Съпруги на военнослужещи - 14

• 55 502
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
Добър дееен! Вятър ме вее на бял кон, та забравих вчерашния празник! Честит имен ден на патеричка, но мнооого от сърце на Кати и на прекрасната внучка на Фло! Да сте живи и здрави, обичащи и обичани и двечките!  newsm51 newsm51
Фло, кажи сега на Асан ракия ли да пращам за познатото или на тебе Бейлисче? Що само Асан да е хора бе, ти не си ли? Я този път на тебе ще е, Асан да не се учи така!
Сети, стискай здраво още месец, почивай си, глези се колкото можеш. Дунди е права, вече наистина е време някой да ти помага и да е край теб. Влезеш ли в 9-я месец, вече по-спокойно ще е, но сега още му е рано на човечето да се показва.
Димитрова, ти продължаваш ли да вършиш сто неща едновременно?
На всички болни-големи и малки-пожелавам бързо оздравяване!
Аз да ви кажа какво е последното ми откритие за имунитет на детето. Че по този въпрос треска ме тресе-все да го тъпча с всевъзможни капки, мед и кой каквото ми каже. Имам приятелка, която работи в дрогерия. Та тя ми препоръча едно като сиропче такова, на основата на алое. Действало хем като мощен имуностимулант, хем регулирало дейността на стомаха /на нас ни е болен въпрос/. Не е евтино-1 литър е шишето и струва около 30 лв, но засега поне стомахчето регулира. Да чукам на дърво, и сериозни разболявания не сме имали.
Спирам, че пак много се разприказвах. Хубав ден на всички!

# 586
Фло, много арна са та направили мари. КАде са тез' пОрцедури да са барна и аз? Пък и си разбираш от занЯта... Grinning

Докато четях гаданията ти се сетих, че преди години /ехее, отдавна беше/, когато за първи път,а и за последен, ми гледаха на кафе, жената ми каза, че ша са омъжа за войник. Пък аз си помислих:''Хм, това няма да стане.Как ли пък не, на 22 год. ще взема някакъв 18-19 год. хлапак.''Тя продължи да си говори други неща, но кой ли я слуша? Накрая завърши с това, че свекърва ми ще е надалеч - това не разбрах защо ми го каза  newsm78.

Та какво стана след година и половина? Запознах се с моя войник,но не наборен, а старшина от ВВС и с цели 5 год. по-''дърт''от мен. За свекървата също беше права, но с нея никога не сме имали лоши взаимоотношения...Може би, защото е надалеч, знам ли?

Ай' сега удари един поглед и на моЙта чашка и да видим дал' ша познаЙш от 'де съм...Ша ти дам Жокерче Whistling...Голям черноморски град  - по-големия от двата, но не по-красивия през последните години Wink

# 587
Благодаря на всички, които ме поздравиха за имения ден снощи!

За  срещата едва ли ще мога ,защото вече съм в отбора на добре кашлящите....ох ,ще се гръмна ....писна ми с тези болести....А Дунди като писа колко дълго кашля ...,абе гадни вируси....

Днес понеже си имаме бебе в родата ,та в тази връзка да кажа ,че мойта баба така ни окуражаваше за раждането-цял свят се е родил и ти ще се справиш....Даже си мисля ,че втория път е по-гадно защото знаеш какво те очаква ...
 Но каквато и да е болка минава и заминава и идва най - хубавото. ...

# 588
Здравейте и от мен.Честит имен ден на патерици на именниците

# 589
  • София
Привет мои мили военни красавици.
Малко преди днешният ден да стане вчера, да ви нагледам.

Да започна с музикалният поздрав. Г-жа ТРЪСТИКОВА, появи се навреме, та да си получиш поздрава. Simple Smile

Кафето свършИ, та на г-жа ТРЪСТИКОВА боб ша фърля... Цъ,цъ,цъ...в голем град живееш, до голем гьол. Нещо май с буква В започва. Права ли съм?
На джумбуш некъде си била и там си го видела твойо мъж. Убавец, с войнишки дрехи, ама не баш войник. Бързо си му кандисАла, ама не си сбъркАла. У очите те гледа, на ръце те носи. И две чавета си родила. Първото ти е момчурляк. На майка ти и на баща ти си го кръстила. Кротичък, добричък, второто те е моме, на свекървата си го кръстила, ама оно сега е у трудни години, малко се инАти, се то знае, ама после ша са опраи. Ти за едно си учила, ама не го работиш това.
Малеее, како, ма летото требе да бегаш далече, че я каква върволица се е наредила. Чекат на опашка едни си тръгват, други идат и още други чекат. Като ято скакалци са, или като мравки термити...мале, мале, закъсала си го, ушите ше ви изядът. График требе да праиш и па некои ше са недоволни.
А стига ти, че каталясах вече. От работа се гърбавее, не се убавее. Айде утре да черпиш по кафе Simple Smile

Момичета, наистина съм гроги. По обяд заминахме за Перник, по работа. Аз бях шофьор на ММ. newsm01 На там добре, ама на връщане очите ми изскочиха, такава гъста мъгла беше. Аз се оказах първа кола, а зад мен като се наредила една колона, ама никой не ще да мине напред. Така си ги водих докато влезем в София и мъгелът се разкара.

