И аз вчера разбрах за тези декларации , та ще подам пък колкото ми върнат все е файда. Като си гледам фиша всеки месец , колко ми взимат , направо ми иде да ....откача..

Та сега за картичките на СГГ ли да си пратя адреса?
. От известно време не работя в петък. Отстъпила съм смяната си на младите. Затова тази сутрин се успах.
Срока за предаване на плетивата е края на ноември. Плетеш каквото можеш и колкото можеш. Шалове - шалове. Ръкавици също може, ама който може. Аз до сега не съм плела такова нещо. 

Хубав ден.

Радвам се, че на твоето момиче му е " пей сърце...". Нека все така да му е. 

Снощи бяхме при момчето. Заварихме го омотан в системи, мърморещ и освирепял от глад и жажда
В края на посещението вече беше станал, облечен, хапнал мъничко, пил водичка /с разрешението на лекаря, разбира се/, и дори, пак с разрешение, изпушил и една цигарка. Та го оставихме доволен от живота
Абе всички мъже ли са толкова смешни, когато са болни
Почуди се за какво да мърмори в началото, а като си тръгвахме вече беше нахилен до ушите 
Не съм съгласна за "нераждалите". Кой го измисли това?!? Как са дошли на бял свят децата ни, щъркел ли ги донесе? Включвам и себе си в това число. Въпреки, че с моя синковец опитах от "екстрите" и на двата вида раждане. Тръгна юнакът сам да излиза, закъса по пътя и се наложи да ме резнат
Важното е, че всичко завърши благополучно и за двамата.
Позачудих се, дали да се включвам в изпращането на картичките, иска ми се, но като знам какво ме чака декември и май по-добре да не, за да не ви подведа. Иначе много искам, имам и какво да пращам, че правя и картички за базарите, но няма да стигна до пощата с изпращането. Всъщност, я ми метнете един списък с адреси, може да се включа.
Синът и снахата се самоосигуряват, тъй като ние се водим свободна професия. Това тях дали ги касае? Поне до сега не са споменавали подобно нещо.

За закриването пристигна зам министърката на МО и ни обеща че нещата в армията ще се оправят
А дано ама надали! 

Хайде да се организираме!
!

. Само радост да ви носи.
.
и стискаме палци. Аз не искам да си спомням за раждането /беше много тежко/, но пък да имаш дете е най-прекрасното нещо на света. Те са смисълът на живота.
силно.
Все пак ми пратете адресите, ако успея ще се включа.

Довечера ще кажа на моите деца. Разбира се, че 20 лв. са пари. На фона на данъците които взимат от всеки, както казва Данити, само по толкова ли им се откъсна на " отговорните" господа? Това имах в предвид...