Съпруги на военнослужещи - 14

• 55 527
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
Ето ме и мен изпратила гостите и болна, изобщо не се чувствам добре, но дано скоро това се промени, че ми е едно отпаднало, мързеливо и сдухано, а и този дъжд навън не ми помага за по- добро настроение. Аз за разлика от Сети Бети обожавам слънцето и топлите дни и стане ли студено като мечките изпадам в дълбок сън Simple Smile
Честит празник на КатиВита, на Катерина Флоранс на същеричката на Албенка и на всички имащи повод за празник, които не споменах,заради незнание.
Радинка, тази малка принцеса Ния е страхотна Simple Smile
Fleure de lune, мн обичам планината и снимката ти така ме зареди Simple Smile Чакам да завали сняг и да намазвам ските Simple Smile Което ме подсеща, че на Черни връх снега е вече факт Simple Smile да ни е честит Simple Smile
Да успокоя I MISS YOU, ще не е единствената която изпитва ужас от това с раждането. Имам мн нисък праг на болка и като знам разказите на приятелки и близки, не ми се мисли, но както каза Фло нито ще сме първите нито последните които са родили или ще раждат, та когато му дойде времето ще си даваме кураж, а и тук виж колко подкрепление имаме. Разказите тук звучат по добре от тези които аз съм чувала.
Е това е от мен до скоро и бързо оздравяване на всички болни като мен, а бъдещите мами мн да се пазят от тези гадни вирусчета.

# 571
Благодаря момичета,добре че прилича на баща си Grinning.Кати честит празни и бързо оздравяване на дребното.Фло честита Ви именничка,много да слушка.

# 572
  • София

Айде да не ривете. Не ми била актуална онаа фотография. Тя си е баш актуална, ама на тая съм още по-пресна, кат марулка и след разните му там разкрасителни пЛоцедури. То кво ли не ми праиха-мачкАха ме, месИха ме, гнясАха ме, поливАха ме с какво ли не, мазАха ме с какво ли не и се с чуждоземски мазила, киснАха ме в неква саламура. У каца ме държаха, на измислено слънце ме пекоха, ей на какво ме направИха. Баш съм кат една убавица.

Я сега да видим у чашката на SAD_WOMAM, какво се е изписАло...Женена си и мъжо ти по снимка си го арексала- у некакви шарени дрехи, май са военни. И май много надалече е ходИл, свет е видел,  жив и здрав се е върнАл. То нема значение дъл си се подписвала или не си. Това ти е късметът. Ама от къде е тоа златен мъж, ма како. 100 ръце да има  и сите му са десни. Какво фане иска сичко да стане. Е така де, ама гледам ремонт сте заправили, донекъде сте го докарали, ама не сте го завършили. Права ли съм? Ще, ще, ще стане, само ти не се кОси, ама не сега, а нАпролет, кога цъфне лилякът. Ти като се разлетиш у дОма, баш се правиш на ураган да замязаш. За такива като тебе народо вика: Булка шета, градушка кълца. Да ти не е човек на пътя...Я за мъжО ти да довършим. Имал е некакво премеждие, с дофтури се е срешАл, ама сичко вече е зад него. Малко е кърпен, ама ше мине. Сега напред само убаво и ремонт. Едно дете имаш, мъжко е. Що се стискаш ма, та си не рОдиш още  две, три чавета. Я ни глейте ние по колко имаме. Асан не пита искаш ли, не искаш ли. Важното е, че он иска. Таа държава требе некой да я управлява. И те така...А вие сте ногу кОлтурни, та само по едно, две раждате. Момчето ти се по топката тича, голем ше стане, у много държави ше ходи. Баш като оня от вашио град. Как му беше името ма, дето се майките и лелите попържа. А, Ицето Стоичков. И на него главата му обеле, акъл му не дойде. Мани го него. Е друго у чашата ти се не види. Айде бегай, че мъж на легло те чека Wink

Айде и аз да бегам, че мене мъж на легло не ме чака, ама работа колкото искате и все мен ме чака. Понякога се питам: Какво ли би било ММ харем да има. Ще се разпределим по способности и ще е по-лесно, а не като сега, специалистки по всичко. Тогава всяка ще е тясно профилирана luvbed newsm64 wash hang 1ironing newsm79 1dishes newsm71 pregnant baby clean

КАТИВИТА, изпращам мноооого положителна енергия към болното юначе. Давай му мед със сок от корени джинджифил. Укрепва имунната система. На 500гр. мед, сока от 500гр. корени ( пол. се около 250 мл. сок) разбъркваш с дървена или пластмасова лъжичка. Пие 2-3 пъти дневно по чаена лъжичка, но не метална!

