Съпруги на военнослужещи - 14

• 55 456
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
Добро утро в това дъждовно утро.Вчера бях на лекар и той каза на 90% че е момиче,но имало и вариант макар и много рядко да се срещало да се спуснат по-късно атрибутите на момченцата.Каката беше с мен и сега е много доволна че е видяла бебето на "телевизора" и че ще има сестричка(тя това си поръча и дори и сънува).Абе явно децата познават.

# 631
  • София
Тръгнах да пиша Добро утро, а гледам, Добър ден станало Simple Smile
Послушни сте днес. Поспали сте си.

ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ, благодаря за пожеланията. Благодаря и за кафето. Поуспокои ли се миличка? Намери време и за себе си. Знам, че си от здрав материал, но все пак... Много работа има още пред теб, та гледай да се съхраниш. Млада си още, но докато се обърнеш и току виж баба са те направили. Стягай се, маце! Hug

ДИМИТРОВА, каквото и да е, живо и здраво да е. Има ли значение? Обикновено казват, че когато първото е момиче, родителите трябва да се явят на поправителен за момче. Нищо подобно. Да се явяват на поправка тия, с първо мъжко. Всеки се бие в гърдите, когато му се роди син, ама благословен от Бога е този, който има щерка. Абе, бабешки приказки!!! Каквито и деца да имате да са ви живи и здрави, да осмислят живота ви, да ви радват, да продължат рода человечески. Важното е да са повече от едно, където има възможност Simple Smile SAD_WOMAN, в твоята градина са тези камъни Wink

Ей, до тук Емо Чолаков всичко позна. Едно е мръчкаво, ръми, ама не допускайте в душите ви да е такова сиво. Намерете си поводи за усмивки. ММ тази сутрин ме накара да се усмихна още сънена. Донесе ми кафето в леглото... Дали пък не си е спомнил преди 39 години какво е било Wink Сигурно.

С хола вече се справих, сега подхващам другите стаи. Само като си спомня каква фурия бях на младини, колко бързо шетах, а сега... Чак не ми се иска да кажа, че се влача като костенурка. Когато бяхме млади имахме стая, хол и кухня, а сега - три спални, хол, кухня, мокро помещение, две тоалетни... По площ два пъти повече, но и годините два пъти повече... Ама тодава нямаше И-нет, а сега колко време ми отива пред компа... Добре, че ММ не мрънка. Хайде да се захващам за работа.

# 632
Да Кати, аз съм била, реших да направя две в едно да ме видят как съм с вирусите които ме мъчат и да си мина профилактичните. Много  ме я яд, че не съм те видяла, можеше да изпие по кафе,  обичам случайните срещи.
Димитрова, каквото и да е бебето няма значение, но от казаното до сега чакаме момченце на Сети бети и момиченце при теб.
ФЛО, Интернет така ми действа и на мен, като ми се доработи, сядам на компютъра и ми минава.
Забравих да се похваля , преборих вируса и ще живея  Joy за да го отпразнува потеглям в понеделник за Истамбул. Малко по работа и малко да ни види гъза път  Crazy
Това е от мен до скоро.

# 633
Добър ден!

Flo 51 Честита годишнина и още 100 години ръка за ръка с твоето момче.  Hug
патенце-то Лек път.
dimitrova8002  stork-boy или stork-girl ще е радост за семейството. Пази се.
Днес май се засякох с Патенцето във ВМА. Ами като не се сещам за името , а само ника и ...как да извикам....и когато се сетих -мен ме извикаха от кабинета. ....
Joy /пиша и се  newsm62/
Дано си ти казали добри неща в кабинета.
В Долината на тракийските царе е  Nature Sunny .
 Hug
Лек ден!

# 634
  • Пловдив
Пфуууу, как ми обърка плановете този сутрешен дъжд. Всичко се промени из основи. И младото вино прескочих. Но сама не ми се ходеше, а ММ отиде на "другарска среща" в Ст. Загора. По-точно на среща на пенсионери и кандидат такива  Laughing ... сега трябва да отида да прибера дзверо след концерта.

Сети, къде си? Да не те прибраха в болницата?

Фло  Hug баба, баба, ама преливаш от енергия.

Изчезвам, по-късно пак ще намина да ви нагледам.

# 635
Фло, позна го града,но нали ти дадох и подсказка Wink.

Но това
Цитат
На джумбуш некъде си била и там си го видела твойо мъж. .... Бързо си му кандисАла, ама не си сбъркАла. У очите те гледа, на ръце те носи. .......  На майка ти и на баща ти си го кръстила. Кротичък, добричък, второто те е моме, на свекървата си го кръстила. ....
как си го налучкала...баш така си е Grinning.

При нас цяла вечер и цял ден вали и е много тегаво и мрачно.

# 636
Дунди, на линия съм, у нас съм си, но днес имах гости - мама и татко  Heart Eyes
Котетата пристигнаха днес към обяд, добре бях сметнала, имаха и един номер, с който се оказа, че мога да ги проследявам  #Crazy. Ползваме карго фирма, за Малайзия трябваха ужасно много документи - документ за внос от там издаден, после от тук документ за износ, пълномощно от нотариус от нас за карго фирмата, минаване през митница, отделно паспортите на котетата и родословията, микрочипове. Май това беше откъм документи, но са много в сравнение с друг път като сме изпращали котенца (за Италия, Русия). На клетката са сложили надпис с упътване да бъдат нахранени и напоени на трансферното летище, а там кой и дали някой се е грижил за тях, не знам  Thinking И днес като са пристигнали сега една седмица ще бъдат под карантина в една клетка и чак тогава ще може собственика да си ги прибере. Днес ни пратиха клипче на котенцата - имаха в клетката храна, вода и тоалетна. По ми е спокойно  Peace
sad_woman, честит имен ден със закъснение!
Ох, много писах, чак огладнях  hahaha Отивам да вечерям  chef

# 637
Ех ,Пате сигурна бях , че си ти ...макар че те видях почти само в гръб и то само за 7-8 секунди...Да си изкараш страхотно у Турско!
Аз си бухам яко ,въпреки че пия АБ ,снимката и дишането чисто..,, а малчугана още от сряда се постабилизира и в понеделник трябва да е на линия....
 Димитрова, нали знаеш какво казват за майката на две дъщери-целуната от бога....но каквото и да е важно е да сте живи и  здрави! Че нали знаеш , както казваше сестрата на ММ(майка на 2 сина)-когато имаш две деца грижите вече не са двойни , а петорни.....но и с щастливите мигове е така....
А на Мириел и другите майки с три деца -възхищение  bouquet!

# 638
  • София
Има няма вечерна проверка, аз да съм на линия, че да не ми пишете неизвинено.
Днес като ме обхвана един ентусиазъм, па като запретнах ръкави, бЕгай работа, че идвам.
Покикерих се с всичките си килограми на два стола и една табуретка, да откачвам пердетата. Като един жонгльор бях. Изпраха се въпросните пердетата, огладих ги  и после пак това упражнение направих, само, че сега пък да  ги закачвам. Разбира се, че и прозореца измих. После гладих една голяма плетене покривка. Би трябвало да я колосам, но реших да си спестя това усилие. Та ето с какво се занимавах цял ден. Друг път ММ ми помага-откачва и закачва пердетата, но сега все още го щадя. Та някой ще ми каже ли браво, ще ми присъди ли медал? Е и на похвална грамота ще кандисам. Simple Smile

ПАТЕНЦЕ, отивай и се връщай със здраве до Истанбул. После ще дадеш пресконференция Simple Smile

СГГ, благодаря за хубавото пожелание. Прати малко слънчице и към нас. Wink

ДУНДИ, от сутринта си мислех, как ли дегустирате в стария град младо вино, а то да, ама не. Детенце добре ли е изкарало? Ооо, благодаря за комплимента-баба преливаща от енергия. Много ми се хареса това.  Hug

ТРЪСТИКОВА, я сега за да се убедят дружките, че познавам, вземи, че разкажи къде и как точно го намери твоето либе. Преди време имахме такава рубрика в темата, та си разказвахме коя, кого, къде и как. Сега ти си наред. Чакаме твоята LOVE STORY Heart Eyes Ако ти се разказва, кажи и за чаветата.

СЕТИ_БЕТИ, да не би с флайт радар да си следила полета на котарачетата? Добре, че вече са в новата си родина, при новите си стопани.

КАТИ, лекувай се и не бухай, че ке издадеш четата. В отпуска ли си?

Хайде за сега стига. Лека нощ, утре пак sleepuu

# 639
  • Пловдив
Добро утро. Днес тук е слънчево и доста духовито. Поне ще ми изсъхнат бързо дрехите.
Вчера изпуснах виното, а и девойките не са имали много време за дегустация. Наблегнали са на пеенето. Вчера като са започнали да пеят от 11 преди обяд, та приключиха чак към 19,30. Църкви, панахиди, паметници, обяд, Дефиле на младото вино, на хоро с ансамбъл "Тракия" и концерт вечерта. Уж щяха да свършат към 18. Да, ама не. Та от 17,30 и аз влязох в схемата. Хванаха ни с една друга мама на хористка да пазим съблекалнята и после влязохме в ролята на хостеси - раздавахме банички и вода на хористите и на публиката. Падна голям смях накрая, понеже останаха доста неща, баничките натоварихме в автобуса на словенците, да си ги ядат по пътя, ама вода не искат. Е, вино няма.  Simple Smile
Днес малко почивка.
Слънчев ден на всички.  Hug

# 640
  • София
Брей, няма ли кой да сложи по едно кафе? Нямаааа. Е, то и без това вече е ракиено време. Хайде, заповядайте на масата Wink

Хубав ден!

Дописвам.
Такаааа. Дежурните по кафе ги хванАла липсата. Ракията и салатата така си стоят, непипнати. Я да видя дали ще ви заинтригувам с отбрани мезета и червено вино? Кой знае newsm78

ДУНДИ, а аз си мислех, че във вино се къпеш. Е нищо де. Вършила си общественополезен труд. И от доброволци има нужда Wink

Лека нощ, че то вече станало утре. Simple Smile

Последна редакция: пн, 30 ное 2015, 00:18 от Flo 51

# 641
  • Ямбол
Добро утро!
dafinov list Sad  Hug  Flowers Rose

Получила съм адреси от dimitrova8002, albena30, dundi73, Шехина, Miriel, Seti Beti, sweet_maniche, Flo 51, Ni_kito, Fleure de lune.

В понеделник вечер ще ги пратя на всички, ако има и други желаещи, очаквам адреси.

Fleure de lune сега започнах работа в ром. училище, от следваща учеб. год. ще се започва с проекти. Има ученици в 5,6,7 и 8 клас, които не познават всикчи букви и не могат да си пишат трите имена. Shocked Кой е виновен?
Няма да ви разказвам, че едва ли ще повярвате.  smile3511

Лек ден!

Е как така, и от мен трябва да си получила....?!?!?! #Crazy newsm78 #Crazy newsm78

# 642
Добро утро, сладурки!
При нас е слънчево и хладно. Аз съм в болнични и се тъпча с хапове Sick. Направо е ужасно, но няма как. Утре съм на лекар и ще видим какво ще ми кажат. Това психиката е нещо много крехко. Мислим си, че можем да понесем много, но явно всеки си има праг на поносимост.
Днес ще взема да поизчистя newsm79 1dishes hang, след това ще се пооправя малко, че приличам на зомби и накрая може и на разходка да отида. Мразя студа, но ми казаха да се разсейвам и ще се опитам да го направя.
Желая ви лек и усмихнат ден Hug Hug Hug Hug

# 643
Добро утро! dafinov list благодаря за кафето. И при нас е слънчево, но доста ветровито и студът щипе. Излез, поразходи се поразсей се с нещо, което ти носи удоволствие - пазаруване, среща с приятели и т.н., че като стоиш в къщи, сама е по-зле. Аз много отдавна бях получила някакъв психосоматичен стрес и ходих при невролог, освен хапове ми препоръча хоби или най-добре нов любовник Embarassed. Е, оправих се и без любовник Laughing
Сети Бети радвам се, че котенцата са пристигнали благополучно в Малайзия.
Патенцето приятна разходка из Истанбул.
kativita скоро да спираш да кашляш, че празниците вече "чукат на вратата".
Хайде, успешна седмица на всички.

# 644
Добро утро и от мен,и при нас е слънчево,нооо хапе.Надявам се на обяд да се стопли

Общи условия

Активация на акаунт