Съпруги на военнослужещи - 14

• 55 539
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
Добро утро! Супер, колко много има за четене!
danity_79  благодаря за кафето, взимам си и почвам да ви чета.
Опс, почерпката към кафето забравих, тя ще е от мен

моята малка дъщеря днес навършва 4 години. Преди да се роди и аз, като мъжът на мъничето си бях избрала датата 24.11. и дори я бях заградила на календара и написала раждане на Деница! Е, сбъдна се!
Мъниче, браво за завършената дипломна работа и успех по-нататък със защитата й. Интересен спорт си захванала да тренираш, ще потърся инфо в нета, че за пръв път го чувам.
Фло и аз ти се учудих за качването на снимки, на мен качването на клипове ми се струва по-сложно - не съм пробвала, дори не знам как. Ама с врачуването страшна си! С право си от КГБ-то никаква информация не ти е убягнала, всичко за мен много точно си описала. Благодаря ти, ще има ракийка за ТМ.
Fleure de lune страхотни снимки си сложила. Браво, че водиш децата на преходи  в планината. Не всички учители се навиват на тази отговорност. В училището на дъщеря ми, все още се двоумят за преспиване на хижа и мн рядко ги водят на някакви преходи, а районът е благоприятен - в Стара планина са.
dimitrova8002 напълно ми е познато това с честото разболяване на децата. След всяко тържество (общо за ДГ) моята прихваща нещо. ooooh! Две седмици сме на детска, една вкъщи, но се надявам да ги израстем тия болести. Стискам палци детето ти да се оправи бързо!
dundi73  значи и моята кака и твоята дъщеря са декемврийчета, живи и здрави да са ни и все така ученолюбиви.

# 556
 Добро утро, Честито на всички,които имат повод! Здраве им желая!

И при нас е мрачно и дъждовно, но аз съм си в къщи,че имам да уча. Ще ходя да си прося болнични,че нямам отпуска  Blush  Blush  Blush

Днес при нас уж щели да преведат парите от лимитните книжки. И друга " забавна" новина- тази сутрин се е запалил автобуса на нашето поделение. Добре,че е нямало никой вътре. Шофьора тъкмо го е подгрявал да тръгва от първа спирка.

Момичета , искам да питам нещо- с ММ нямаме брак, нямаме и баби да помагат в гледането на детето, ако се наложи да отсъствам от страната за повече от 6 месеца, има ли възможност той да се освободи да дава наряди. Просто наистина няма кой да гледа детето.

Хубав ден на всички  Hug

# 557
Здравейте! Заваля дъжда и аз поникнах  hahaha Днес рано рано се събудих и повече не можах да заспя. Имам излизане след обед, ама дотогава ще си мързелувам вкъщи. Миналата седмица имах бая задачки, половината не успях да свърша, а другите - с много разкарване успях, добре че ММ ме разкарва с колата. Вчера инцидентно бях цял след обед пак по улиците, че ми бил сгрешен болничния.... Ходих и на фризьор, че викам после кога ще ми остане време, но хич не съм доволна  Tired За трети път ходя при тази фризьорка и си правя балеаж - тънки кичури, по-светли, аз съм кестенява, кичурите руси. Сега последния път ме прави с друга боя и .... много русо ми стана и сега все едно съм си боядисала цялата коса руса, ама преди месец-месец и половина и корените са ми изникнали по-тъмни  Tired ужас. И постригване и то....за 5минути, а пък като се сетя колко пари дадох.... Ама айде, коса е, ще израсте, парите и тях ги прежалих, но няма да ходя повече там. Така помрънках си, ааа и ММ ми се беше качил на главата оня ден, чак исках да избягам някъде  Crossing Arms
albena30, честит празник на вашето семейство! Много здраве и късмет на малката госпожица!
Fleure de lune, на много красиво място сте били! И колажът е много хубав! Учениците ли го правиха или ти?
sweet_maniche,  браво за смелостта за този.... хм, спорт, то не е спорт, то е мъчение  hahaha за мен де. А мъжа ти дали може да познае и аз кога ще родя  hahaha Тази нощ между другото сънувах, че вече съм родила  Thinking  Crazy
патенце-то, как си, да не се разболя или овладя положението?
Flo 51, нещо снимката ти май не е много актуална  hahaha
Хайде поздравявам ви всички, ставам да си направя кафенце и аз  Hug

# 558
  • Пловдив
simpatiuh4e, лимитни книжки казваш ... звучи добре, че при ММ забавиха квартирните, а заплатата май замина по погасяване на борчове. И хич не му е весело на човека.

Seti Beti, ами да вземеш на 27/12 да родиш. Астрален близнак на моя дзвер и на племенника ми. Моята и малкият син на брат ми имат точно 10 години и 20 мин. разлика.  Grinning
Или пък едно бебе на годината ... когато и да е, ти пожелавам леко раждане и здрав бебок.

albena30, да е жива и здрава госпожицата и само да ви радва.  ura

# 559
Добър ден!
СГГ, срам, не срам - ще попитам Embarassed Пратих ли си адреса, че нмикакъв спомен нямам :oops
Да.
albena30  ммм ... вкусни бонбони си приготвила, но се почерпих и два бонбона от newsm55 за здравето на малката госпожа, да е весела, щастлива и само Simple Smile - ки да презвиква на лицата ви.
Fleure de lune страхотен колаж.
 Hug

# 560
Добър ден и от мен! Айде сега да видим дали запомних всичко, което прочетох, че напоследък съм като маймуните-3 секунди помня и айдееее........пиши го бегало  Joy
Благодаря на Данити за кафенцето и на Албенка за почерпката! Да ти е жива и здрава малката рожденичка, Албенка, да расте щастлива и много да ви радва!
Симпатюхче, златна ти устата, все такива хубави новини да поднасяш! Няма да са много лимитните, ама съм си харесала туй-онуй за вкъщи, пък да видим началника на какво мнение ще е... Grinning По въпроса ти-най-вероятно Кати ще може да ти отговори, само да го прочете.
Фло, глезя си го момчето, обгрижвам си го, как иначе. Той даже се смее онази вечер и ме нарича "майка-орлица". Още малко и ще започне сам да се справя с всичко, само да махнат конците в четвъртък.
Сети, що не питаш пернишката врачка кога ще родиш? Виж как познава и пари не иска. Само за Асан ракийца да има, и тя е доволна  Laughing Не се ядосвай излишно за фризьорката. Ти го каза-коса е, ще порасне. То и аз мисля да попроменя леко цвета, че в момента ми е прекалено тъмна, почти черна, но ще видим кога ще имам време. А и малко се притеснявам да не е твърде агресивна процедурата по изсветляването, защото ми капе косата и не знам дали да си правя експерименти. Ще видим.
Мъниче, как се катериш по това нещо не знам. Имам чувството, че не мога равновесие да запазя, а какво остава да подскачам! Но ти стискам палци и чакам да се похвалиш с резултати. Мисли си за банския, това ще те мотивира. И аз много се смях на историята ти за раждането. Той човека тръгвал, пък ти ако искаш  Joy
Радинка, ми давай го този твой мъж да го прибирам у дома, хем да прави компания на моя. Гаранция давам, че ще е добре нахранен, обгрижен и върнат на любимата доволен от живота  Laughing И няма да ти го пипам, споко  Joy
Лунно цветенце, страхотни снимки!
Димитрова, пожелавам бързо оздравяване на детенцето ти! Hug
Спирам. Прегръщам ви всички, споменати и неспоменати! Hug

# 561
Момичета ето я моята рожденничка.Сад не ти трябва мойто мъж,мн.е капризен за храната иначе благодаря,ама нека си е на палатка със свой те.На рождениката  да е жива и здрава и мн.послушна.Фло изпи едно чафе и за мен.За лимитите ха дано ама на дали толкова рано на ММ преди седмица им събраха книжките.Тя кативита като види ще даде ясното.Исках и нещо друго да кажа ама си забравих.Нещо съм мн.отвеяна.

# 562
Аааа, като е капризен, Радинка, да седи на палатката  Simple Smile Че аз в никакъв случай не мога да се нарека голяма кулинарка. Но пък моите мъже харесват манджите ми, което ми е достатъчно. Нищо, че ММ ме нарича "Госпожа стихийно бедствие в кухнята"  Joy Досега не съм отровила никой  Joy
Редактирам се. Радинка, пробвай пак със снимката, нещо не излиза.

# 563
  • Пловдив
Момичета ето я моята рожденничка.Сад не ти трябва мойто мъж,мн.е капризен за храната иначе благодаря,ама нека си е на палатка със свой те.На рождениката  да е жива и здрава и мн.послушна.Фло изпи едно чафе и за мен.За лимитите ха дано ама на дали толкова рано на ММ преди седмица им събраха книжките.Тя кативита като види ще даде ясното.Исках и нещо друго да кажа ама си забравих.Нещо съм мн.отвеяна.

