Съпруги на военнослужещи - 14

• 55 561
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте, ето ме и мен...
Първо да благодаря на FLO 51   за музикалния поздрав за мен.. Много хубава песничка.. планирам си аз още нещата да ми се случват.. по- скоро май вече искам да работим за едно мъниче.. хихи

Да си кажа и аз къде се загубих.. Майка ми беше с бъбречна криза и се наложи да я приемат в болница, та на мен в този ред на мисли ми се наложи да искам 3 дни отпуск, за да може да се прибера при татко и брат ми, все пак 2 мъже.. не че не могат и сами.. ама.. все пак си бях при тях.. ноо.. от днес вече съм си в Пловдив, и в Понеделник пак на работа..
Изчетох всичко написано до сега... докато не съм била тук да се включа и аз... доооста сте изписали, и то все полезни и интересни теми сте обхванали.. РАДВАМ СЕ, ЧЕ СЕ ВКЛЮЧИХ ПРИ ВАС  Heart Eyes Heart Eyes

Хайде приятна вечер за сега от мен.. днес ще е вечер на "виждане" с ММ след 4 дена разделение  Rolling Eyes Laughing Laughing Laughing Laughing
 Hug Hug Hug Hug Hug

# 526
  • София
Макар и късно, да ви нагледам, да поздравя СТЕФИ, която напоследък не се появява при нас, но навярно не ѝ е лесно - нали започна работа.

СТЕФИ, обади се. Избрах тази италианска песен за теб и момчето ти. Приятно слушане.

Днешният ден премина в подготовка на празника. Изкарахме много хубаво. Улисани в приказки, така и не видяхме, че Радичка заспа на пода. Заминаха си, аз разтребих, а сега и аз отивам да се паркирам до моето момче. Лека нощ милички.

# 527
Добро утро!
Нямам какво да пиша, освен, че пак се случват неприятни неща ooooh! Каква е тая черна серия, не знам. Само да сме живи и здрави Praynig, другото ще се оправи.
I miss you, дано майка ти е по-добре!
Фло, ти си неуморна Hug.
Желая ви слънчев ден Hug Hug Hug Hug Мен ме чака доста работа. Дано има време и за почивка.

# 528
  • София
Ехоооо, здравейте мацки.
Минавам на бързо, да си взема от кафето на ДАФИНОВОТО ЛИСТЕНЦЕ. Како, я похлупи чашата, на кафе ша ти гледам. Лелеее, кви са тия черни облаци над главата мари, бре, бре, бре, голем зор си видела. МъжО ти не е до тебе, ама често прескача. Не го мисли. Ти си била нещо болнава, ама сега тръгваш да се поправяш. Нек'ва стара жена ти праи ядове. Вържи си ги на метлата. А ти за кого толкоз се кОсиш? Аааа момчето ти на далеко е било, ама с торба пари, се е върнАло. И то не ти е до полата, ама не бой се. Я да видим какво те чека. Леле како, само добро пред теб. Иди на доФтур, да те прегледа. Сичко ти се е наместИло. Добре си. Каква е тая дъртата, дето се е тръшнАла. Требе да е свекървището. А, добре е, мое да я пуснете да бега на състезание за люти свекърви. Медал ша изкара. Мъжо ти на ръце да те носи, кафе у леглото да ти принОси, а ти да го караш от либоф да умирга. За големото чаве не се тръшкай. Гледам нек'ви изпити го тормозат, ама всичко ша урЕди. И како, да пущаш фиш за тотото. Джакпотът тебе те чека. Голема пара ша ти се падне. Да не забраиш да събЕреш комшийките на черпня. Имаш и едни други жЕни, дето у компютрото с тех си лафиш. И тех да ги почерпиш. Много са ти арни дружки. Е, друго не виждам, ама и това не е малко. А дай нещо колко от сърце ти се откине, че и яз чавета имам, да ги раним, да ги поим...Остани си със здраве, с добро ме споменувай. На ти джисиема, ако искаш пак да ти гледам. Ша ма търсиш Флото пернишката ромка.

Аз днес ще се разправям с прословутите ми холни пердета. Отлагах, отлагах, ама тая работа мен ме чака.
В ранния следобед съм на среща с бабите от КГБ. Ще ходим на пицария, ще има приказки и смях, ще заредим батериите.
I MISS YOU, надявам се майчето ти да е добре. Силно ѝ го желая, та и на теб да ти е по-спокойно.
Изпих си кафето, изчезвам. Довечера пак.
ПП Някой казал ли ви е днес, че ви обича??? newsm51