МЪНИЧЕ, много ще се радвам. Чакам уточняване на датата и ще свирим сбор. Спокойна съм, че ти ще ни пазиш тази вечер. Това за теб, пазителко на небето ни bouquet

Мило ПАТЕНЦЕ, как така се даде на гадните вируси? Я вземи една бухалка и бой, докато ги изтребиш smile3538

Момичета, има ли желаещи за среща на 28.11. събота, в предиобедно време? НИКИ, СЕТИ_БЕТИ, КАТИВИТА, ПАТЕНЦЕ ( до тогава мисля, че болните ще оздравеят) , ЛУННО ЦВЕТЕ, ШЕХИНА, ЗЕЛЕНООКОТО МОМИЧЕ, а защо не и ПЛОВДИВЧАНКИ?

# 573
  • Пловдив
А, на 28.11 в Пловдив си имаме Дефиле на младото вино.

https://www.facebook.com/%D0%A4%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%B2%D0 … -180783492046817/

Дзверо ще участват както всяка година. Обикалят като цветарки от къща на къща и пеят. Тази година имат и гостуващ хор от Словения, та ще е малко по-различно. Аз обичам да обикалям с тях, пък и младо вино да опитам. Тук 20 гр., там 50 гр. и накрая на обиколката си зачервил здраво бузите и ти става едно безгрижно. Дано времето да е хубаво.

това е от миналата година
първо пеенето

после на хорото с ансамбъл Тракия

Та по-скоро Пловдив е мястото за среща.  smile3521

# 574
Честит имен ден на Кативита и на Катерина Флоранс! Ех, че красиви имена имате...
Бързо да изгоните вирусите, че да се готвите за празниците.
на 28.11 съм на купон в Огняново, така че ще ви се радвам отдалече.
И по-леко с аванса и лимита, момичета!
Лека нощ!

# 575
Честит имен ден на Кативита и на внучето на Фло!  bouquet

Аз съм пас за срещи, днес бях на преглед и положението не е много добре, ще пазя леглото и до следващия преглед в петък ако нямам подобрение, лекарката иска да ме приема в болницата.
Лека нощ на всички и бързо оздравяване на болните!

# 576
  • Пловдив
Честит имен ден на Кативита и на внучето на Фло!  bouquet

Аз съм пас за срещи, днес бях на преглед и положението не е много добре, ще пазя леглото и до следващия преглед в петък ако нямам подобрение, лекарката иска да ме приема в болницата.
Лека нощ на всички и бързо оздравяване на болните!

Ами кога баба Дунди73 дудни  ... марш в леглото и забрави за разходки, пазаруване и т.н. от тук насетне ти трябва помощник т.е. искам да кажа, че е ред на мъжката половинка да поеме домакинството. И съвсем сериозно ти го казвам. Не питай старило, а патило. А в болницата колкото и да не е хубаво, поне си под наблюдение.  Peace
Че как ще устискаш до 27/12.  Laughing Аз на кафе не гледам, комшуто си пада по това, ама рано му е още на бебо да се появява.  Hug

# 577
Честит имен ден на Кативита и на Катерина Флоранс! Ех, че красиви имена имате...
Бързо да изгоните вирусите, че да се готвите за празниците.
на 28.11 съм на купон в Огняново, така че ще ви се радвам отдалече.
И по-леко с аванса и лимита, момичета!
Лека нощ!
И понеже ще минеш през мен ако искаш се обади за по кафенце

# 578
Дунди, аз вчера много обикалях заради сбъркания ми болничен и сигурно се преуморих, дано от това да е.
Иначе за срещата, на която няма да идвам, защо не я съгласувате с идването на Мъничето в София?
Хайде пак лека нощ!

