплати , а никой не споменава за другите промени , жалко ! Много ми хареса гостуването в ТВ7 на представителят на полицейския синдикат -истината право куме в очи . Жалка държава , жалки политици !

Няма какво да добавя. Подписвам се с две ръце под тези две мнения.

# 233
Добро утро, въпреки всичко!

Лошо е това момичета, много е лошо, но за съжаление от нас не зависи почти нищо. Да се молим всичко да се оправи бързо Praynig
Прегръщам ви Hug Hug Hug Hug

# 234
  • Пловдив

# 235
# 236
  • Разпиляна във въображението
Добро утро. Дано днес хубави новини Praynig

# 237
Здравейте момичета! Аз също бих участвала в протест! Не може по този начин да се гаврят с полиция, армия и останалите структури.
А общественото мнение е повече от ясно:
http://dnes.dir.bg/ereferendum/anketar.php?voted=1&id=885

# 238
  • Пловдив
ММ каза току що, че довечера ще отидат да изпушат по една цигара с полицаите в Пловдив.  Peace

# 239
ММ каза току що, че довечера ще отидат да изпушат по една цигара с полицаите в Пловдив.  Peace

Днес имат ли протест тук... чудех се в колко часа е, защото и ММ каза че са споменали, че ще ходят някои от тяхното поделение.
Напълно и аз съм ЗАД всички тези хора, които работят в тези две  сфери.. защото който не е бил там на работа не знае какво е... понякога като е наряд ММ, чуваме се и ми казва къде се намира, колко градуса е навън, как се лее проливен дъжд, и чак ми става мъчно че аз съм легнала на топлото легло...
Но... дано всичко се оправи..
снощи сестрата на ММ ми пише и понеже имат  бебче на 2 мес. и ми казва, хайде чакаме братовчедчето .. и аз къде с ирония и насмешка, къде и с малко тъга.. - казах - орязаха заплатите, на военните, трудно ше е гледането.. не знам кога ще е.. но въпреки всичко... понякога съм оптимист и вярвам.. че всичко ще бъде наред един ден...
 Sad Sad
Та аз също бих подкрепила тези протести...  Peace Peace Peace
Хубав ден на всички от мен :*

Общи условия

Активация на акаунт