Последна редакция: нд, 22 ное 2015, 11:58 от Flo 51

# 529
Прелитам само да ви нагледам. Чакам да ми дойдат на гости свекитата Simple Smile и бързам да поизчистя, вчера бях дежурна, а днес се помотах с приятелки и мн закъснях Simple Smile Поздрави на всички за отминалия празник  bouquet за рожденичката.
Аз ще пропусна картичките, поне тази година, а за срещата която е предложила Никито съм "ЗА"  стига да не съм на работа или някъде на път.
Поздрави на всички и до скоро

# 530
Проспах " добро утро", сега вече добър ден Simple Smile. От известно време не работя в петък. Отстъпила съм смяната си на младите. Затова тази сутрин се успах.
ЛУННО ЦВЕТЕ, взимам си от твоето кафе, докато пия ще ви изчета. Запретвам после ръкави и  ще мия прозорци. Утре като завалят дъждовете, да знаете, че аз съм ги предизвикала с измитите стъкла Wink Срока за предаване на плетивата е края на ноември. Плетеш каквото можеш и колкото можеш. Шалове - шалове. Ръкавици също може, ама който може. Аз до сега не съм плела такова нещо. Simple Smile
АЛБЕНЧЕ, как е малката? В почивните дни ще направя още дюлево желе, че материал имам, а и то никак не е трудно. Simple Smile
ДИМИТРОВА, прегръдки за теб и за твоето нетърпеливо момиченце Hug Хубав ден.
МЪНИЧЕ, та аз точно тези, " аматьорските" картички харесвам, правени от малки детски ръчички. Предпочитам ги пред китайските Simple Smile
DANI.M 73 Hug
Кафето свърши, ставам, че някой друг да не вземе да измие прозорците. Размечталась...
Хубав ден, мили мои. Болничките да се оправят, здравите да се радват на последните есенни глезотии. От утре - друг десен Wear Umbrella

Сетих се нещо смешно. Вчера имах една пациентка, която дойде с детенцето си, че няма къде да го остави. Аз ѝ работя, а той стои мирно на един стол. По едно време ме пита: Ти бони имаш ли? Ако имаш, дай. Майка му му казва: Бони, бони, ама после докторката ще ти бърка по зъбите. А той отговаря: Посе нека бъка...Сега дай бони Joy

ПП КАТИВИТА, както винаги-точна. Наслука из магазините Simple Smile
ДУНДИ, разсмя ме с това Гризли hahaha Joy Радвам се, че на твоето момиче му е " пей сърце...". Нека все така да му е. thumbsup

Сега пък ДАНИТИ ме изпревари. Моля, път на младите smile3521

Чак сега пиша че бяхме малко на гости на село(да ни поглезят свекитата),тържеството мина перфекно,децата бяха много милички и сладки-имаше песни,танци,стихчета и на празник като на празник-накрая имаше и почерпка за децата

# 531
Добър вечер, момичета! И аз имах гости този уикенд. Моята мила майка ни гостуваше. Изкарахме чудесно денят на християнското семейство. Желая и на вас много уют и топлина в семействата ви. Честит рожден ден и на едни малко човече! nbirthday
ФЛО, искам да ми гледаш и на мен Wink Много си добра.  Hands Clap
Дафинов лист, дано с началото на новата седмица да започнат да идват и добрите новини. Няма да се предаваш!
Лека вечер от мен!

# 532
  • София
Ей ме на на вечерна проверка.
Днес в ранният следобед бях на среща с бабите от КГБ. Дойде една дружка от Филибето и веднага хвърковатата чета се събра. Ходихме в пицария Италия, на Скобелев. Приятно местенце. Можете да си представите 9 баби, които се надвикват с уредбата. Добре, че ѝ намалиха децибелите. Много приятно си изкарахме. Прибрах се, поприготвих се да си срещна зетчето, че днес щерката си замина, а той пристигна в командировка. Дойде момчето, със свой колега австриец, пиха по кафе, хапнаха от моя специалитет кокосов сладкиш и заминаха на бизнес вечеря. Само дето се приготвях...
Сега съм натрупала една камара пране за гладене, която беше висока колкото Австрийските Алпи, ама вече се стопи го възвишението Голо бърдо Joy Дали пък да не оставя гладенето за утре.  newsm78Май ще си лягам.
ЛУННО ЦВЕТЕ, ша напрая кафе да ти гледам. И карти ша наредя, и боб ша фърля, а ти ша кажеш пУзнавам ли. Айде, белким тръгне алъш веришът...