# 579
  • София
И аз си помислих, да съчетаем срещата с идването на Мъничето, но то ще е в делничен ден. Никито даде предложение да се видим, че тя тази седмица е в отпуска, но като гледам, КАТИВИТА лекува синчето си, ПАТЕНЦЕТО се е тръшнало, СЕТИ_БЕТИ ще пази стаята, оставаме за среща НИКИТО и аз, ако не се включат ЗЕЛЕНООКОТО МОМИЧЕ и ШЕХИНА. Писах за събота, та евентуални ЛУННО ЦВЕТЕ да може да дойде, да ама не. Тя ще придава европейски вид на Огняново. ЖАЛКО!!!

Въпросът за срещата остава отворен. Има ли желание някой да се среща с мен?

Хайде сега лека нощ. До утре!

# 580
 wavey

Кафе. Wink

Seti Beti В леглото и  Praynig да няма нужда от прием в болница. Изкарах 7 дни преди секциото в болницата, очаквайки "утре" да е "големия" ден.  Hug

По-късно ще чета изписаното.

Лек ден!

Последна редакция: ср, 25 ное 2015, 08:27 от СГГ

# 581
Добро утро, дами! Жалко, че болестите не спират.
На детето на Кативита пожелавам скорошно и успешно преборване с вирусите!
Сети-бети никакво ставане от леглото, почини си малко и ако не успееш да 27, то на 17 (с моята голяма дъщеря) може да "сваляш гарда".
СГГ  благодаря за кафето, аз си взимам това с ключ сол, че никаква ме няма в музикално отношение Laughing. Охлювът е супер.
Fleure de lune весело изкарване в Огняново, което е много предпочитано място  в нашите кемперски среди, но аз за съжаление все още не съм била, но живот и здраве да има, ще стане!
dundi73 много хубав празник и аз бих дошла за дегустирането  Wink.  Твоето момиче в хор ли пее?
патенце-то успех и на теб в преборването с вируса!
Фло направих тази имуностимулираща напитка с мед и джинджифил + лимон, но много люта, изобщо не мога да накарам малката да я пие. Ама, мноо убава ромка са та напраили, ма Grinning!

# 582
Seti Beti, последния месец и моята приятелка го изкара почти в леглото, но всичко си заслужава, а и сега малката сладурана не я оставя да си почива въобще, така че приеми го за компенсация. То и времето е ужасно, стой си у дома на топличко и сухичко и чакай големия ден Simple Smile

# 583
Добро утро и от мен..   Whistling Whistling

albena30 Пропуснала съм аз за какво ще даваш тази напитка, но определено  е лютичка.. аз по едно време я пиех всеки ден по 1.5л за отслабване, ама не издържах дълго понеже хич не обичам люто...

СГГ
 Благодаря за кафето.. но аз по-скоро още да съм охльовв.. пък  после кафето... хихи Simple Smile Simple Smile

Дунди73 И аз чух, че тук ще има такива дни за виното.. но не знаех точно в какво се състоят.. Simple Smile Може и да се разходим да видим за какво иде реч и да "ударим" по едно Grinning  Rolling Eyes Grinning Grinning

На всички болни - бързо оздравяване..  Hug
Хубав ден на всички, макар и толкова облачен при нас Simple Smile Много положителни емоции и усмивки днес  Nature Partly Sunny Nature Partly Sunny Nature Partly Sunny Nature Partly Sunny

Оппс, сблъсках се с патенце-то  Hug

# 584
Здравейте момичета!
Ей болничките бързо да оздравявате, не се предавайте духом Simple Smile Сега времето предразполага да си седите на топло в къщи, топло чайче (може с ром), хубава музика и интересна книжка. Гарантирам ви че бързо ще се оправите Simple Smile
Фло и аз предлагам срещата да я оставим, когато дойде мъничето. Аз и другата седмица съм отпуска, само на 1 декември не мога да дойда. Тогава имаме празник на дирекцията и през целия ден ще съм ангажирана с мероприятия, а вечерта коктейл.
Нашия лимит ще го изплащат в петък, вече сигурно и  предварително съм замислила покупките Simple Smile
Приятен ден от мен!!!!

Общи условия

Активация на акаунт