Вместо да намаляват болничките, те май се увеличават. КАТИВИТА, дръжте се. Стискам ви палци.
СЕТИ_БЕТИ, почивай си мило момиче. Още малко остана.
ДИМИТРОВА, това и за теб се отнася. Пази се миличка. Има ли кой да ти помага, или сами се сражавате?
SAD_WOMAN, и двете, и двете. За Асан ракийка, за пернишката ромка - ракия с радомирска боза ( Бейлис по пернишки ) Wink
НИКИ, съгласна съм с теб. Договорились. Чакаме МЪНИЧЕТО. Simple Smile
ПАТЕНЦЕ, а ти как си? Ще се справиш ли с вирусите?
АЛБЕНА, СГГ, I MISS YOU  Hug Hug Hug
Завивайте се и заспивайте. И аз отивам да се паркирам до моето момче, че утре съм от 8.00 на тръстиката. Лека нощ.

# 590
Добро утро, мили момичета Hug
Пиша ви с тъга в сърцето - свекърва ми почина внезапно в понеделник сутринта и всичко се обърна съвсем с краката нагоре. Тежко е, не знам как ще се справим с всички неща, които предстоят. Бог да я прости жената. Нали ви писах, че съм от як материал - е, оказа се, че и най-якия материал си има праг на издържливост. Направих 4 тежки нервни кризи. Сега се лекувам. Дошло ми е времето да се предам и да избие всичко на повърхността. Това е при мен. Извинявайте, че ви напълних главите с моите проблеми, но ви чувствам близки и имах нужда да споделя Hug
Не успях да прочета какво сте писали всички, карах по диагонал през текстовете. Разбрах, че и врачка си имаме Wink. Фло, черпя от твоя дух. Продължавай да си все така ведра и оптимистична Hug.
Прегръщам ви силно, желая ви здраве и много, много усмивки Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 591
dafinov list , Прегръдки. Няма да се предаваш!

# 592
Привет мои мили военни красавици.
Малко преди днешният ден да стане вчера, да ви нагледам.

Да започна с музикалният поздрав. Г-жа ТРЪСТИКОВА, появи се навреме, та да си получиш поздрава. Simple Smile

Кафето свършИ, та на г-жа ТРЪСТИКОВА боб ша фърля... Цъ,цъ,цъ...в голем град живееш, до голем гьол. Нещо май с буква В започва. Права ли съм?
На джумбуш некъде си била и там си го видела твойо мъж. Убавец, с войнишки дрехи, ама не баш войник. Бързо си му кандисАла, ама не си сбъркАла. У очите те гледа, на ръце те носи. И две чавета си родила. Първото ти е момчурляк. На майка ти и на баща ти си го кръстила. Кротичък, добричък, второто те е моме, на свекървата си го кръстила, ама оно сега е у трудни години, малко се инАти, се то знае, ама после ша са опраи. Ти за едно си учила, ама не го работиш това.
Малеее, како, ма летото требе да бегаш далече, че я каква върволица се е наредила. Чекат на опашка едни си тръгват, други идат и още други чекат. Като ято скакалци са, или като мравки термити...мале, мале, закъсала си го, ушите ше ви изядът. График требе да праиш и па некои ше са недоволни.
А стига ти, че каталясах вече. От работа се гърбавее, не се убавее. Айде утре да черпиш по кафе Simple Smile

Момичета, наистина съм гроги. По обяд заминахме за Перник, по работа. Аз бях шофьор на ММ. newsm01 На там добре, ама на връщане очите ми изскочиха, такава гъста мъгла беше. Аз се оказах първа кола, а зад мен като се наредила една колона, ама никой не ще да мине напред. Така си ги водих докато влезем в София и мъгелът се разкара.

Вместо да намаляват болничките, те май се увеличават. КАТИВИТА, дръжте се. Стискам ви палци.
СЕТИ_БЕТИ, почивай си мило момиче. Още малко остана.
ДИМИТРОВА, това и за теб се отнася. Пази се миличка. Има ли кой да ти помага, или сами се сражавате?
SAD_WOMAN, и двете, и двете. За Асан ракийка, за пернишката ромка - ракия с радомирска боза ( Бейлис по пернишки ) Wink
НИКИ, съгласна съм с теб. Договорились. Чакаме МЪНИЧЕТО. Simple Smile
ПАТЕНЦЕ, а ти как си? Ще се справиш ли с вирусите?
АЛБЕНА, СГГ, I MISS YOU  Hug Hug Hug
Завивайте се и заспивайте. И аз отивам да се паркирам до моето момче, че утре съм от 8.00 на тръстиката. Лека нощ.

