Любители на Котки Тема 99

• 36 849
  • 771
  •   1
Отговори
# 465

Здравейте,днес кафето е от Джоузеф Hug.

# 466
  • София
Прекрасен черен разкош!!!!  Hug

# 467
  • София
И нашата яде основно гранули и консерви, по равно и от двете ѝ даваме. Наскоро забелязахме, че харесва и консервите с риба тон в собствен сос.

# 468
Масово котките не ядат варено пиле, но виж, печено с малко водичка само, хрупат с кеф.

# 469
FireFlyBG, много жалко! Това, което ми пишеш е урок за мен, защото и на моето е по-голяма (не чак до земята), а аз като го гледам, че се оживи и се разскача доста, малко подцених нещата и го пусках при големия.
so what?, ти ме обнадежди!

И аз си мисля за тези готови храни в кутиите, каква е гаранцията, че вътре няма точно тези неща, които навсякъде пише да се избягват? В крайна сметка карантиите и другите неща, които никой не ги иска трябва да отидат някъде.

Успех!Дано котето ти се оправи. Hug Hug

# 470
  • Варна
Женка и Маг-Маг доволно хапнаха пилешко месце и сега се мият.  Grinning
И на Мила всеки път предлагам, но тя неуморно започва да "заравя" купичката си. После обикаля да "зарови" и чуждите. Будала.  Crossing Arms

Котките с херния наистина трябва да не бъдат поощрявани да скачат. Най-добре да се оперира писанчето.
Задължително да се направи рентг. снимка на бели дробове преди операцията.

# 471
Масово котките не ядат варено пиле, но виж, печено с малко водичка само, хрупат с кеф.

Хах, полезно инфо!  Hug Аз също съм забелязала, че Кити се опитва да открадне всякакво месо от нас, но като ѝ сваря пилешко и не го иска. Ще пробвам на тиган без мазнини.

Тази котка я глезя повече отколкото себе си!  Crazy

# 472
Момичета, спешен въпрос. Бременна съм в края на 7 месец. Имам и коте, което не излиза навън, храни се само с консерви (Кит Кат предимно), но днес видях в акото на котето глисти. Още утре ще му взема хапчета, но умирам от страх да не съм се заразила и аз и да съм предала на бебето. Имате ли информация дали е рисковано за мен и какво мога да направя? Благодаря предварително за отговорите Sad

# 473
... и какво мога да направя? Благодаря предварително за отговорите Sad

Отиди утре на лекар и си направи изследване. Няма как във форум някой да ти каже дали си се заразила с нещо.  Peace

п.с. Ако някой има въпроси относно таксоплазмозата, котките и бременните жени да каже и утре мога да попитам лекар.

п.с. И аз съм бременна от скоро.  Blush

# 474
Аз мисля, че токсоплазмозата е друг вид гадина, наскоро си пусках беше отрицателна. Доколкото гледам е глист, не че правя разлика .. уф Sad(

# 475
  • Варна
Момичета, спешен въпрос. Бременна съм в края на 7 месец. Имам и коте, което не излиза навън, храни се само с консерви (Кит Кат предимно), но днес видях в акото на котето глисти. Още утре ще му взема хапчета, но умирам от страх да не съм се заразила и аз и да съм предала на бебето. Имате ли информация дали е рисковано за мен и какво мога да направя? Благодаря предварително за отговорите Sad
Като преминала през тении, глисти и бълхи с котките ми, в момента не бих изпаднала в паника. Но пък помня, че някога много се тревожех, като се появят паразити у дома. Хем не съм била бременна. Но пък детето беше малко.
Винаги можеш да дадеш своя фекална проба за изследване в лаборатория.
Според мен всичко ще е наред. Но ти си спазвай изрядна хигиена. Утре, като дадеш хапчето, до два-три дни ще бъдат изхвърлени умрели паразити. Попитай ветеринаря след колко дни(около 10-14) трябва да дадеш пак хапче, за да се изтрепят ако има останали. Понеже съм следяла изпражненията на котките и съм намирала умрели паразити и след второто хапче, съм давала и трети път. До чисти изпражнения.

# 476
Честито Ice Queen  bouquet Лека и безпроблемна.  Hug
Моят пък яде само варено пилешко месо. Омита си купичката за секунди и след това лиже ли лиже.
И гранули си хапва. Чета, че котките привикват към РК, в момента сме на китен за персийки, но пакета е голям /2кг./ и като свърши ще му взема Аплаус или Орижен, за да видя дали ще ги яде.  Rolling Eyes Тези дни мисля да му разнообразя менюто като му дам малко сурови пилешки сърчица.

# 477
Стейси, благодаря за отговора! Аз също изпитвам съмнение да ми стане нещо, но тъй като съм бременна и се стряскам от такива неща. Чудех се откъде може да ги е хванал и се сещам, че няколко пъти го хващам да яде буболечки на терасата, та мисля, че е от това. Сега само се надявам бебето да е ок, а аз дори и да съм прихванала, голям праз..

# 478
Мен ме изследваха за токсо още като се установи бременност. Ако е отрицателен резултатът, значи, че човек не я е карал и аз не бих живяла с котка в този случай.
За паразитите как ги виждате? Просто като чистите акото ли?

Лека и безпроблемна бременност, момичета!

# 479
За сефте има такова нещо, днес ги видях - вчера нямаше. Освен това котьо не мърда от вкъщи най-много на терасата. Ще си пусна токсо пак, но доколкото четох токсото е тения, а това са глисти.

Общи условия

Активация на акаунт