Съпруги на военнослужещи - 14

• 55 501
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте! Честит празник на всички с именици в семейството!
Фло, такава покана си спретнала за чудо и приказ! Браво! Аз още не мога да кажа дали ще успея да мина.
патенце-то, ама ти и нощни дежурства ли даваш? След като писа снощи, останах с такова впечатление  newsm78
sad_woman, ти май най-умно се изказа по темата за свекървите  hahaha
Днес вече си показах носа навън - след 4 дни лежане у нас заради лошия вирус. То хубаво времето за разходка, ама се прибрах набързо, че още не съм съвсем оздравяла. Ходихме и взехме количката  newsm44 и по-хубавото е, че дори и с двата коша се събира в асансьора  newsm68 че имах малко съмнения за коша за новородено дали ще се събере, но даже има място и за мен  hahaha Ние я извадихме от кашоните, сглобихме я, премерихме я в асансьора и пак я прибрахме. Не я снимах, защото дори не й махнахме всички предпазни найлончета и тем подобни. Затова ще ви я покажа от снимка от нета
Скрит текст:
Поздрави за всички!

# 91
Момичета, ще се радвам да се съберем по-голяма компания в събота. Сети Бети, количката е много хубава. Ех, какви разходки ви чакат с нея и малкия юнак.
По въпроса за свекървите: Аз имах колежка, която ни разказваше, че докато е била млада си е водила записки какви грешки да не допуска като стане свекърва. Но след като в къщата и дошли 2 снахи, скъсала тетрадката и решила да не се дава на младите. Изобщо зависи от коя страна на барикадата си Rolling Eyes Rolling Eyes Аз също никога не съм живяла с моята свекърва и затова нямам проблеми. Иначе и двете сме зодия скорпион и не знам кой кого щеше да жили повече.  Laughing Laughing
Честит празник на именниците!  bouquet

# 92
  • на правилното място, в точното време
Честит ДимитровГРАД на всички именници! Хихихихи!

http://gospodari.com/%D1%87%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B8%D1%82-%D0%B4 … 4-video34925.html

Аз май трябва да почерпя доста . Сина е Димитър, според последните модни течения Димо също имал днес имен ден - та и любимият е именник, от  града на Димитров съм, както е видно Димитровград става официален празник и поздрав за празнуващите!  Joy

Честито на именниците и празнуващите с тях!
Отлитам да приготвям ученичката, после дано се доредя до компа, да се включа за вечерната проверка и да ви прочета по-обстойно. Количката много хубава, искам едно завойче, като дойда в София  Laughing

# 93
Фейщица, да са ти живи и здрави именниците. И много късмет да имат. Поздрави и на всички, които имат именници или самите те имен ден. От здраве и късмет да не се оттърват. Не пиша често, но ви чета редовно през тел. Всички болнички да оздравяват бързо. Сети бети много хубава количка. По въпроса за свекървата: и аз се разбирам добре с моята. Ама ние сме на 300км и се виждаме 2-3 пъти в годината. Но винаги има конфликти между поколенията. Ние уж щяхме да живеем с нашите, че апартамента е огромен само за двама. И се почнаха ремонти чудо. Но в крайна сметка се разделихме и излязохме на квартира. Две години беше ад - ревове, лоши думи. Но с големи усилия, разговори, компромиси се сдобрихме. Но и двете страни положихме много усилия. Те разбраха, че сме отделно семейство, със свой живот и ритъм. И докато не го приеха или поне майка беше трудно. Баща ми и досега смята, че трябва всяка свободна минута да сме на село. А аз предпочитам да отидем някъде с детето. Ето през септември месец, в почивните дни ходихме до Боровец и се качихме до х. Мусала. Ама било загуба на хубаво време. Само с това не мога да се "преборя". Затова започнах ги пускам тези думи покрай ушите си. Хаха кой знае аз каква свекърва ще съм  newsm78.
Какъв роман изписах само  Joy

Последна редакция: пн, 26 окт 2015, 21:09 от rose red

# 94
  • София
Знаех си аз, че не може да нямаме Димитровци в компанията.
ФЕЙЩИЦЕ, да са ти живи и здрави момчетата, да имат късмет и успехи, а ти да се гордееш с тях и да им се радваш! трапезата ти е страхотна. А, наздраве. Да, ама няма с какво Wink
Без песен не може на празник. От мен е музикалният поздрав.

