Лунно цветенце, малко кафенце остана ли?

Моето момче вече си е вкъщи. Така че, Фло, абсолютно навреме беше поздравът, за което сърдечно ти благодаря!
Много харесвам тази песен! В момента съм на без звук, но при първа възможност ще я пусна, а довечера и на момчето. Още в събота сутринта си го прибрахме у дома. Снощи сменихме превръзката, добре изглежда раната, чиста е. Днес беше на контролен, а в четвъртък ще махнат конците.И аз си искам циганското лято като Дунди. Хич да не ми вали тука в града! Е, аз съм с войнишки кубинки и много не се впечатлявам от кишата, но е неприятно да текат реки по улиците.
Радинка, честито на патерица на рожденичката! Да расте здрава и много, много щастлива!
Стеф, в началото наистина е трудно, докато се пренастроиш към новите ангажименти. Но лека-полека всичко ще се нареди и ще влезеш в ритъм. Щом малчо е добре с баба, другото ще се нареди.
Пате, как мина гостуването на свекитата? Като една чисто нова снахичка сигурно си се постарала да ги посрещнеш както подобава, да ги нагостиш, та да са спокойни хората, че на Оправна мома са дали момчето си
Дафиново листче, стискам палци лошата серия да свърши и ти пожелавам занапред само хубави неща да ти се случват!
Сети и Димитрова, вие как сте?
Фло, да се редим ли на опашка за гледане? Сбъркала си си професията, да знаеш!

Оставям ви, да поработя още 2,5 часа и да тичам на тренировка по футбол на момченцето. Оттам-втора смяна на КПП-то. Хубав ден и успешна седмица на всички!

Утре ще ходя да я нагрея 

Отговарям и че първо и тя ми задава въпроса какво съм чакала до серга - със над 6см разкритие съм била
Благодарна съм на акушерката, която я държеше, че аз не можех

(няма иконка с бяло вино