Забременели след инвитро - тема 15

• 54 315
  • 722
  •   1
Отговори
# 255
Макси, добре дошла  bouquet
Лили, честита месечинка на малката принцеса, да и нацелуваш бузките от мен  Heart Eyes
Цвети, нормално е да те наболява кръста, аз имам болки в гърба  ooooh!
Гери, браво на малкия мъж, аз също пия Сорбифер заради железен дефицит

Данди, аз още нищо не съм купила, разглеждам колички и постоянно си меня мнението  Joy Joy Сега съм се спряла на CHICCO trio i move, ама знае ли се  Mr. Green , разглеждах количките на Jane
ММ е в командировка и се прибира на 10 декември, до тогава ще се ослушвам. както вървят нещата всичко ще се купува в последния момент или след раждането  Joy Joy Joy #Crazy

# 256
Сигурно сте прави момичета за болничния Hug, аз просто го бях изчислила да ми стигне и първо си взех отпуската и после болничен, а след 6 дни почвам 45-дневния. Просто ми направи впечатление, понеже момичетата от темата за декември също често дискутираха през колко препятствия минават, за да получат болничен по тяхно желание, някои плащаха по 100-200 лева, а моя позната дори лежа в Токуда 3 дни без причина, само и само да й издадат. Shocked

Ние сме почти готови вече, останаха само дребни неща като повивалник, памперси, кърпички и малко козметика за мен Simple Smile Още няколко онлайн пратки чакаме с дрешки и музикални играчки. Мисля другата седмица да се занимая с пране и гладене на дрешки и чаршафки, че след 2 седмици влизам в 9-ия и искам да съм готова. (а и честно казано направо нямам търпение, собено след като сглобихме и креватчето миналата седмица Embarassed)

# 257
Лили, честит първи месец на Ясмина Wink Не знам как намираш толкова време да си толкоз редовна тука  - сигурно бебка е много послушна Wink

И Лили почнаха да я мъчат зъбите. Постоянно се плюнчи и си лапа ръцете и дрехите й постоянно се мокрят. Миналия ден й навряхме една чесалка за зъбките и беше супер доволна. Начеса се едно хубаво ама колко лиги изтекоха .... Аз мисля след месец да почвам да я захранвам с авокадо, кашички и други плодове и зеленчуци. Не знам за месото как да процедирам, дали не е раничко още - ще бъде на 4 1/2 месеца. Нямам спомен на Мими кога и вкарах месото, но нея почнах да я захранвам на 5 месеца. Към мамите с по-големи бебчета кога ги захранихте с месо?

# 258
Честити бебета на Бела, живи и здрави да са близнаците  bouquet.

Честито Ая, много се радвам за вас. Хубави размери и имена. Алек беше и моят първи избор, но ММ реши, че било много американско и какво щели да кажат хората като си ходим в БГ  ooooh!, настоя да е Александър  Laughing.

Естлар, браво на бебе Симеон и на теб за търпението. Чакам и аз разказ. Много е хубаво с татко до теб, нали? Два пъти прерязва пъпна връв ММ, много е вълнуващо.

Чета хубави новини и много са ви напред лентичките, радвам се за всяка, но не мога да споменвам поименно, че не съм редовна вече.

Добре дошли на новите бременни момичета, успешни седмици и пухкави бебета около термин  Hug.

За коликите - много го мъчат и моя младеж. Като е буден, ако не сучи - реве. Нямах такъв проблем с Мими и сега ми се  вижда ужасно. Педиатърката реши, че е нетолерантен към млечния протеин и сега не ям нищо млечно, а аз много обичам  Tired. Каза,  да махна и соята от менюто. Седмица по-късно почти не виждам разлика, сигурно просто ще си ги израстне, но пък ще продължа диетата. По цял ден е на ръце  Crazy. Проблема ми е голямата дето все е болна и се буди нощем и прави много бели  #Cussing out. Днес не е на училище заради сополи и трябваше да ходя на гинеколог с двамата - задължителния преглед на 6 седмица след раждане. Зарастнала съм добре и направихме цитонамазка.

Гестационен диабет имах с първата бременност, контролиран с диета. Мерех КЗ 4 пъти на ден и записвах стойности и после ми ги проверяваха. Показатели за диабет нямах - слаботелесна съм, бебето беше средно, водите също, но при нас е рутинно изследване и така го хванаха. Сега нямах. Ядях каквото си искам, също и въглехидрати и плодове. Започнах с еднакви кг. при първата качих 15 кг. сега 18 кг. Първият път на 40 ден си бях стартовите кг. и старите дрехи. Сега на 40 ден съм +7 кг. и си купих по-големи дънки, че в нищо не влизам. На мен ми стоят много добре килограмите, имах нужда и се мъча да ги задържа, само малко коремче имам да махам, иначе съм екстра  Sunglasses. Висока съм 174 см.

