Съпруги на военнослужещи - 14

• 55 553
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
Добър ден, скъпи мои! Минавам набързо, че ми се понатрупа работата.
Лунно цветенце, малко кафенце остана ли?  Praynig
Моето момче вече си е вкъщи. Така че, Фло, абсолютно навреме беше поздравът, за което сърдечно ти благодаря! Hug Много харесвам тази песен! В момента съм на без звук, но при първа възможност ще я пусна, а довечера и на момчето. Още в събота сутринта си го прибрахме у дома. Снощи сменихме превръзката, добре изглежда раната, чиста е. Днес беше на контролен, а в четвъртък ще махнат конците.
И аз си искам циганското лято като Дунди. Хич да не ми вали тука в града! Е, аз съм с войнишки кубинки и много не се впечатлявам от кишата, но е неприятно да текат реки по улиците.
Радинка, честито на патерица на рожденичката! Да расте здрава и много, много щастлива!
Стеф, в началото наистина е трудно, докато се пренастроиш към новите ангажименти. Но лека-полека всичко ще се нареди и ще влезеш в ритъм. Щом малчо е добре с баба, другото ще се нареди.
Пате, как мина гостуването на свекитата? Като една чисто нова снахичка сигурно си се постарала да ги посрещнеш както подобава, да ги нагостиш, та да са спокойни хората, че на Оправна мома са дали момчето си  Laughing
Дафиново листче, стискам палци лошата серия да свърши и ти пожелавам занапред само хубави неща да ти се случват!
Сети и Димитрова, вие как сте?
Фло, да се редим ли на опашка за гледане? Сбъркала си си професията, да знаеш!  Joy
Оставям ви, да поработя още 2,5 часа и да тичам на тренировка по футбол на момченцето. Оттам-втора смяна на КПП-то. Хубав ден и успешна седмица на всички!

# 541
sad_woman, мн се радвам че всичко е минало и момчето ти си е у дома. Моите свекито ги гостя само с десерт, защото те винаги пристигат с по няколко тави храна или заготовка и свекито си си я приготвя. Не че не готвя, но тя мн обича и да не и убивам желанието, я оставям да се вихри. Аз и без това тези дни нещо не се чувствам мн добре, май ще се разболявам, та ми е добре дошло,  топла храна без да си мръдна пръста.

# 542
sad_woman добри новини за твоя мъж. Радвам се, че всичко е минало добре и вече си е в къщи.
патенце-то браво на твоята свекърва, тъй да си ви гледа още дълго време! А ти взимай мерки, витамини, за да не се разболееш.
Дунди_73 беше писала някъде назад, че никак не харесваш декември месец. И на мен винаги ми е бил в нанагорнище, заради РД на каката и на кръстниците на детето и др празници. Кой месец е родена твоята дъщеря, ако не е тайна?

# 543
  • Пловдив
Лелеее, колко сте изписали... Ама така е, като не мога да се организирам hahaha

Благодаря на albena30, dundi73 и kativita за разяснянията  bouquet Утре ще ходя да я нагрея Crossing Arms

Fleure de lune, поредицата Игрите на глада е много завладяваща. Хобит и Властелинът на пръстените същои се харесаха на племенника-тийнейджър.

СГГ, срам, не срам - ще попитам Embarassed Пратих ли си адреса, че нмикакъв спомен нямам Embarassed

sad_woman, радвам се, че всичко е минало вече!

Имам едно идване до София, но не знам точно кога ще е - утре ако успея да се свържа с ръководителя ми, ще разбера и ще пиша... Та мисълта ми е - ако има свободни в този ден, може да се видим Hug Ще ми е много приятно!

