Има ли дрескод за учителите?

• 41 230
  • 526
  •   1
Отговори
# 120
  • Пазете Гор
След миналогодишния ажиотаж учителката със сигурност е знаела, че ще бъде във фокус на внимание. И е направила своя избор - и не бих казал, че изборът е в посока да бъде незабележима.

# 121
Има места, където може да си секси, дори трябва да си секси- в някой клуб да речем.
Има места, където изобщо не бива да си секси, хич дори- в двора на училището, да речем.

Не те разбирам. Какво може тя да направи, за да не бъде секси? Според мен и с чували да се навлече, пак ще изглежда добре. Grinning  newsm78

# 122
  • волно калдъръмче
Ако съм на нейно място, само с носия от дебърско и бяла забрадка ще съм на първи учебен ден, в никакъв случай кюстендилска, че с шарената пазва пак може да предизвикам порочни помисли   Flutter

# 123
С едно сако отгоре щеше да има сериозен вид
С цици два метра пред нея е ясно, че насериозно никой няма да я приеме

# 124
  • волно калдъръмче
Ох пък и ти, все едно не знаеш какви са саката сега  Laughing

# 125
Нейн номер имам предвид, разбира се
Не три номера по-малко, както е роклята

# 126
  • волно калдъръмче
Роклята и на мен ми е леко странна: трикотажна; с дебели ръкавни подгъви, които въобще не ми навяват усещане за естетика и финес; непривична дължина за официална дреха, предназначена за такъв празник, шевовете не са добре разгладени, стоят като надъвкани; поло яка - съвсем неподходяща за такъв повод... абе, евтинее ми. Тази рокля и сако не би я оправило. За сатенчето от миналата година също нямам думи, но пък това да ѝ е кусура.

Последна редакция: сб, 24 окт 2015, 13:57 от Райчун

# 127
Страшна модна критика, разбира се, вие сте в правото си да критикувате, но и тя е правото си да се облича, според индивидуалния си стил.
Хубаво, критикувайте, но не забравяйте, че е нейно право да се облича така, уважавайте това право. Още повече, това е правото на свободен избор, а свободата е най-изконното човешко право.

Що за аргумент е, че е знаела, че тази година пак ще я гледат под лупа, ами като ще я гледат под лупа, да промени стила си и да стане някой, който не е ли? Такива ли хора искате да обучават децата ви, които пред най-малкото напрежение поддават на исканията на обществото. То на обществото угодия няма, така че поне да не изневерява на стила си.

# 128
Учителите не са ли хора? И те имат право да си слагат силикон що да не?

# 129
  • Пловдив
Имат. Пък аз като родител бих избрала друга учителка за детето си.

# 130

Янтра, ето това е правилен отговор за мен. И аз бих уважила изборът на даден човек по отношение на облеклото му, но ако ме смущава, не бих се възползвала от услугите му. В този случай, това означава да се премести детето. Друг е въпросът, че аз не бих съдила, колко добър е един учител по дрехите, но това съм аз, други съдят - тяхно право си е.

# 131
Аз мога да имам силикон и учениците в училище дя не разберат за това. Зависи от подбора на дрехи и всичко общо взето

# 132
Има места, където може да си секси, дори трябва да си секси- в някой клуб да речем.
Има места, където изобщо не бива да си секси, хич дори- в двора на училището, да речем.

Не те разбирам. Какво може тя да направи, за да не бъде секси? Според мен и с чували да се навлече, пак ще изглежда добре. Grinning  newsm78

Да изглеждаш добре и да си секси за теб е едно и също нещо, за мен две различни неща.

Виждала ли си, дори и на снимка, Йорданка Фандъкова? Последно видях дългите й крака, обути в панталон от приятно синьо, а нежната й талия и хубаво дупе, подчертани от късо, вталено сако- същия цвят, това, съчетано с прекрасното й деколте, извадено на показ с приятна блуза в теменужен цвят. Обувки на приятно висок ток- елегантни и същевременно практични.
Да, двете не са на една и съща възраст, едната може да е майка на другата в общи линии, но в случая майката има не само имиджмейкъри, които си разбират от работата, но и стил, подходящ и за 15-годишно момиче, попаднало на официален повод.

# 133
  • Пловдив

Янтра, ето това е правилен отговор за мен. И аз бих уважила изборът на даден човек по отношение на облеклото му, но ако ме смущава, не бих се възползвала от услугите му. В този случай, това означава да се премести детето. Друг е въпросът, че аз не бих съдила, колко добър е един учител по дрехите, но това съм аз, други съдят - тяхно право си е.
Не бих го местила, аз още преди да го запиша проучвам учителите. Просто няма шанс мое дете да е при нея.

# 134
  • На планетата земя

Не бих го местила, аз още преди да го запиша проучвам учителите. Просто няма шанс мое дете да е при нея.

А ти откъде ще знаеш как ще се облече за първия учебен ден?Доколкото разбрах този випуск и е първи.

Общи условия

Активация на акаунт