Пинки, не помня за месото, но ти като почнеш захранване, докато въведеш всичко и стигнеш до месо тя ще е по-големичка вече. Захранването ми е голяма мъка, че имам едно злоядо у нас вече и ми се иска малкия да харесва повече вкусове.

Лили, честита месечинка на бузанка Ясмина. Да е много здрава  Hug.

Дизастър, браво за масажа и плуването, сигурно ще му хареса на Мишо  Peace.

Бистракова, аз с вас се успокоявам, че има шанс след третия месец да спре този рев  ooooh!.

Ориндж, аз съм от тези дето си ходят с разкритие от рано. Два пъти родих в 38 г.с. - естествено раждане. Щом си под лекарски контрол ще си добре. Разбирам ти притеснението, то докато не стигнеш 35-37 г.с. все ще ти е притеснено. Прегръдки  Hug.

# 259
Дандиела, ние купихме Peg perego количка втора употреба от интернет с летен и зимен кош. Още не сме я взели. В петък ще ни я докарат. Дано да сме направили добър избор, ако ли не и аз много харесвам Макларън и ще минем на този вариант по-късно.

Лили, като ден днешен помня как се похвали за тройчицата отпред, а на мен това тогава ми се струваше толкоооова далеч. Сега аз навъртам трийста седмица, а вие вече от месец се гушкате с Ясмина. Честита месечинка!  Hug

Макси, добре дошла. Лека бременност с красив финал.  ylinfant ylinfant

Грация, дано скоро преборите коликите и да сте спокойни.

# 260
Добре дошла, Макси!

Родилите мами-добре, че се отбивате. Много си Ви обичаме. Вие ни посрещахте, успокоявахте, съветвахте и сега пак от вас ще се учим, като ви четем. Дерзайте. Ние вървим по вашия път.

# 261
  • София
Значи всички около моя термин сте по-напред в подготовката от мен без ЕдиFlutter
Грация, момчетата се гледат по-трудно май, не е задължително да има колики, просто бебета вечер са по-нервни и си изживяват натрупаните през деня впечатления. Моят първият беше само ма ръце през деня, спеше или гушнат в мен, или в количката навън. В чудо се бях видяла. Нямаше колики, но вечер си беше доста неспокоен и само сучеше. Пиех лактогонни чайове, които са със състава на бебешките за колики, но не съм му давала на него, чрез кърмата каквото стига, вода също не е пил. Казаха ми, че всичко, което не кърма ги предизвиква, защото прави ферментация в стомахчето. Дали е така не знам, но факт, че не се е напъвал, свивал, плакал.

# 262
  • София
Момичета, благодаря Hug Hug bouquet

# 263
Дамдиела, пожелавам ти второто ти момченце да е изключение от правилото и да е много спокойно бебче  Heart Eyes. Алекс определено го мъчи стомахче - пръцка, свива се, реве. Не знам дали е млечния протеин, защото не виждам облекчение при него. Не е да не му стига кърмата, качил е 1.3 кг от рожденното тегло, като се има предвид, че първо върна 300 грама. Вода и аз не съм давала.

Макси, ирен, добре дошли  bouquet. Добре е, че ще имате помощ от каки, че с близнаци сигурно е весело  #Crazy.

Лолр, преди да се усетиш, ти ще си от родилите мами  Hug

# 264
  • София

Макси, ирен, добре дошли  bouquet. Добре е, че ще имате помощ от каки, че с близнаци сигурно е весело  #Crazy.

Със сигурност ще бъде голяма веселба,  #Crazy но моята мадама е вече голяма и обещава да помага.

# 265
Добре дошли на новите момичета  bouquet
Искам да помоля като имате яснота за термин, пол или нещо друго да пишете в темата или на лични за да поддържаме актуална първата страничка  Grinning

# 266
  • София
Добре дошли на новите момичета  bouquet
Искам да помоля като имате яснота за термин, пол или нещо друго да пишете в темата или на лични за да поддържаме актуална първата страничка  Grinning

Моя термин е на 08.06.2016 год. ( това е и рождената дата на дъщеря ми) за пола още ние е раничко но ще пиша като разбера. Hug

# 267
  • На остров
И от мен добре дошли на всички нови момичета  Hug !

# 268
Присъединявам се с един интересен въпрос! Какво е това Зарзио по време на бременност дето ми го изписаха в Надежда? Не мога да повярвам, че продължават. Та нали е за онкоболни. Д-р Сигридов каза, че в никакъв случай не трябва да си го бия, а започнах да си следя бременността при него. Направо съм в шах кого да слушам сега.

# 269
Саб, избираш си само един лекар и ходиш и слушаш само него, аз така направих.

Общи условия

Активация на акаунт