Съпруги на военнослужещи - 14

• 55 440
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
Е как така, и от мен трябва да си получила....?!?!?! #Crazy newsm78 #Crazy newsm78
Embarassed Пропуснала съм да те напиша, но там  където записвам адресите съм те писала.
 bouquet

# 646
  • Пловдив
СГГ  Hug bouquet Hug bouquet Hug

# 647
Изпратих адресите, но имам молба - нека всеки си погледне адреса и ако има грешка да пише.
 Praynig Дано не съм допуснала някоя грешка.

# 648
пощ.код е 6300

# 649
# 650
  • Пловдив
Малко в края на деня, но видях това във фейса и не мога да не ви го покажа ...

Joy Joy Joy

# 651
  • Пловдив
Минавам само да се обадя, че получих адресите Simple Smile
При мен всичко е наред, отбелязвам си поправката Hug

И изчезвам да дооформям коледния календар, че таз година съвсем в последния момент го правя Whistling

# 652
  • Ямбол
Добро утрооо, Сега едно кафенце...

Минавам рано сутринта, че сега още не ме е грабнала службата. Водя баткото на училище и всяка сутрин цъфвам на работа към 07:25ч. , което само по себе си е извращение , но нямам избор.
Получих списъка, от моя страна всичко е ОК.
Sweet_maniche как така ти го правиш коледния календар? Покажи ни нещо..... Praynig Praynig
Дните си вървят, Коледа идва, банкетчето и то, Вие банкетчета служебни ще преживеете ли?
Тази година нали аз заедно с една колежка се захванахме да го организираме, че ми е тръпка Simple Smile
След вчерашния смразяващо студен ден, днес е доста по човешко......но едва ли все ще е така, все пак иде зима. Макар че тук при нас си е по принцип доста меко времето.
Четох , четох....болните оздравяха ли?
Абе , Фло , ти няма ли да се спреш с тия пердета......то сякаш смени пердетата на цял блок...ужас..и като гледам как се катериш - да не те стържат някой ден от пода....ама спри се малко бе, то бива неуморна ама малко разум......ох, наех се, скрах се ама чак тръпки ме побиха като четох как си се ЧЕКНАЛА за едни пердета....и все пак  bouquet bouquet bouquet Hug Hug Hug
Как са бъдещите мамчета...пазите ли се момичета, Димитрова понамали ли си ангажиментите? Сети Бети ти лежиш ли?
Аиде мацки че тръстиката ме зове....  Hug Hug

# 653
Добро утро и от мен,стягам се да ходя на лекции,че днес ще изнасям урок за ГАЙДАТА.По принцип не е трудно,но да го обясниш на деца във възраст 4-5 години си е изпитание

# 654
Добро утро! danity_79  много интересно кафенце. И моите данни са верни за картичките. Аз, когато водех малката на градина, стигах в работата "на косъм" в 8 часа, но сега отивам по-рано, че баба й я води. За банкет, сигурно ще измислим нещо набързо само нашия колектив, защото има разни обстоятелства, пречещи да се направи, както винаги, голям банкет за всички. А твоето по-голямо момче в 7 и 30 ли започва училище? Моята голямата дъщеря, която е в 9 клас започва по това време училище, защото там учат на две смени. А училищата в нашия град започват в 8 часа. При нас тази сутрин е необичайно топло Laughing, грам вятър няма, докато вчера бе леденостуден вятърът и силен.
P.S. сблъскахме се с димитрова, успех с преподаването за гайдата!!!

# 655
  • Пловдив
Добро утро.
danity_79, благодаря за кафето. Че тази сутрин съм ей така.  Tired
дзверът мина първа смяна и се будя час по-рано, за да проверя дали е станала. И тук училищата, които са на смени, започват в 7,30. То и аз едно време така учех, тогава не ми тежеше, ама сега ми се струва много рано. Ами те мозъците им спят още. Ако в близко бъдеще успеят да построят нова сграда на училището, може би ще започнат да учат на една смяна и ще започват по-късно. Засега имат само терен. Другото е на хартия, т.е. във файлове.  Simple Smile

Банкети ... аз пък няма с кого да отида. Фирмата ни е малка и колегите са само мъже. Не се чувствам на място с тях в заведение. Пък и шефът ги води по-скоро на кръчма, наблягат на пиенето. Един път получих подробна сметка за това какво е платено на такова фирмено събитие. Ами от водки, ракии и мастики място за храна не останало.  ooooh!

dimitrova8002, стискаме палци. Важното е да успееш да им задържиш вниманието за 10 мин. Постигнеш ли го, значи си се справила перфектно със задачата. А кой какво ще започни за гайдата, това е друг въпрос.  Peace

Лек ден на всички.  Hug

# 656
Добро утро! Благодаря за кафето. Аз вчера се поотпуснах, ходих на гости, правиха ми маникюр, развеселих се малко.
Сега ще пусна нещо, което ми хареса и е свързано с новия месец. Надявам се той да е изпълнен само с хубави емоции, без болести и тревоги!
Скрит текст:
Добре дошъл Декември !
"Декември е уют. Кори от портокали. Пукащи дърва. Запалени свещи. Червено вино. Понякога розе. Тихо пиано. Вълнен шал и дебели чорапи. Първи сняг. Декември е грижа. Внимание и мисъл към най-любимите ти хора. Подаръци. Изненади. Срещи. Топло мляко с канела. Писма картички. Очакване. Декември е искри и фойерверки. Блясък по улиците, в очите. Светлини. Декември е (равно на) сметки. Разплащаме се с 365 дни случвания и пропускания. Всичко онова, което сме можели да бъдем, а не сме. Всяка неказана дума и закъснял жест. Онзи телефонен разговор, който пропуснахме. Пътуването, което не направихме. Работата, която не приехме. Думите, които не казахме. Декември е обещания. Наравно стари и нови. Да бъдем по-добри. По-щедри. По-благодарни. Да мечтаем повече. Декември е поглед навътре. Носталгия по детството. По това какви бяхме, какво търсихме, в какво вярвахме. По приказки с щастливи начала, не краища. По онова утре, което все търсим и все не стигаме. Декември е всичко в едно. Най-студеният и най-топлият месец. Най-пълният с хора и най-самотният. Едновременно край и ново начало. Прошка. Декември идва и си отива като сън. Всяка година се питаш кога пак стана Декември. Никога няма да разбереш. Декември е вселена."
Автор: Мария Василева

# 657
Привет на всички!

Аз от вчера на работа, въпреки че продължавам да си кашлям и имам чувството, че няма да спра....

Аз не ходя на коледното парти с мойте колеги ,защото не ми допадат .....Но пък винаги уважавам това на ММ , винаги е голям купон.

Помня , че предната година из ФБ вървеше това за декември и сега ми беше много приятно да си го припомня....

# 658
  • Ямбол
Нашето училище е голямо, до 12 клас, и е пълно, и още от първи клас са на смени. Когато бяха първи и втори клас започваха по късно в 8:00ч, но сега първа смяна започва в 07:30, така че аз като го оставя в училище и до работа ми е 5 мин Simple Smile (все пак съм в малък град ) и акустирам на работа към 07:25ч. Училището е в центъра, аз работя в единия край на града, живеем в другия край на града и всичко ми е на 10мин с колата, много яко  #Crazy

# 659
  • Пловдив
Добро утрооооо Hug
Декемврииии Heart Eyes
Много го обичам това рвме на годината - и аз като децата Heart Eyes

Снощи до късни доби рязах и лепих, но сутринта в 4 като се измъкна баткото, да отиде до 00 и видя календара - заслужаваше си smile3521 Така и не заспа повече Simple Smile Едва изчака да стане време, да събудим и сестричката му, за да видят "поставените от джуджетата задачки" hahaha

danity_79, Благодарности за кафето - точно от това имам нужда Simple Smile
А тази година календара си е изцяло по мой замисъл и проект Simple Smile
Елхичките се вадят и на всяка на гърба е написана задачка, която джуджетата са поставили. В края на деня, ако задачката е изпълнена, шейната се мести на следващата елхичка и така, докато стигне до къщичката, където двете малки зверчета посрещат Дядо Коледа Simple Smile
Скрит текст:

и малките тази сутрин

Одисеята с моята дипломна продължават - от Академията са върнали диска - искат да я разпечатам тук и да им я пращаме по фелдигерите Naughty То време за защитата дойде, аз още не съм я представила... Днес ще ходя до поделението, да видим каква ще я свършим newsm78
Утре - направо на място...

На Коледния банкет тази година ще идем - от 5 години за пръв път Crazy Децата са съгласни да пренощуват при баба си, а малкото диваче вече не е бебе, което иска да суче през 2-3 часа hahaha
Събираме си се ние, определени хора от колектива, но сега ще сме няколко поделения, та банкета се очертава голям Simple Smile Заведението, което са  избрали ми е на другия край на града и нямам никаква идея какво представлява, но ако не ни хареса, винаги може да се пребазираме към някое клубче hahaha

Отивам сега да си доизпия кафето и тръгвам по задачки, пък довечера, ако мога, ще намина пак Hug

Общи условия

Активация на акаунт