Има ли дрескод за учителите?

• 41 176
  • 526
  •   1
Отговори
# 75
  Сигурно това ще да е било Laughing

# 76
  • Stuck in a moment
Сравено с това, което съм виждала на първи учебен ден, тази млада учителка е песен. Сигурна съм, че огромна част от коментарите са били от злоба.
И по темата за външния вид - не само облеклото трябва да е в някаква норма, за грима трябва да се отнася същото. Виждала съм преподавателки с напълно неуместен грим, по-конкретно - не мисля, че сутрин пред учениците трябва да си със силни сенки в розово и зелено....и подобни. Прекалено яркото червило също не го одобрявам.
Дънките не бих ги заклеймила - ако са тъмни дънки с права кройка, риза и сако, смятам, че се вместват в добрата визия за учител.

# 77
Каква злоба, коментираше се тройния (поне) размер на бюста по случай първия учебен ден.

# 78
 Не бе, злоба сега, хубава си беше учителката, просто беше подчертала де що има сексапил. Жени сме и знаем, че  сексапила или се подчертава, или се аранжираш в по прибрана визия, в зависимост от мястото на което се изявяваш. Има обаче доста жени за които максимално подчертан  сексапил е равен на добре облечена и се обличат така и на работното си място, дори когато то е училище, или детска градина. Трудно е с  думи да се обясни защо е неподходящо  Grinning

# 79
  • София
Каква злоба, коментираше се тройния (поне) размер на бюста по случай първия учебен ден.
Изобщо не коментирахме само циците й тук. Тоалета й също - помня, че НСЧ смяташе, че не е подходящ, щото бил твърде секси. Дъвкахме се цели страници, та и за дължината на полата и за какво ли не. Намери си темата и прочети.

Да не говорим, че мамата не е единственото място, в което хора дискутират. И във фейса я обсъждаха от-до, и след всяка статия, която я споменаваше..голяма сензация беше.

# 80
  Точно така, за много жени секси е равно на добре облечена. Не винаги е така обаче.

# 81
  • Stuck in a moment
Добре, кое беше неуместно в тоалета на учителката? Че е секси - не споря. Просто мисля, че като си секси трябва да се покриеш много добре, за да не го показваш. Тези, които сутрин и вечер ходят с леопардови ботушки не ги коментирам, те са друга категория. Тя май беше облечена с вкус.... Thinking
(А за злобата и народопсихологията по отношение на красивите бях чела интересни неща....)

# 82
Тя всъщност не е секси, че да го подчертае, а едно слабо и плоско девойче, което си беше сложило големи подплънки и рокля с висока талия, за да ги подчертае още повече. Сега, на някои може и дължината на полата, както и височината на тока да не са им харесали, но на жената всичко ѝ беше наред, освен онази подробност.

# 83
  • Варна
Загриза ме да я видя пак.  Laughing Обаче за всяка една от нас нормално секси е различно ,това е ясно! Тогава помня ,че отворих снимката и си казах "Много е красива и с хубава усмивка!" А по принцип съм консерва и не обичам секса да лъха от жената .  Crossing Arms

# 84
  • Stuck in a moment
Тя всъщност не е секси, че да го подчертае, а едно слабо и плоско девойче, което си беше сложило големи подплънки и рокля с висока талия, за да ги подчертае още повече. Сега, на някои може и дължината на полата, както и височината на тока да не са им харесали, но на жената всичко ѝ беше наред, освен онази подробност.

Ох, ще припадна.... Joy Joy Joy
Има толкова по-фрапиращи случаи от нея, но тази жена отнесе хиляди коментари колко е зле. (дайте линк да я видя и аз пак)

# 85
  • София
Загриза ме да я видя пак.  Laughing Обаче за всяка една от нас нормално секси е различно ,това е ясно! Тогава помня ,че отворих снимката и си казах "Много е красива и с хубава усмивка!" А по принцип съм консерва и не обичам секса да лъха от жената .  Crossing Arms
Пишеш Силвия Зубева в гуглето и воала. Снимки да искаш.

# 86
  • Stuck in a moment
Аха, видях я. За тази учебна година обаче, смятам, че дрехата не е подходяща. По моите разбирания жената е секси и сега нарочно се е облякла така. Сако, риза или миналогодишната рокля са по-добър избор.
Скрит текст:
(мисля, че миналата година не са били подплънки, а истинския и бюст, но не е по темата)

# 87
  • София
Аз пък тази година не съм я виждала..сега ще поправя пропуска  Mr. Green

Намерих темата за учителката от миналата година, зачетох я и се разхилих. Нямам време да я чета докрай, но помня, че ставаше доста брутално в един момент, докато Татти я заключи.
Ето, ако на някой му е интересно:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=800725.0;topicrefid=20

# 88
  • Варна
Ами ето ,различни очи . На мен пък тази година ми харесва повече ,една идея по-несекси е! Само тази коса бих поприбрала аз лично по-прилично ! Mr. Green Мерси, Таис ,и името и не помнех дори.

Последна редакция: пт, 23 окт 2015, 17:22 от Деска

# 89
Учителката е със секси тяло. Бюстът й не се е променил и значи е истински. Кръстчето е тънко. Слаба е. Това още повече подчертава пищния бюст. Да, изглежда секси, дори и тази година в още по-консервативната рокля. Това си е природа. Както виждам моделът рокля от 2014 е класически, може би една идея по-къс. Просто е направила впечатление на татковците-журналисти и им е замаяла главите. От там и целия шум. Не виждам защо на 15.09 да не изглежда добре?! Нали и учители, и деца, че и родители искат на празничния ден да изглеждат добре?!

Общи условия

Активация на акаунт