Последна редакция: нд, 22 ное 2015, 23:24 от Flo 51

# 533
Мили мои момиченца, изоставам с писането, но моля да ме извините.
Захванах сериозно службата и почти не ми остава време за странични неща. Вечер, като се прибера, искам да прекарвам цялото време с малкия. Толкова много ми липсва на работа, добре че имам страшно много работа, та поне времето ми минава бързо. За сега всичко е наред, мама го гледа вкъщи. Добре че е тя, че и да ми изглади и сготви, къде и съдове да измие. Докато влезна в ритъм ще е така.....
Относно тези декларации за намаляне на данъците , при нас се говореше от сряда още. Не знам защо при някои не се е чуло. Командира го съобщи на сутрешен развод пред всички, за да няма скрито покрито. Според мен няма никаква логика, кой от двамата да попълва декларацията (някъде назад прочетох, че някой са го посъветвали да попълни този, с по-висок доход), при усовие ,ч е сумата е "закована", а не е % от приходите.
Оставям ви, отивам да си почивам! Успешна нова седмица на всички  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 534
  • София
Овампирих се тая вечер. Уж рано си легнах, преди каляската на тиква да се превърне, полежах, повъртях се, ставах, лягах, не ми се спи и туй то. ОФци броих, кОзи броих-не и не. Па си викам: Я да напра'я едно кафе за гледане... Ей го на и каЙвето.

Сипвам и разсипвам, бавно го пийнете, леко завъртете, чашките си обърнете, а сега и кръст сложете.

Първо ша погледна чашата на ЛУННО ЦВЕТЕ. Цъ,цъ,цъ жено, глей сА как та виждам... Мъжо ти не е се до тебе. У държавни дрехи ходи, за важни нища отговаря. От път иде, на 4 колела се движи. Децата са ти арни. Дето работиш - народ много, като пчели у кошер. Семе фърляш, богат урожай ша бЕреш. Ти да не си " госпожа" ма како. Виш как пУзнах. Много приятелки имаш - по целата България. Се ти се радват и те уважават, и те поздравяват, кУга джумбуш имаш. И още нещо да ти казвам. Много си убава мари. Душмани немаш, ама по некоя и друга завистлива комшийка, се ша са намери. Жлъчка им се пука, като минеш по чаршията. Дет минеш, жените като оФци си събират главите и за тебе говорят, а мъжете позинАли стоят, се едно с тиган по главата са Удрени. Мъже... Хак им е! Айде Иди си със здраве. На тебе подарък ти гледам, на добра ша са пра'я.

Тази вечер искам да поздравя SAD_WOMAN. Миличка, мислех да изчакам да изпишат момчето ти, та тогава, но и така става. Като се прибере, ще танцувате...

Хайде сега вече лека нощ и приятни сънища.

Последна редакция: нд, 22 ное 2015, 23:20 от Flo 51

# 535
Лека нощ и сладки сънища.
Светли е още буден, а аз клепам.
 Hug

# 536
Добро утро, момичета!
Да ви върви по вода тази седмица. Все пак свърши циганското лято...и сега ще чакаме бялата зима.
ФЛО, винаги съм искала някой да ми гледа, ама да съм сигурна, че няма да ме лъже. Ти си била голям талант. Като се видим, ще ти кажа дали си ми познала. Joy Joy

# 537
ДОБРО УТРО!
Снежкооо ... чакам те.

Последна редакция: пн, 23 ное 2015, 07:39 от СГГ

# 538
  • Пловдив
Добро утро. Свършило ли било циганското лято? Тази сутрин в наше село още можеш да се разхождаш по къс ръкав. Даже и вятъра не усетихме кой знае колко. Вчера, когато в Пловдив беше непоносимо топло за ноември месец, без да искам подслушах разговора на двама младежи - Пфу, казва единият, зима ли идва или пролет. Другият отговаря - Ами май пролет. А първият - Е, аз защо си купих зимна шапка тогава.  Joy
А пък за снега - хич да не идва в града. Ей там да вали по планините и полята, ама в града, тц. Че като настане оная ми ти киша, като се разтекат реки от кална вода...

Хайде лек ден желая на всички и спорна седмица.  Hug

# 539
Fleure de lune  благодаря за кафето и добро утро!
СГГ  благодаря за пожеланието. Май и на мен ми поомръзна топлото, иска ми се малко сняг, ама по Коледа Laughing.
При на имаше само дъжд, слава богу, без вятър, а навън ми се струва, че лято а не зима или пролет идва Sad.
Радинка да ти е жива и здрава рожденичката, малко на патерица!
Дафинов лист радвам се, че се разписа при нас. И да излизаш от черната дупка, дано всичко хубаво предречено от пернишката ромка ти се сбъдне.
Ама Фло голям талант си, смях се на глас, докато четох. И да благодаря, отново, за песента на Ищар (мн ми е любима), с която поздрави мен и съпругът ми (изтанцувахме си я).
И да ви напиша нещо смешно - снощи гледах романтичен филм, който накрая завърши с целуващи се мъж и жена. Влиза малката и ме пита - Мамо, тези защо се ядат? Laughing
Прегръдки за всички за всички останали, разписали се в темата!

Общи условия

Активация на акаунт