Има ли дрескод за учителите?

• 41 206
  • 526
  •   1
Отговори
# 105
Разликата може да е и от бельото, ако става въпрос. Едно е спортен сутиен, друго - такъв с оформена твърда чашка (даже да няма подплънки). Момичето се е натокало за първия учебен ден, а ежедневното й облекло си е спортно-елегантно и максимално удобно. То не бяха коментари, не бе чудо.
Роклята от миналата година е идея по-къса от приемливото, но в никакъв случай не навява асоциации с магистралка.

Да бе, повервАхме ...
Този ефект се постига само след среща с ножа и сериозен пълнеж

Явно и е важно гордо да показва новия обем

# 106
Нали ме знаете? Аз съм учителка- секси, готинка, все още младичка, с много джиджи-биджи дрешки в гардероба, но и с мисъл в главата, че освен да се харесам на татковците и дядовците, представлявам и една институция, чиято роля в обществото все още е с огромно значение.
Касита да не се казвам, ако колегата първата година не се е облякла без да иска, но втората година е било изобщо не без да иска. Защото, нали, и аз съм човек, и съм напълно-напълно наясно, че хич дори не е неприятно да си "готината учителка на детето" по думите на родителите, "младичката", "секси", "слабичката". Да, да, вероятно тя не е от тези, дето това им е приятно. Ако не е, значи догодина трябва да е облечена като ангел на Виктория сикретс- не по бельо, а с ангелски крилца.

# 107
Аз харесвам младички, хубавички и готино облечени учителки. Обаче тази специално ... не знам как да го обясня. Веднага бих предпочела учителката с дългите карирани чорапи и късата пола пред нея, както и пред останалите тип "лелка с чичовска прическа". Не мисля, че зад тази чалгарска визия може да виреее толкова акъл, че да става за учител на малки деца. Моето дете имаше една такава учителка, само че с 2-3 десетилетия по-възрастна, еми хич не беше добре и бързо се разбра, че първото впечатление е било съвсем правилно.

# 108
И само да допълня изпълнена със злоба, нали, не сте забравили, че съм изпълнена със злоба към колегата, че аз, жени, разпуснали гриви на официални мероприятия, не мога да приема сериозно.
Да, да, зная, че кокът е само за бабите.

# 109
  • волно калдъръмче
Много булки си прибират косите на кок. Баби ли са?

# 110
Виж, Райчун, водила съм спор, дали кокът е бабешка работа и имаше доста мнение в тази насока.
Косата на Зубева е прекрасна, но мястото да е пусната, не е първият учебен ден.

# 111
  • Пловдив
Добре, кокът е бабешки. Има много други начини да си прибереш косата.

# 112
Не разбирам какво не ѝ харесвате на жената. Млада, хубава, добре се облича. Нито е с минижуп, нито с огромно деколте. Всеки човек сам си избира дали да има силикон, или не. И какво ако е сложила? Това все пак си е нейна работа. Не се е разголила, дори напротив- напълно прилично е облечена според мен. Просто сме свикнали да виждаме учителите с прекалено широки и демоде дрехи в сивочерната гама.  Peace

# 113
Гордото пъчене с 500 кубика я слага директно в една друга група, където такъв тип инвестиция е жизнено важна за поминъка
И да, именно с  това губи уважението като представител на тази уважавана професия, която уж представлява

Училището не е мястото за парадиране с такава инвестиция

(И моля без обвинения в завист, кубиците си ги имам по природа)

# 114
  • волно калдъръмче
Ами ако беше пак с такъв бюст, но по-едричка? Има жени, които и да искат, не могат да си скрият циците. С блузони, с ризи - все едни гърди са напред пред другите.

# 115
  • Пловдив
Ами ако беше пак с такъв бюст, но по-едричка? Има жени, които и да искат, не могат да си скрият циците. С блузони, с ризи - все едни гърди са напред пред другите.
Ама разбира се, че има. Обаче не си ги правят да изпъкват.

# 116
Защо да не ги показва? Аз съм виждала по-пълнички жени, които носят по-прилепнали дрехи, за да изпъкне бюста, а не това, което е под него. Като има стройна фигура и да спре да носи модерни дрехи ли? Grinning

# 117
  • волно калдъръмче
Ама разбира се, че има. Обаче не си ги правят да изпъкват.
Ама естествено, че веднага ще отида да си взема сутиен Опал с меки чаши  Flutter

# 118
Има места, където може да си секси, дори трябва да си секси- в някой клуб да речем.
Има места, където изобщо не бива да си секси, хич дори- в двора на училището, да речем.

# 119
  • волно калдъръмче
Моята визия за учител не ти ли допадна?

Общи условия

Активация на акаунт