Съпруги на военнослужещи - 14

• 55 747
  • 742
  •   1
Отговори
# 390
  • Пловдив
I miss you, за почивките не му вярвай. Изгодни са си, и още как, и зимните, и летните.
Тези извънредните за празниците идват скъпи. Ама влез в сайта на военните клубове и разгледай цените и вариантите за почивка през зимния сезон. Тъй, както сте си двамата, можете да си направите една хубава 5 дневна почивка на Пампорово например за около 250 лв.  Peace Пък току виж сте се върнали трима от там.  Joy Joy Joy

Той, ако знае в какъв форум си се намърдала да пишеш, лошо ще му стане.   Mr. Green

# 391
  • София
АЛБЕНА, много е сладичко твоето есенно листенце. И косичката ѝ е събрана на "кокалче", както казва моята внучка. С твоите братя, заедно празнуваме. Те на колко години са?

КАТИВИТА, майстор на краткия отговор. Е не мога да не се усмихна Joy Joy Joy

ВИЛИ МОТОВИЛИ, сменяй програмата. Понякога по-евтино ти излиза да отидеш до Сърбия напр. Миналата година една от нашите баби ходИ там за Нова година. Остана много доволна. В хотела топло, чисто, ядене на корем, пиене също. И никак не беше скъпо.

ДУНДИ, ММ като беше млад офицер казваше, че на празник дежурят най-добрите. Какво да се прави, като си взела един от по,по, най! Да разбирам ли, че за момента не се нуждаеш от моето рамо относно лекарството?

Отлитам afwitch

Всички с които се сблъсках на портала, прегръщам ви Hug Hug Hug Hug Hug

# 392
  • Пловдив
 Flo 51, надявам се да се справим, дори и със смяна на протокола. А току виж до десетина дена са доставили илача с новия код. Благодаря за предложението.

И аз се сетих за кокалчето, като видях листенцето на Албена.  Laughing

# 393
I miss you, за почивките не му вярвай. Изгодни са си, и още как, и зимните, и летните.
Тези извънредните за празниците идват скъпи. Ама влез в сайта на военните клубове и разгледай цените и вариантите за почивка през зимния сезон. Тъй, както сте си двамата, можете да си направите една хубава 5 дневна почивка на Пампорово например за около 250 лв.  Peace Пък току виж сте се върнали трима от там.  Joy Joy Joy

Той, ако знае в какъв форум си се намърдала да пишеш, лошо ще му стане.   Mr. Green

Благодаря ти, dundi73!  Rolling Eyes Rolling Eyes 
то съвсем вече е време за 3-ма  Laughing Laughing Blush Blush най-добре ще стане - всичко в едно да свършим Grinning Grinning

# 394
Момичета,верен ли е слуха че днес има заплати?

# 395
Благодаря ви за милите думи за моето момиченце!
Flo51 братята ми са на 36 години.

# 396
  • Пловдив
Момичета,верен ли е слуха че днес има заплати?

При ММ няма нищо още ... ха, чул те Господ.  Laughing

# 397
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Момичетa, може ли някой дa ми кaже кaкво предстaвлявa стaя лукс-2+1 нa Хaрмониия. Блaгодaря.

# 398
Момичетa, може ли някой дa ми кaже кaкво предстaвлявa стaя лукс-2+1 нa Хaрмониия. Блaгодaря.

Абе те в Хармония са ми малко странни с класификацията на стаите , които не са апартамент. ...
 Когато ние ходихме платихме за стая лукс ,а то направо си беше като апартамент-преходен ,две стаи  , в едната спалня ,в другата две легла ,всяка стая с  телевизор , тераса ,огромна баня ,вана ,сешоар...водело се фамилна стая. Колежката ми плати същата цена за стая лукс , а беше в стая с три легла ,без тераса.

# 399
  • София
Момичета, днес ще съм много кратичка.
Минавам само за да изпратя музикален поздрав за ... МИРИЕЛ. Една песен за мама.

Дано да ти хареса. Мен ме разплака.

Милички, пожелавам ви лека нощ. Утре да не бързате да ставате. Поглезете се, поспете си...