Опитвам да си почивам,но с млади,работещи баби се налага сами да се сражаваме

# 593
  • Ямбол
Dafinov list, с теб сме, тежко ще ви е но ще отмине, ТРЯБВА да го преживеете. Много добре те разбирам как се чувстваш, при нас свекър ми почина така и всичко беше с краката нагоре. Но След всяка зима едва пролет......ще се изправите на крака....... Hug Hug Hug
Иначе да ви кажа рядко се включвам ,но пък редовно ви чета.
Опитвам се сега на работа да организирам коледен банкет, но сме много хора и трудно става, а и времето ме притиска. Иначе пък започнахме с украсата в офиса, сложихме си елхичка, лампички...та така малко по празнично да ни стане.
Вкъщи не съм започнала още с украсата, а вие?
СГГ какво стана с картичките, или още събираш адресите?
Гледам , Фло се е заела с нашето бъдеще, а дано ни върви по вода и цветя, щом Фло ни гледа.... bouquet
Сега изчезвам, трябва да поработя все пак.

# 594
Дафинов лист, дръж се миличка  Hug Hug Hug
Аз не съм мн по- добре, но съм дежурна, че няма кой да дава дежурствата, добре че поне съм сама за да не заразя някой.
Поздрави на всички и започвайте да качвате снимки на коледните си украси, че да взаимствам някоя идея .

# 595
 Просто не мога да не се похваля, че ММ няма нито един наряд по празниците другия месец. Направо не мога да повярвам.
 При нас май били преведени парите от лимитните книжки, но не съм проверявала лично ММ каза,че бил чул,че са преведени.

# 596
Симпатюхче, сега проверих при нас има и пари от книжките и аванс.

# 597
Дафиново листче, съболезнования! Hug Ще преминете и през това, само се дръжте цялото семейство!
Гледам, добри новини има. добре ще ни дойдат, че сега с тези болнични на моето момче сигурно ще го отрежат.
Хубав ден на всички!

# 598
  • София
Здравейте военни красавици.
ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ, моите съболезнования. Бог да я прости свекърва ти. Прегръщам те. Колкото и да е трудно, човек трябва да се вземе в ръце. Да, вече нищо няма да е същото. Аз се опитах да преживея мъката си сама, без намесата на медикаменти, но започнах да правя хипертонични кризи, а до момента съм била с кръвно на космонавт. Самопредписах си Деанксит, сега взимам сутрин по едно хапче и кръвното ми пак се кротна. Скоро мисля да го спра.
Милото ни ПАТЕНЦЕ! И сам войнът е войн. Гушкам те и ти изпращам мнооого положителна енергия Hug
ДИМИТРОВА и вие значи сами се сражавате. Аз като бях млада, все предпочитах сама да се справям. А да се похваля, че бях и много пъргава. Многоръкото индийско божество ряпа да яде. Не можеше да ми излезе насреща. Бях като една виелица, като един тайфун, като една фурия, всичко това всето заедно hahaha Joy
ДАНИТИ, ти си затънала до гуша в работа, а аз тайничко се тревожех и се питах какви ли ти се случва, та не пишеш. Спирам да те мисля. ( само отвреме навреме Simple Smile )
СИМПАТЮХЧЕ, що си толкоз лаконична?
АЛБЕНЧЕ, не съм забравила какво съм ти обещала и ще си го изпълня, но нещо много ми се сгъсти програмата и всичко е с гриф СПЕШНО Simple Smile
Вчера и зетко си замина, но затова пък се наложи по спешност да заминем за Перник. Тази сутрин от тъмни зори въртя керпедена ( за незапознатите с видовете клещи - клеща, използвана от занаятчии в железарството. ) У дома други задачи ме чакат.

Хайде да затварям сергията и да политам wavey

# 599
  • Пловдив
dafinov listHug Съболезнования!

Сега си сипвам кафе, че от сутринта меря, режа, лепя, мачкам и пак отначало hahaha В крайна сметка спретнах една картичка за шефа - пенсионер ще е от другия месец, защото колегите натовариха мен с таз тежка задача... Поне идеята да бяха дали ooooh!

В София ще идвам в сряда на 2. Мооето момче даже се съгласи,  да кара, че пуста столица - много ми е мъка hahaha Предполагам, че към 9 ще тръгнем от тук, което значи, че към 11:00 ще сме в Академията. Там го слагам около час да се мотая, значи към обяд вече ще съм на волна програма Simple Smile
В Пловдив трябва да сме към 17, та ще имам 2-3 часа на разположение Simple Smile

Сега отивам подаръка да купя, пък ще взема да мина и през банката, да си платя таксата за защитата.
При нас няма превод все още - чакам го, че днес пристигна куриера и Дядо Коледа напълни чувала... Лошото е, че моя портфейл олекна hahaha ...да са живи и здрави децата Simple Smile

Украсата още не съм я започнала - само с Коледния календар съм почти готова Joy

Общи условия

Активация на акаунт