Ето я Ния на Радинка /помощ от приятел/ Голям сладур.

# 564
Дунду златна си момиче. Hug Уж правя всичко ама май не е така.Благодаря за помоща.

# 565
  • Пловдив
Дунду златна си момиче. Hug Уж правя всичко ама май не е така.Благодаря за помоща.

имаше някакъв проблем с линка, и при мен не се получи от първия път.  Peace

# 566
Благодаря ви за поздравите и да ви се връщат десетократно хубавите пожелания! Радинка, малка принцеска си имаш!
Мъничето погледах малко видео за твоя спорт, ама то наистина си е мъчение. Как е баланса на тия подскачащи неща, но ти пък имаш опит с ролерите Wink!
Честит имен ден на празнуващите днес! Със здраве да си носят хубавото име! Фло, май ти си баба на именничка? bouquet

Последна редакция: вт, 24 ное 2015, 16:00 от albena30

# 567
  • София
Здравейте мои мили военни момичета!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА КАТИВИТА И ВНУЧКАТА НИ КАТЕРИНА. ЖЕЛАЯ ИМ ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ, ОБИЧ И ЩАСТЛИВИ ДНИ.

Вместо тортичка, една прекрасна песен.

АЛБЕНЧЕ, ДА ВИ Е ЖИВА И ЗДРАВА ДЕНИЧКА, ДА РАСТЕ ПОД ЩАСТЛИВА ЗВЕЗДИЧКА.  Hug

И аз родих синът ни на 10.04. 1979. Точно 3 години след като се запознах с моето момче и денят, в който излетя Георги Иванов. Така и нищо не разбрах от този полет, но аз бях заета с друга отговорна работа.  Wink

ДУНДИ, приятел в нужда се познава. Hug

РАДИНКА, много е сладичка Ния. Нека ви радва!

СЕТИ_БЕТИ, коса расте, акъл - не. Така ми казаха, когато отидох да се подстрижа благотворително. Мислех да даря 25 см., но ме уговориха и дадох всичките си 55 см. коса. Не съжалявам, ето за по-малко от година колко дълга е вече косата ми. На коса пораснах, ама на акъл... newsm78 кой да ти каже???hahaha Joy

ДАНИТИ Hug

ДИМИТРОВА  Hug и за теб.

СГГ  Hug

СИМПАТЮХЧЕ, какво учиш? Може и да си казвала. Много се радвам на ученолюбиви млади хора.

I MISS YOU, я не го мисли раждането. Когато му дойде времето, тогава. Помисли само. Милиарди човеци по земното кълбо все така са дошли на тази Земя EFP preggo ylinfant

ПАТЕНЦЕ и аз да питам как си миличка? Изпрати ли гостите?

ЛУННО ЦВЕТЕ, красиви места сте посетили. Заредили сте батериите. Simple Smile

Сега спирам да пиша, но после пак ще съм с вас. Тази вечер ще гледам на SAD WOMAN. Отивам да слагам кафето. Simple Smile

# 568
На Фло и всички, които ме поздравиха огромно  благодаря !
На Катерина Флоранс и тези ,които празнуваха тия дни-здраве и късмет!
И на Радинка щерката е голям бонбон!
По -скоро ми е сдухано ,отколкото празнично ,че и ние в кюпа с болните. Малкият ми син е с някакъв жесток вирус от неделя, та така...

Иначе по служебните теми-днес при нас аванс, а до края на седмицата лимита (20 %)....

# 569
  • Пловдив
Кативита, носи си името в здраве и щастие!
Бързо оздравяване на юнака и много усмивки!

Фло, да е жива и здрава и вашата именичка!

Радинка, малката е голяма сладурана - много здраве ѝ пожелавам! Нека расте усмихнато и бодро детенце!

Моето идване до София ще е или на 2, или на 4 - утре трябва да го обсъдим със старшата инстанция hahaha

За спорта - изглеждаше ми много лесно и забавно на мен  Mr. Green Оказа се само забавно  Crazy Хванала съм се на хорото - ще го играя Simple Smile Пък ще видим резултат ще има ли... Едно е сигурно - смеха и забавлението са на лице!

На вечерна проверка няма да се явя - ще пазя небето, надявам се, да съм извинена Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт