Фло, кажи сега на Асан ракия ли да пращам за познатото или на тебе Бейлисче? Що само Асан да е хора бе, ти не си ли? Я този път на тебе ще е, Асан да не се учи така!
Сети, стискай здраво още месец, почивай си, глези се колкото можеш. Дунди е права, вече наистина е време някой да ти помага и да е край теб. Влезеш ли в 9-я месец, вече по-спокойно ще е, но сега още му е рано на човечето да се показва.
Димитрова, ти продължаваш ли да вършиш сто неща едновременно?
На всички болни-големи и малки-пожелавам бързо оздравяване!
Аз да ви кажа какво е последното ми откритие за имунитет на детето. Че по този въпрос треска ме тресе-все да го тъпча с всевъзможни капки, мед и кой каквото ми каже. Имам приятелка, която работи в дрогерия. Та тя ми препоръча едно като сиропче такова, на основата на алое. Действало хем като мощен имуностимулант, хем регулирало дейността на стомаха /на нас ни е болен въпрос/. Не е евтино-1 литър е шишето и струва около 30 лв, но засега поне стомахчето регулира. Да чукам на дърво, и сериозни разболявания не сме имали.
Спирам, че пак много се разприказвах. Хубав ден на всички!

.
...Голям черноморски град - по-големия от двата, но не по-красивия през последните години 

На там добре, ама на връщане очите ми изскочиха, такава гъста мъгла беше. Аз се оказах първа кола, а зад мен като се наредила една колона, ама никой не ще да мине напред. Така си ги водих докато влезем в София и мъгелът се разкара.