Момичета с по 1, 2, 3 и т.н. дечица под 18 г., за тези, които не знаят, тази година държавата ще връща данъци - по 20 лв на дете /до 3 бр. деца/. За целта единият родител /този, който ще се възползва от данъчното облекчение/ попълва една декларация с данните на децата и на другия родител. А другият родител се подписва, че няма да ползва това облекчение.
И понеже в БА, както и в МВР, заплати се взимат месец за месец и годишното изравняване на данъците се прави с декемврийската заплата, тези, които ще подават декларацията в поделенията, трябва да направят това съвсем скоро. А по поделенията още нищо не са казали. Поне не и при ММ и при съпругата на колегата ми. Така че поразпитайте. Не че 20 лв. са много, но от държавата си прибирам всичко, както тя ми прибира една не малка част от заплатата.
Само че, сега се замислих, че моите картички или ще подранят доста или ще закъснеят, че точно преди празниците не знам в какво състояние ще съм и къде ще съм по обясними причини
Сега ще пиша на СГГ и моя адрес 
Продължавам със стискането на палци! Той мъжа ти тук в София ли е във ВМА?
Преди малко се чухме, операцията е минала успешно и в момента си почива. Аз си бях уредила да ме пуснат от работа, за да съм там, докато мине всичко, но той не пожела. Така че довечера ще тичам с детето. Благодаря на всички за стиснатите палчета и положителната енергия, която изпратихте!
. Ще ти изпратя адреса си. 

Ако някой знае нещо по-различно за това облекчение да пише, за да си бъдем взаимно полезни.