Има ли дрескод за учителите?

• 41 199
  • 526
  •   1
Отговори
# 90
   Има и други начини да изглежда добре една учителка, но явно мацката не ги знае Laughing Догодина очаквам прилепнал гащеризон - още по покрита и още по-секси

# 91
  • волно калдъръмче
За мен една добре изглеждаща учителка трябва да носи косата си на стегнат кок. Да е облечена с едноцветна кашмирена (винена, зелена, синя) рокля с дължина до коляното, обло деколте покрай врата. Пъстър шал. Къс и добре поддържан маникюр в неутрален цвят. Лек грим. Семпли обици с диаманти и златен часовник.  Да ходи на работа с такава кола. Да има лаптоп, телефон и очила, разбира се.

# 92
Да му се не види- дължина до коляното не ми отива. Тюх!

# 93
  • волно калдъръмче
На обици, на кола и на часовник го докарай  Flutter Кок ще стягаш ли поне?

# 94
Самата дискусия тук доказва, че хората имат различно възприемане на допустимо и недопустимо. От там изтича и невъзможността да угодиш на всички, реално както и да се облече един човек, в частност учителка, няма да се хареса на 100% от хората. Което ни поставя пред следния избор или се налагат униформи, или ги оставяме да показват идентичност, а ако тази идентичност включва и сексапил, приемаме го.

# 95
Добре е облечена, нищо излишно няма, няма прекалена показност, голота. Стилна е на мен ми хареса. Според мен по-зле би изглеждала в дънки и риза на първия учебен ден или с дълга пола. Никъде не е казано, че краката на учителката, трябва да са завити.

# 96
  • София
Какво толкова й намират кусури на жената? И в чувал да се облече от нея така лъха на секс, че се тая. Ето една снимчица с кафявата рокля Сравнете с жената до нея, която е с по-къса пола уж, ама пусто няма я тая чупка в кръста Mr. Green

# 97
  • София
Миналата година ми харесваше тоалетът й, тазгодишният обаче не толкова. Но така или иначе, каквото и да сложи, момичето все ще си е хубаво и стройно, с чудесна коса.

# 98
Да де, но със старата гръдна обиколка никой не я коментираше, а косата и краката като гледам са били същите.
Скрит текст:

# 99
Нито на една от трите снимки не виждам особенно пищен бюст

# 100
Сирена много хубаво е обяснила как се носят учителките.
Накратко - облечени като пенсионерки или, в най-добрия случай, ежедневна мода за дами от 40те и 50те години. Което не би стояло смешно, ако имаха и стандартно красивите за онзи период тела, но уви.

# 101
  • Другата България
Нито на една от трите снимки не виждам особенно пищен бюст
Ето тук има две снимки, на които има огромна разлика в бюста, дължаща се според мен на дрехата - в единия случай широка тениска , в другия - плътно прилепнала рокля с висока талия.

# 102
Разликата може да е и от бельото, ако става въпрос. Едно е спортен сутиен, друго - такъв с оформена твърда чашка (даже да няма подплънки). Момичето се е натокало за първия учебен ден, а ежедневното й облекло си е спортно-елегантно и максимално удобно. То не бяха коментари, не бе чудо.
Роклята от миналата година е идея по-къса от приемливото, но в никакъв случай не навява асоциации с магистралка.

# 103
  • по пътя
Учителката беше много нежна, красива и женствена.Де що се изписа си беше от женска злоба, дрехите не са  секси, това е излъчване, за което повечето дето са злобяли само могат да мечтаят. Дрехата много променя.
Всички знаем какво значи прилично облекло-пола над коляното или рокля не е неприлична, но минижуп, голямо деколте, обувки тип фолк певица. Това от руския сайт много ми допадна като пример.

# 104
Да не издребняваме, сега. Аз пък се забавлявам, като видя някой по-странно облечен. Аз бих направила комплимент за карираните чорапки над коленете, ако имам директен контакт с "госпожата" и тя е учителка на син ми  Wink Смейте се на смешните неща  Peace

Онова, хубавото момиче, началната учителка, напълно неоправдано я разнасяха миналата есен.

Общи условия

Активация на акаунт