Любители на Котки Тема 99

• 36 871
  • 771
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
Привет и от Късметка в новата тема Simple Smile

# 31
 hahaha Късметка много ме радва с нейните пози Joy

# 32
  • Варна
 Mr. Green
Чавка и изпи акъла на Късметка....Ноностоп е в някоя от тези пози, а от вчера нова лудост - дращи  капака на пералнята....Изправя се и почва да драпа Simple Smile

# 33
Здравейте и от нас с Мъро /Мърльо/, той миличкия днес беше кастриран и не е много на кеф. Обаче това не му попречи да се нахрани доволно.

# 34
  • Пловдив
Само се записвам, данъци обещавам скоро!

# 35
Като говорите за кастрирани котаци искам да ви питам нещо: когато женската се разгони, можем ли да я "срещнем" с кастриран котарак? Просто да и мине мерака, така да се каже. Или това са глупости?
И да, за данъка - имам готини снимки и клипчета с Мишел, но не зная как да ги туря тук. Четох едно обяснение, ама нищо не разбрах. newsm78

# 36
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Profi, Бабълс е момченцето на последните две снимки  Grinning
Аз мислех, че така се казва това сивичкото. ooooh! Embarassed  Laughing

Показаните от Късметка части са очарователни. Heart Eyes

Стискаме палци Мърльо  Heart Eyes да се съвземе скоро от кастрацията. Peace

Морска вълничка, не мога да ти отговоря за "срещането".
За снимките - качваш първо снимката в някой хостинг за снимки.
Скрит текст:
След това вземаш от там адреса на снимката (с десен бутон на мишката в/у самата снимка) и при писането на пост цъкваш върху втората иконка на втория ред от иконките над полето за писане. Появява се двойка средни скоби, а ти слагаш адреса на снимката между тях. За да ти се изясни, просто опитай да цитираш мнение с една снимка. Така ще видиш как точно е направено.  Peace

# 37
Ако срещнеш женска котка с кастриран котарак, не виждам как той ще задоволи желанието й...на кастрираните котараци не им се прави секс, изобщо вдигат ли самолета? Едва ли... Mr. Green

# 38
Ааа, вдигат, вдигат... Моя Морис гняви едно одеало  Mr. Green
И Бъги съм го виждала да вдига самолета. Просто не еякулират  Mr. Green Гнявят, пък им писне и спрат. Но не вярвам да им подейства разгонена женска, най- много да се сбият...  Crazy

Последна редакция: чт, 22 окт 2015, 09:49 от Esme Weatherwax

# 39
Само някой да каже, че кастрираните котараци не били мъже! Виж ги ти!!! Mr. Green

# 40
И Янко идва да ми "опъва" ръката "подготвен" hahaha

# 41
Таня, благодаря за котешката есенна тема  bouquet Гуш за чаровния Мъро!  Hug

Хареса ми снимката на котаците на Епона - 2в1 в разгара на играта май Simple Smile

Тази сутрин изплакнах очи с вашите пухкави котачета  Hug

Данък и от мен с нови снимки на Стейси:

Скрит текст:

# 42
И моят гняви едно одеало Joy

# 43
  • Пловдив
Ето ги и моите мързеланки.
Скрит текст:

Взе да става студено,а още не съм пускала климатика за по-дълго време, та хайванчетата все гледат да се нагушат до мен на топло Mr. Green

# 44
Много прекрасни котета видях! Много!  Heart Eyes

Епона, моля за съвет! Започвам с това че цената на храната не е проблем. Та, каква суха храна да взема на Мърти- кастрат на година и пет-шест месеца? Бих искала да ми посочиш конкретна марка или две.  И още едно питане: проблем ли е, че яде печено пилешко месо? Пека го специално за него, без сол, подправките не ги коментирам изобщо, с малко слънчогледово олио и водичка. Благодаря много предварително!

Общи условия

Активация на акаунт