За разжането сте си говорили - първия път, ако не беше мъжО, щях да си родя вкъщи hahaha Хванахме се на бас още март месец, че ще родя мо0мче на 07.09. Май месец казаха, че ще е момче, та остана датата - на тази точно се загаджихме, та той беше сигурен, че тогава и ще родя Simple Smile
Дойде септември, дойде и 7.09, а аз цял ден нищо не правя - седя и гледам филни, сакън, да не родя Mr. Green Да, но една болка в кръста ме присвива - ту на 10, ту на 8 минути и звъня на сестра ми - тя като раждала, да каже аджеба какво са регулярните контракции hahaha Успокоява ме тя, че трябва да са точно определено време и аз спокойна, си продължавам с нищо не правенето Joy
Към 18:00 бъдещия татко ми каза, да влезна, за всеки случай в банята и аз го послушах - взех си един душ и пак пред  монитора... В 21:00, вече с контракции на 3-4 минути, за които не предполагах, че са контракции, моето мило не издържа, взе раницата и ми каза "аз тръгвам за балницата, ти ако искаш идвай!"
Ща, не ща, тръгнах с него и бях сигурна, че няма да раждам, а ще се разкараме напразно до другия край на града...
В болницата ни отваря дежурната акушерка и пита какво става, а бъдещият  татко, изнервен до немай си къде: "май ще раждаме" и тя, заливаща се от смях: "Ама ти ли?" Вкара ме в кабинета, извика дежурната докторка, да ме прегледа и аз си чакам чинно на магарето... Пристига една жена, преглежда ме и м е пита това кое по ред раждане ми е newsm78 Отговарям и че първо и тя ми задава въпроса какво съм чакала до серга - със над 6см разкритие съм била Joy Извикаха ми доктора, който ме следеше и след 40 минути изплака зверчето - стана на ММ на неговото - РД и годишнината са в един ден hahaha
Самото раждане даже и  не го усетих кога мина - помня само "Напъвай! Не напъвай! Напъвай! Напъвай!", след това ми показаха един лилаво-сивкав бебок с мноооого големи бузи и питах доктора "и това ли беше само" hahaha
С второто треперех цяла нощ - наложи се секцио, че беше с двойно увита връв и седалищно - от корема си показа рогата овенчето hahaha
Точно като я извадиха, тя не изплака и аз се панирах - уж много бях чела, ама никъде не бях попаднала на информацията, че при секцио, бебето не изплаква веднага... Припаднах на масата, та се наложи да ме свестяват... Послед вече чуж плача и се успокоих и докато ме шият, ми я дадоха, да я сложа на гърда Heart Eyes Благодарна съм на акушерката, която я държеше, че аз не можех Heart Eyes

И сега да се похваля, е съм готова вече с дипломната bowuu newsm44 newsm68 newsm44 Утре ще се свържа с ръководителя, да се разберем по кое време в сряда да му я пратя и от там насетне вече - д*пе да ми е яко hahaha

Отивам да слагам вечерята, после ще намина за вечерната Hug

p.s. мали каъв ферман съм написала... Embarassed

# 544
Момичета,блафодаря за пожеланията.Всички да сме живи и здрави.Пловдивските мацки,да ми пазите мъжо че е на учение там.Купона мина на 6 ама нали съм боса са покажа снимки така и не се научих.Надявъм се лошотиите да са отминали навсякъде.

# 545
Добър вечер,явявам се на вечерна проверка,моето зверче пак е болно,но поне изкараха празника в градината и тогава се разболя.Сега е при баба си че утре съм на лекции и няма кой да я гледа.
Айде изплаках си мъката и ви пожелавам лека вечер

# 546
  • Пловдив
dimitrova8002, тя сигурно изобщо не е оздравявала. Ей, този вирус е много упорит. Аз още кашлям, какво остава за детенцето. Фло, и желето от дюли не помогна.  Wink
albena30, моята е през декември, между Коледа и Нова година. Терминът ми беше на Ивановден, но заради високото кръвно, я "измъкнаха" по-рано. А какъв сняг наваля за изписването.  Mr. Green То май от тогава само една година е имало толкова сняг.
sweet_maniche, е вече си на финалната права. Поздравления.

Болните да оздравяват бързо. Аз отивам да се ограмотявам как се прави уебстраница, че бъдещата програмистка нещо е увесила нос и има нужда от помощ и повдигане на тонуса.   Laughing

# 547
  • София
Здравейте мили мои военни момичета.
Днес се скапах от работа на тръстиката. Главата ми дава заето. Има такива дни...И утре е един такъв ден Simple Smile
Сега да ви нагледам. Лелееее, колко много имам за четене.