# 400
Здравейте, момичета!
Все да пиша и все нещо ме спира - отначало излизахме по магазини да пазаруваме разни неща, после у нас пране, гладене, подреждане, но вече ни останаха само 2-3 неща да купим, после притеснения имах покрай прегледите и не ми се пишеше, тук из оня ден ми беше нещо лошо пък, че цял ден лежах и пак не ми се пишеше и така.... Днес спокойно ми мина и викам да ви нагледам. Доста страници сте изписали докато само четях  Hug
Видях момиченцето на Албенка  Heart Eyes Много сладка, всички са сладки  Heart Eyes Мама е детска учителка и кой какво прави, тя все пише сценарии за празници  hahaha там, в малкия град, правят много празници, сега наред с тях и разни базари, подаръчета за майките, какво ли не, тук в София като гледам колежките ми с малки деца да имат по 2-3 празника в годината. Поне аз съм с такова впечатление.
Впечатлих се и от благородната постъпка на Патенцето за дежурството на 01.01, в моята работа колектива хич не е добър и то по-скоро, защото началника ни е на принципа разделяй и владей.... хич не ми се връща на работа, но това е друга тема. 
Бъдете здрави, обичайте се, не пропускайте да показвате любовта си към близките, макар и да не го казвате, понякога думите са излишни, а действията са по-силни и от тях. Хубава, топла съботна вечер и до скоро!

# 401
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Кaтивитa, блaгодaря зa отговорa. Минaлaтa годинa бяхме в тaкъв aпaртaмент, понеже сме с 2 децa. Сегa сa кaзaли нa мъжa ми, че нямa свободни aпaртaменти, знaчи ще сме във стaятa с 3 леглa.

# 402
  • Пловдив
Привет момичета Hug

Днес съм сама с децата - сутринта бяхме до близкия парк, да покараме, кой колело, кой ролери Simple Smile После и аз с тях м,у ударих един сън  и до прееди малко играхме с плестелин и Легото Mr. Green Сега съм ги оставила да "готвят" и разхождат бебето, пък аз наминах,м да ви видя Simple Smile

Фло, благодаря ти, добре са - както казва баща им: "щом ни ядосват, всичко е наред" hahaha

На 01.01 и аз се писах по желание - мислех да се пиша на 31, но са се организирали колегите, та реших да взема 01.01 аз Simple Smile
На Бъдни вечер и 25.12 исках да почивам и се радвам, че колегите се съгласиха, да ме оставят тогава вкъщи Simple Smile Няма думи,  с които могат да се опишат емоциите в Коледната утрин - тихо пристъпващи боси крачета, обути още в пижамките, рошави главички и любопитните очички, гледащи под елхата Heart Eyes

# 403
  • София
Ей, военни красавици! Като ви казах снощи да си поспите днес повече, да се поглезите и вие яко ме послушахте. Цял ден ли спахте и се глезихте? Никакви ви няма. А вечерната проверка?

СЕТИ_БЕТИ, добре, че се появи Hug. Вече мислех да ти звънна по телеХона, да те проверя. Ти миличка, не мислиш ли, че се притесняваме за вас? Като гледам, в общи линии нещата са наред. Толкова е приятно да пазаруваш за малкото човече. Аз не слушах разни бабешки приказки и всичко сама си бях приготвила предварително. Добре, че двете ми майки не ми се бъркаха и не ми даваха акъл.

Тази вечер ми се иска да зарадвам ВИЛИ МОТОВИЛИ. Ако момчето ти не е наряд, може и да потанцувате. Simple Smile

Аз се готвя за утре - ще имам майстор, че след смяната на дограмата в хола,  остана да се мине с латекс. ММ е възпрепятстван, та за пръв път от почти 40 години няма да участва в ремонтната дейност. Цяло богатство е да имаш мултифункционален мъж у дома. За всичко да става Wink
Отивам да завия полюлеите и май съм готова. Остава майстора да дойде. Обещава за един ден да е готов. Надявам се.

На всички вас желая хубава вечер Hug

ПП МЪНИЧЕ, с теб се срещнах на портала Simple Smile Радвам се, че чаветата са добре. Нека ви ядосват ( по малко ), а то иначе как ще побелеете? Как ще ме настигнете? Постът ти ми напомни за приближаващите празници. Как хубаво си го написала! Като, че беше вчера, точно така пристъпваха към елхата моите деца, а сега, с боси крачета, пижамки и рошави главички пристигат внучетата... Много е хубаво!!! Няколко реда, а как ме развълнуваха... Благодаря ти, миличко Мъниче Hug

# 404
Здравейте момичета,
пак отдавна не съм писала, но нямам хич време с тази работа, деца...и котка взех в къщи и лудницата е на макс просто. Simple Smile

За дежурства по празниците, моя мъж прави графика от 8години на тяхното поделение. Всяка година се вадят графиците от предходните и се гледа кой, кога е давал дежурство. Редуват се по празничните дни в общи линии. Ако някой изрично иска да дава тогава, дава. Но останалите вървят на ротационен принцип.

Общи условия

Активация на акаунт