Първо да благодаря на FLO 51 за музикалния поздрав за мен.. Много хубава песничка.. планирам си аз още нещата да ми се случват.. по- скоро май вече искам да работим за едно мъниче.. хихи
Да си кажа и аз къде се загубих.. Майка ми беше с бъбречна криза и се наложи да я приемат в болница, та на мен в този ред на мисли ми се наложи да искам 3 дни отпуск, за да може да се прибера при татко и брат ми, все пак 2 мъже.. не че не могат и сами.. ама.. все пак си бях при тях.. ноо.. от днес вече съм си в Пловдив, и в Понеделник пак на работа..
Изчетох всичко написано до сега... докато не съм била тук да се включа и аз... доооста сте изписали, и то все полезни и интересни теми сте обхванали.. РАДВАМ СЕ, ЧЕ СЕ ВКЛЮЧИХ ПРИ ВАС

Хайде приятна вечер за сега от мен.. днес ще е вечер на "виждане" с ММ след 4 дена разделение
Каква е тая черна серия, не знам. Само да сме живи и здрави
, другото ще се оправи.
и бързам да поизчистя, вчера бях дежурна, а днес се помотах с приятелки и мн закъснях
за рожденичката.
Срока за предаване на плетивата е края на ноември. Плетеш каквото можеш и колкото можеш. Шалове - шалове. Ръкавици също може, ама който може. Аз до сега не съм плела такова нещо. 

Май ще си лягам.
.