SAD_WOMAN, колко е хубаво, че пак сте си заедно. Гледай си момчето, глези го, та по-бързо да се възстанови.

ДУНДИ и аз не си падам по снега в града. Друго си е на планината, или на село, до зачервената печка, или у дома, до парното, но без да се налага да шляпам по кишата и калните улици...Правила ли си сироп за кашлица от Кока Кола и билкови лукчета? Винаги се опитвам да се справя с разни бабешки илачи и не толкова бабешки Wink ( баба ми Кока Кола не е пила  hahaha Joy)

МЪНИЧЕ, ти пък ме разсмя, като си представих ТМ, как ти заявява, че той тръгва за болницата, с бойната готовност, а ти, ако искаш Joy Мъже...Много хубаво, че ще идваш до София. Имам желание да се видим. Стига да знам поне два дни предварително. Дано има и други свободни момичета, та да заформим среща. Ей, как се радвам!!!

ПАТЕНЦЕ, освен, че си случила на мъж, ама си случила и на свекърва. Пази си я, почитай си я. Какво по-хубаво от това!

РАДИНКА, и аз не знам как се слагат снимки, но все си казвам, че ще се науча. Едни се учат докато умрат, а други умират докато се научат. Дано да сме от първите Wink

ЛУННО ЦВЕТЕ, ще чакам да ме атестираш. Добра ли съм, или не съвсем, като гледачка Simple Smile

СГГ Hug

АЛБЕНА, разсмях се на глас, като прочетох коментара на мъничето ти, а ММ ме погледна въпросително, та и на него го прочетох Joy Искаш да ти гледам, ами и това ще стане, ама нека сложа масата за вечеря, а след това, ще се пробвам. Wink

Тази вечер музикалният поздрав е за всички военни момичета, които ни четат, но не пишат по различни причини. Те все пак са си наши момичета. Няма да ги споменавам поименно. Дано да ви е приятно, милички!

И пишете, не се срамувайте. Все има какво и ние да научим от вас. bouquet

# 548
  • Пловдив
Фло, ти клипове качваш, а снимки да не можеш да качиш ... хайде стига де, шегуваш се.
първо отиваш в някой сайт за качване на снимки, аз използвам http://prikachi.com/
там всичко си написано
след като качиш снимката, кликваш върху нея и тя се отваря на нова страница.
копираш линка отгоре : започва с http://prikachi.com/images/356/7423356I.jpg
когато пишеш отговор, натискаш на снимката, която е до видеото и по същия начин поставяш там линка към снимката
и се получава това

не знам дали съм добър учител, дано сте разбрали.  Hug

# 549
  • Пловдив
Ето ме мен - разрешете да вляза в стоя за вечерната проверка Embarassed

Сложих децата по леглата, сега се чудя, да пийнем ли с благоверния по чашка винце или направио да вземем да се мушкаме в кревата Whistling

Имам още малко време да се начудя - докато излезе той от банята hahaha

Фло и аз много искам да се запознаея с всчики ви реално Hug Разбера ли датата, непременно ще пиша - да излезнат само на на старшия нарядите Crazy

Ей, забравих да се похваля - от неделя тръгнах на Kangoo Jump - и идея си нямах колко изморителни са тренировките Embarassed Изглежда много забавно и лесно на клипчетата в нета, но далеч не е така - на 30тата минута едва дишах Embarassed Може да е и от факта, че бях доста изморена - в събота бях наряд, а до тренировката в неделя не подвих крак - ходихме с малките в парка - те да карат колела, аз - ролери... Ще видим тази седмица като отода как ще съм, но определено ми хареса като спорт и се захващам сериозно Laughing Казах! hahaha Обещаха, че след 30 тренировка имало видими резултати, както за намаляне на теглото, така и за разбиване на целулита Embarassed - а дано Mr. Green  Тъкмо за лятото ще съм финна мадама и ще си купя половинките бански, които съм си харесала от 5 години newsm62

Айде отивам да слагам масата - явно ще пийнем Траминерче Wine Glass (няма иконка с бяло вино Whistling)

# 550
Dundi,  качвам снимка, защото до сега и аз не можех. Благодаря ти за съветите. Колажът е от нашия поход до Муратово езеро. На другата снимка е връх Тодорка и самото езеро.
Лека нощ, момичета!