ЛУННО ЦВЕТЕ, много хубаво го рече това за барикадата hahaha Joy Зависи от коя страна си. Simple Smile На младини - свекървите са лоши, а на старини - снахите. Wink И на мен ми се иска Софийската група да се събере в пълен състав. Момичета, всичко е въпрос на добра организация и желание, нъл тъй.
НИ_КИТО, ако няма кой да гледа децата, доведи ги и тях. Ще ги дундуркаме. newsm63
ПАТЕНЦЕ, дано можеш да дойдеш Hug
СЕТИ_БЕТИ, и на мен ми хареса каляската на малкият принц. Здраве и живот, още малко и ще я населите. И мен ме запиши в списъка. И аз искам едно кръгче с бебчо на разходка 1stroller
КАТИВИТА, ти как си в събота?
Приемаме и изненади...
Хайде сега лека нощ,  love001, а аз отивам да си поприказвам с руснаците. Simple Smile

ПП ROSE RED, bouquet

# 95
Мерси Фло, от един час си лягам. Уж бях много уморена след изборното дежурство. Ама като се зачета и като в онзи виц влезнеш в нета за 10 минути и то минали два часа  Laughing. Лека нощ от мен момичета.

# 96
 wavey
ДОБРО УТРО!

stef87 ЧЕСТИТ 1-ви РОЖДЕН ДЕН НА КРИСТИЯН! Да е здрав, щастлив, усмихнат и палав. Simple Smile

Днес започвам в новото училище.

Лек и спокоен ден.  Hug

# 97
  • София
Добро утро светъл ден! Добро утро военни момичета!
В нашата къщичка и днес има празник.

СТЕФИ, ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ВАШЕТО МОМЧЕНЦЕ. ДА РАСТЕ ЖИВ И ЗДРАВ, УМЕН И ПАЛАВ. ДА РАДВА И ОСМИСЛЯ ДНИТЕ ВИ. ХУБАВ ПРАЗНИК!!!

Не се и съмнявам, че празникът ще бъде прекрасен. Мама отдавна се стяга и знам, че всичко е изпипано, за всичко е помислила. Стефи, после разкажи и снимки покажи Simple Smile

СГГ, на теб, на добър час. Успехи в работата, послушни ученици, етични колеги. И ти разкажи как е минал първият работен ден. На ново място ли си, или си работила в това училище?

Момичета, стискайте палци, че отивам на зъболекар hahaha Joy

На всички  Hug Hug Hug и спорен ден.

# 98
Добро утро и от мен,
Стефи,честит рожден ден на малкото слънчице,да е жив и здрав,много щастлив и да има много безгрижно детство/
Честит празник със закъснение на всички именници,вчера не можах да пиша,но и ММ беше именник и трябваше да се подготвим подобаващо.
Айде за сега толкова,че трябва да бягам на лекции

# 99
Добро утро! Nature Sun With Face
СГГ , благодаря за кафето kaffeetrmker_2
Ех, един ден пропуснах да ви прочета и вие сте изписали романи.............. smile3529  Голяма активност, голямо нещо.......... Grinning
stef87 Честит първи рожден ден на твоето слънчице! Весел празник днес! newsm59
Малко със закъснение.......честито на всички, които празнуваха вчера! Бъдете здрави и носете с гордост  името си!
Сети Бети избрали сте хубава "каручка"  1stroller Пожелавам много приятни разходки с нея!
sad_woman, с теб ще се окаже, че сме съседки пред деня, защото работя в Тракия atwork
По въпроса за свекървите..........какво да кажа................След време живот и  здраве - свеки на квадрат ще съм..........Така, че май ще трябва да се науча да съм добра свекърва................Иначе с моята също ни делят едни 300 км...и по -добре Naughty
Дунди, аз иначе съм до училище Димитър Талев
Хайде, усмихнат и слънчев ден на всички!  newsm51

# 100
Добро утро момичета  Hug

Страхотен избор си направила с количката, Сети. Сигурно вече нямаш търпение да се появи малкото човече и да правите дълги разходхи. На мен последния месец ми беше най - изнервящо, нямах вече търпение да раждам и най - досадното беше като ме питаха "айде де кога ще раждаш", полудяваааааахххх.
Ох за срещата все още незнам дали ще дойда и да се запозная с лунното цвете, но май ще пътуваме. В петък ще се разбере. Фло ако доведа децата ще стане забавно, няма да можем да се наприказваме и  да хапваме и пийваме спокойно.
Честит рожден ден на Крис! Да бъде щастливо и здраво дете  Hug

# 101
Добро утро!
СГГ, благодаря за кафенцето! На добър час на новата работа и дано да ти носи удовлетворение!
Стеф, честит празник на малкия юнак! Да ви е жив и здрав, да расте щастлив, умерено палав, много да ви радва и много да се гордеете с него!
Фей, Димитрова, честито на патерица на вашите момчета-малки и големи! Да са ви живи и здрави, много да ви радват и да ви обичат!
Фло, благодаря от сърце да добрите намерения да зарадваш моето мъниче!  Hug Не се ангажирай излишно, моля те! И да ти кажа, въпросът със зъбния камък още е на дневен ред. Снощи геройски намерих сили в себе си и отидох уж да го махат, но се оказа, че ми извадиха един корен, който от няколко дни ме наболява злобно. Малко зор видях снощи, въпреки, че лекарят беше много внимателен и пипаше много полека. Но вече съм ОК. Следващата стъпка ще е зъбният камък, а и една пломба чака да бъде направена.
Сети, количката е супер! Пожелавам ви много весели преживявания с нея! Оздравяваш ли?
Червена розичке, да те приветствам сред нас, защото май не те познавам.  Hug   bouquet Много мъдро решение да се отделите, въпреки огромния апартамент на родителите ти. Колкото и да се обичате, все в един момент щеше да възникне напрежение, защото сте от различни поколения. Отделно ти щеше да си между чука и наковалнята, а и как щеше да се чувства твоето момче-като поканен специалист  Simple Smile Така че решението ви е било най-правилното. А най-хубавото е, че дори след време, твоите родители също са разбрали, че това е най-доброто. Разногласия винаги ще има, но ти добре правиш, като пропускаш чяст от нещата покрай ушите си. Иска ми се и аз да можех, ама ей на, трудно ми е.  Simple Smile
Вили, даже и през деня не сме близо с теб, защото аз пък работя в центъра. И по-конкретно в Мараша  atwork
Димитрова, как си?
Спирам, че пак се разприказвах много. Приятен и усмихнат ден на всички!

# 102
Добро утро!
СГГ, благодаря за кафенцето! На добър час на новата работа и дано да ти носи удовлетворение!
Стеф, честит празник на малкия юнак! Да ви е жив и здрав, да расте щастлив, умерено палав, много да ви радва и много да се гордеете с него!
Фей, Димитрова, честито на патерица на вашите момчета-малки и големи! Да са ви живи и здрави, много да ви радват и да ви обичат!
Фло, благодаря от сърце да добрите намерения да зарадваш моето мъниче!  Hug Не се ангажирай излишно, моля те! И да ти кажа, въпросът със зъбния камък още е на дневен ред. Снощи геройски намерих сили в себе си и отидох уж да го махат, но се оказа, че ми извадиха един корен, който от няколко дни ме наболява злобно. Малко зор видях снощи, въпреки, че лекарят беше много внимателен и пипаше много полека. Но вече съм ОК. Следващата стъпка ще е зъбният камък, а и една пломба чака да бъде направена.
Сети, количката е супер! Пожелавам ви много весели преживявания с нея! Оздравяваш ли?
Червена розичке, да те приветствам сред нас, защото май не те познавам.  Hug   bouquet Много мъдро решение да се отделите, въпреки огромния апартамент на родителите ти. Колкото и да се обичате, все в един момент щеше да възникне напрежение, защото сте от различни поколения. Отделно ти щеше да си между чука и наковалнята, а и как щеше да се чувства твоето момче-като поканен специалист  Simple Smile Така че решението ви е било най-правилното. А най-хубавото е, че дори след време, твоите родители също са разбрали, че това е най-доброто. Разногласия винаги ще има, но ти добре правиш, като пропускаш чяст от нещата покрай ушите си. Иска ми се и аз да можех, ама ей на, трудно ми е.  Simple Smile
Вили, даже и през деня не сме близо с теб, защото аз пък работя в центъра. И по-конкретно в Мараша  atwork
Димитрова, как си?
Спирам, че пак се разприказвах много. Приятен и усмихнат ден на всички!

На фона на всичко с което съм се заела мога да кажа че съм добре,вчера се оказа че малко ми е повишена горната граница на кръвното и ми изписаха хапчета,но ще го следим.А и то няма как да не се повиши-захванали сме се с рефинансиране на един кредит и то не е документи,ходене по инстанции,освен това и на лекции тичам,но сега ще се опитам да го давам по-спокойно.Но поне другите неразположения вече поотшумяха

# 103
 Димитрова, fingerscrossed

# 104
Здравейте, прекрасни момичета Hug. Явявам се на вечерна проверка. Първо - честито на всички именици и рожденици - да са живи и здрави и всички около тях bouquet.
Сети, хубава количка, в любимия ми цвят. Избрахте ли име? Голям ми е дерт това Wink.
rose red е описала нашата ситуация, но в обратен вариант /със свекърите/. Както казах за съжаление ние се подлъгахме и останахме в тяхното жилище. И при нас ходенето някъде, развлеченията са губене на време - трябва да си при тях, да се занимаваш с техните неща, да им слугуваш и т.н. Но аз като лоша снаха Mr. Green спрях да ходя по селата и да обръщам внимание на исканията им. Лошото е, че ако дойдат тук не знам какво ще се прави. Ние не успяхме да избягаме надалеч. Много болна е тази тема. И аз някой ден ще стана свекърва и не знам какво ще правя. Едно е сигурно - не ги искам при мен.
СГГ, честита нова работа. Само удовлетворение да ти носи.
dimitrova8002, пази се Hug
На всички пращам много  Hug Hug Hug и лека нощ smile3524
Благородно ви завиждам за срещата Blush

Общи условия

Активация на акаунт