Фло, невероятно цветно описание на Мъничето, представих си я. Хубаво правите вие, софиянки, че се събирате. Ето, че и с приходящи момичета от други населени места се запознавате. Ние тук във Филибето, уж вече станахме четири, а се спотайваме. На улицата да се срещнем, няма да знаем.
Фръцльо 

Докато схвана защо си се ядосала...бре бавно ми завира чайника явно. Ама ти що се връзваш на тия пошли глупости...я се дръж и не им обръщай внимание, не си струва да се хабиш.
А иначе,възползвах се от възможността да пооплакна оченце. Ама този последния що са го сложили, никак не е на място сред тези красавци... 

Опазихме си връзката в тайна от колегите повече от година, докато на един коледно-новогодишен банкет в Куклен не се издадохме... После от януари и заживяхме заедно 

на всички
Плакна и аз очото, а ММ ме вика да лягам и да спя. Какъв ти сън бре гадже...Чакай, че съм при пожарникарите...Опсс 

. Спирам до тук, че трябва да се правя на красива, довечера отивам да гледам един документален филм, по повод закриване на кампанията Изплети топлина, за 2015 година.Препоръчани теми