Има ли дрескод за учителите?

• 41 198
  • 526
  •   1
Отговори
# 510
И техен телефон ще си купя. Днес моят за пореден път летя.

Лични телефони ни е забранено да имаме около децата, заключват се настрани.
Виж, лаптопи са летели, ама те служебни, застраховани са.

Маникюрът на госпожите е време да разнищим  Sunglasses

# 511
Нямам служебен, Златна, ако имах не бих държала моя наблизо. Но групата ми е нова, имам обявени часове за контакт с родителите, когато могат да се обадят, за да разберат как са децата им.

# 512
О, не исках да прозвучи като критика  Peace

На нас не ни разрешават лични телефони, заради снимките. Побъркали са се на тема данебислучайнодаснимашнечиедетеслошаумисъл.

# 513
Темата стана супер безсмислена.. Уж дрескод в училище ами то не бяха дрескод в Щатите, Канада...., лаборатории и къде ли още не.Уф ядосах се и напускам темата.

Защо се дразниш? Аз дрескод имам и го налагам и на колегите си.
дразня се, защото се спами темата. Изопъчава се, пише се за някакви супер неадекватни неща например учител с джапанки. Е колкото и да съм на 29 неопитна учителка няма да си го позволя, камо ли някоя 40 годишна госпожа. Има ли смисъл да се пише?

# 514
  • волно калдъръмче
На нас не ни разрешават лични телефони, заради снимките. Побъркали са се на тема данебислучайнодаснимашнечиедетеслошаумисъл.
И за да ги снимате на училищното тържество искате декларации от родителите, че са съгласни ли  Grinning

А за маникюрът на госпожата - само френски или някой много деликатен нюд.

# 515
Да, Райчун, искаме. И на родители не даваме да правят общи снимки.

# 516
Същото - писмено разрешение и общите снимки не са разрешени.
Поддържам и блог на класа и постоянно карам едни три деца, за които нямам разрешение, да се местят тук и там, че да не са ми в кадър.
От друга страна е разбираемо предвид, че имаме деца под закрила, бежанци..

# 517
  • волно калдъръмче
Ами те не участват ли в програмата? Или включвате само тези, за които имате разрешение?

# 518
Да, за снимките е така.  Работила съм в център за деца с увреждания,там нещата със снимките са още по-запънати

# 519
Ами те не участват ли в програмата? Или включвате само тези, за които имате разрешение?

Участват. Позиционирам ги адекватно, моите са три и гледам да са винаги едно до друго, за да ми е по-лесно да не са ми в кадър. Отделно, гледам да имам наистина много снимки, за да подбера няколко за публикуване онлайн.
И да, слувало ми се е от петдесетина снимки, едва да отделя три по-читави. Защото снимките не са ми приоритет в него момент и после се оказва, че все има я уше, я оче, я краче, дето не му е мястото там...

# 520
Темата стана супер безсмислена.. Уж дрескод в училище ами то не бяха дрескод в Щатите, Канада...., лаборатории и къде ли още не.Уф ядосах се и напускам темата.

Не се дразни, де  Hug. Писаниците за другите държави си бяха точно по темата. Е, малко имаше отклонение за лабораториите, но все на някой ще е интересно. Нали целта беше да уточним, че за учителите джапанки са разрешени. Може да не е много естетично, но всеки си преценява.

# 521
Mary аз няма още кой знах какво да кажа по темата. Просто ми стана безинтересна  Hug

# 522
Тя темата се изчерпа след изказването ти за стилните джапанки Simple Smile.

# 523
О, не исках да прозвучи като критика  Peace

И при нас нямаш право на личен телефон .Има си стационарен телефон във всяка възрастова група и родител може да звънне по всяко време за да попита за детето си .

Личните телефони и вещи са в гардеробната/локърс или в учителската стая .

# 524
Тя темата се изчерпа след изказването ти за стилните джапанки Simple Smile.
джапанките ти ги вкара в темата. Нещо се бъркаш, за стилни джапанки не съм съм споменавала, а казах, че това което. се показа на снимката не ми прилича на джапанки, а на сандали

Общи условия

Активация на акаунт