danity_79 благодаря за кафето, взимам си и почвам да ви чета.
Опс, почерпката към кафето забравих, тя ще е от мен
моята малка дъщеря днес навършва 4 години. Преди да се роди и аз, като мъжът на мъничето си бях избрала датата 24.11. и дори я бях заградила на календара и написала раждане на Деница! Е, сбъдна се!
Мъниче, браво за завършената дипломна работа и успех по-нататък със защитата й. Интересен спорт си захванала да тренираш, ще потърся инфо в нета, че за пръв път го чувам.
Фло и аз ти се учудих за качването на снимки, на мен качването на клипове ми се струва по-сложно - не съм пробвала, дори не знам как. Ама с врачуването страшна си! С право си от КГБ-то никаква информация не ти е убягнала, всичко за мен много точно си описала. Благодаря ти, ще има ракийка за ТМ.
Fleure de lune страхотни снимки си сложила. Браво, че водиш децата на преходи в планината. Не всички учители се навиват на тази отговорност. В училището на дъщеря ми, все още се двоумят за преспиване на хижа и мн рядко ги водят на някакви преходи, а районът е благоприятен - в Стара планина са.
dimitrova8002 напълно ми е познато това с честото разболяване на децата. След всяко тържество (общо за ДГ) моята прихваща нещо.
Две седмици сме на детска, една вкъщи, но се надявам да ги израстем тия болести. Стискам палци детето ти да се оправи бързо!dundi73 значи и моята кака и твоята дъщеря са декемврийчета, живи и здрави да са ни и все така ученолюбиви.
Днес рано рано се събудих и повече не можах да заспя. Имам излизане след обед, ама дотогава ще си мързелувам вкъщи. Миналата седмица имах бая задачки, половината не успях да свърша, а другите - с много разкарване успях, добре че ММ ме разкарва с колата. Вчера инцидентно бях цял след обед пак по улиците, че ми бил сгрешен болничния.... Ходих и на фризьор, че викам после кога ще ми остане време, но хич не съм доволна
За трети път ходя при тази фризьорка и си правя балеаж - тънки кичури, по-светли, аз съм кестенява, кичурите руси. Сега последния път ме прави с друга боя и .... много русо ми стана и сега все едно съм си боядисала цялата коса руса, ама преди месец-месец и половина и корените са ми изникнали по-тъмни 

за здравето на малката госпожа, да е весела, щастлива и само
- ки да презвиква на лицата ви. 
!

кой да ти каже???