Съпруги на военнослужещи - 14

• 55 464
  • 742
  •   1
Отговори
# 615

ето една късна закуска от мен!
С пожелание за усмихнат и ползотворен петък Grinning.
Посмях се с несгодите на Miriel, "до болка" познати ми. Закуски, изсъхнали плодове, съм намирала в раницата, когато голямата бе 1-4 клас. А за вината, май все майките сме им виновни, ей един път тати не стана виновен Wink.
Seti Beti защо изпращате котенцата чак в Малайзия?
Като писахте за неграмотните роми - навремето, когато ММ работеше с наборни войници, имаше помаци и българчета от някое забравено от бога място, които познаваха часовника само до половината, т.е. час и няколко минути или час без няколко минути; имената им бяха татуирани на ръцете, за да ги помнят; един не можеше да пише и на занятие прерисуваше буквите от тетрадката на друг ... За съжаление неграмотността в страната ни постоянно расте, дори ми се струва, не пишат и не говорят грамотно дори някой учени люде Sad (визирам доценти, професори, на които правя учебници).

Последна редакция: пт, 27 ное 2015, 11:45 от albena30

# 616
  • Разпиляна във въображението
Добро утро/Добър ден, момичета!

Взимам си от късната закуска. Тази вечер беше отвратителна. Така и не успях да заспя, и напук Теодор спа до 5 без да се буди. Кърмихме се, после остана буден, 5.30 станаха и двете каки и започна утрото по-рано от предвиденото Crossing Arms После обаче с Тео легнахме гушнати и го отнесохме до към 10.30 Crossing Arms

dundi73, голямата е четвърти клас, а малката е първи. С едната меря ъгли, а с другата - четем в буквара. И точно, когато голямата ще приключва с училище, аз ще започвам с третия от първи клас. Училище без край Whistling

albena30, за съжаление грамотните роми вече са на отмиране. Държавата е вдигнала ръце и това е. Но те може да са неграмотни с буквите и цифрите, но по отношение на правата си са на доста години преди нас.

# 617
  • София
Привет мили военни красавици.
Още малко и щях да проспя сватбата ни. На този ден, преди 39 години точно по това време си казахме ДА.

Вместо виртуална торта, една песен. С моето момче много обичаме да танцуваме, та затова. Да сме живи и здрави още много години. На сватбата ММ сам си викаше ГОРЧИВОооо Simple Smile

# 618
Ооо, Flo 51 честита годишнина, с пожелания за любов, топлина и разбирателство по между ви още дъъъълги години!!! Какъв ли снежен ден е било на сватбата ви?

# 619
Flo 51, Честита годишнина!

albena30, ние имаме много котета и някои продаваме, та тези двечките ще имат нов стопанин, който е от Малайзия и затова.

# 620
Честита годишнина, Фло! Да сте живи и здрави и още дълги години да танцувате заедно.

# 621
  • Пловдив
Seti Beti, стана ми любопитно с това изпращане на котета толкова далеч. Сигурно има фирми, които организират такова преместване. Кой се грижи за животинките по време на полета? И къде ги държат? Че то това пътуване е много дълго. И предполагам, че се изискват една камара документи. Ако ти се пише, разкажи. Досега съм чувала за животинки, пътуващи със стопаните си. Едно време имах един шеф. Техният домашен любимец, куче от една странна китайска порода, е летяло н-брой пъти от София до Париж, от Париж до Тайланд и обратно, после живяха в Мумбай, ама то си пътува в клетка с тях в кабината с пътниците.  Simple Smile

# 622
Честита годишнина Фло,още дълги години да празнувате,този ден заедно

# 623
  • Разпиляна във въображението
Честита годишнина, Фло! Все така да сте заедно, живи и здрави! bouquet

# 624
Flo, честита годишнина Simple Smile Пожелавам ви да сте все така влюбени, изпълнени с уважение един към друг и разбирателство. Бъдете мн здрави и запазете пламъка в очите си завинаги  bouquet

# 625
Честита годишнина, мила Фло! Бъдете живи и здрави-и ти, и твоето момче, и всички любими хора около вас! Запазете още дълги години топлината помежду си! Пожелавам ви и на правнуци да се радвате!

Мириел, за пореден път-респект! Искрено се възхищавам на хора, които имат куража в днешните трудни времена да създадат и да се грижат за три дечица! Да са ви живи и здрави! Самата аз нямам куража дори второ дете на родя, затова от сърце се радвам на по-смелите от мен.  Simple Smile
Сети, пиши как са пристигнали котенцата, всичко наред ли е.
Тук във Филибето вали от часове, мрачно и студено е. Направо не ми се мисли как ще стигна до дома. Но пък не съм от захар, няма да се разтопя  Joy
А, ето че вчера забравих. Имала съм вчера имен ден. Скромна почерпка

и по питие

Хубав следобед от мен!
Опс, заповядай, Пате, пред мен на портала  Simple Smile

# 626
На Фло и семейството й-вълнуващ празник!
На sad woman да е жива и здрава!  И не отлагай втори номер, после ще съжаляваш. ..а големите разлики са много хубави. ..

Днес май се засякох с Патенцето във ВМА. Ами като не се сещам за името , а само ника и ...как да извикам....и когато се сетих -мен ме извикаха от кабинета. ....

# 627
Честит празник, ФЛО! Обичайте се все така и предайте тази любов на прекрасните си внуци!
И един поздрав за празника:

# 628
  • София
Цял ден насам, натам, а сега с чаша вино да приседна при вас.
Мои мили военни приятелки, благодарим с ММ за топлите думи, за сърдечните пожелания, за поздравите от сърце. Четохме и слушахме заедно. Simple Smile, че и потанцувахме...Колко от вас не са били родени, когато аз съм се " бракувала". Чувствам се чудесно във вашата компания, чувствам ви като мои деца, като приятелки. Благодаря ви, че ви има, че сме заедно...

ЛУННО ЦВЕТЕ, за пръв път чувам тази песен. Става за танц Simple Smile

КАТИВИТА, как е малкото юначе, а ти? Какво казаха във ВМА?

SAD_WOMAN, щом казваш, че си имала празник, ЧЕСТИТО!!! Да си жива и здрава! И аз като Кати ще ти кажа: Не отлагай "сътворяването " на второ детенце. Минаха години, а аз все още съжалявам, че не родих и трето дете.

ПАТЕНЦЕ, а ти как си? Днес била ли си във ВМА? Правим разследване Wink

МИРИЕЛ, с тези три съкровища никога няма да ви е скучно у дома. Както е казал поетът за децата, че те са: Радост в грижа, грижа в радостта...Три пъти ще бъдеш в първи клас, три пъти ще сричаш и пишеш бастунчета и ченгелчета, три пъти ще мериш ъгли с транспортира, по три ще умножаваш всяка грижа и тревога, всяка радост и успех. Прекрасно е миличка...Играят ли си каките с малечко?

ДИМИТРОВА, не са ли ви казали още какво ще е бебчето? А може пък вие да не искате да знаете? Аз първият път бях много уверена, че ще родя момче и когато ми казаха, че е момиче, бях много изненадана, ама наистина много! Втория път вече не бях толкова уверена, но разбрах пола на бебето, още преди да го родя. Акушерката викаше: Давай, давай, мъжко е... Нали родих седалищно, та затова преди да излезе, вече се знаеше какво ще е Wink

ДУНДИ, миличка, Hug за теб и за доброто ти дете Simple Smile

ТРЪСТИКОВА, познах ли, че си от Варна?

СЕТИ_БЕТИ, как си днес? Бебчо кротува ли? А котетата пътешественици до къде ли стигнаха?

АЛБЕНА, да, преди 39 години на този ден беше много снежно, бяло, чисто. Няколко дни преди сватбата беше намусено, но моето момче ми обеща, че на нашият ден ще свети слънце. Така и стана. Simple Smile

Прегръщам ви всичките и ви желая лека нощ. Да ви напомня, че утре е събота и да не се объркате, та да скочите в ранни зори и да хукнете към работните си места tantrum

# 629
Добро утро, мили военни момичета!
Благодаря на всички за милите думи Hug.
Фло, желая ви още дълги години да сте все така влюбени и с бодър дух
На всички, които са имали имени дни - здраве и много късмет bouquet
Прегръщам ви силно Hug Hug Hug и ви желая спокоен и усмихнат ден.

Общи условия

Активация на акаунт