# 551
  • София

Мойта най-пресна снимка, от неколко дена. Тука се правим да изглеждам на оная извесната, как беше ма? Ааа Мона ЛУиза...Не мязам ли досущ на нея, а? Баш сме като две капки боза-от една майка и трима бащи.

АЛБЕНА, я сега на тебе ша врачувам. Пари нЕма да ти искам, ама за шише ракия може, щото мой
Асан на мене чека...И Асан е хора се пак...

Я дай чашата. Мале, малееее у чашата-тъмна Индия. За по сигурно и карти ша редя, и боб ша фърлям. Многу пътища ма како, ама по кой и да фанеш, се ше е добър. Преди време си имала колебание, къде да бъде катунът ти, ама не си му менила местото. Къде си си свикнАла, там си останАла. Божееее и твойто мъж не е до полата ти. Ма ко праите вие сичките, ма. Нема страшно-твойто си е твое. Wink Ама и децата ти добри. Малкото е ногу малко, нема да му гледам, само ша ти казвам, умничко расте. Апа големата ногу учи, ма, разни езици говори, професорка ша става. Готви се у чужбинско да оди, ама за сега не я мисли. Я стане, я не стане. От таквиз родители, какви да са чаветата? Ем умни, ем убави. То крушата под круша ша падне, нема да е под банан. Лелееее, а ти гледам, байр будала си падаш. Да може се да ходиш, се нови места да виждаш. Тъй, тъй, хем телОто си оформяш, хем духа укрепваш и все си млада и убава. Ааа и къща на колела си имаш - сички места са твои. Тебе нЕма да те мислим. Друго незнам да ти кажем, а Иди си по живо, по здраво. А Асан ше пие ли ракийка?

Пернишката ромка си отиде, сега малко аз да попиша.

ДУНДИ, мене бабите в КГБ-то ме научиха да слагам клипчета и картинки, ама това със снимките ми се вижда по-сложно. Ако не прихвана, ще ли дойдеш в Софето да ме научиш, или аз при теб да дойда? Wink

Хайде сега лека нощ и спокойни сънища. Кое ли от нашите момичета ни пази тази нощ? Което и да е, благодарна съм му Hug Завивайте се и заспивайте sleepuu

# 552
  • Ямбол

Добро утрооо!
Тази сутрин сколасах и ето ви кафенце......

Ади като се разбудите ще пием кафе и .....

Отивам да си направя моето кафенце че да се събудя.....До после
 Hug Hug

# 553
Добро утро и от мен,вземам си от кафенцето на danity и тръгвам да се боря с мъглата по пътя,че днес вече трябва да отида на лекции.Лек,усмихнат и успешен ден от мен Grinning

# 554

Добро утро и от мен!
Ако има празнуващи днес - да са живи и здрави и да си носят името с гордост.
Хич не ми се ставаше тази сутрин за работа... но няма начин.. мноооого обичам да си поспивам..  hahaha hahaha

Виждам, че сте коментирали темата за ражданията... Аз по принцип съм много страхлива и се панирам много бързо, затова баба ми (Бог да я прости)  след като си ме знаеше винаги ми казваше - ти каквато си паника, как ще раждаш не знам...
Та.. и аз не знам, живи и здрави да дойде този момент... Simple Smile ще видим как ще бъде.. то до колкото разбирам, всичко е много строго индивидуално.. Simple Smile

Тук в Пловдив днес е доста мрачно - облачно, мокро.. но все пак е края на ноември.. Хайде приятен ден от мен..
 Hug Hug Hug Hug Hug  за всички Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт