Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви са някои от темите, обсъждани в последните публикации?
Какво е значението на различните седмици на бременността и как се изчисляват?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Форумът се фокусира върху споделянето на радости и борби, свързани с бременност след IVF или IUI процедури. Жените споделят информация за родените бебета, техните дати на раждане и полезни връзки с ресурси за бременност през различните месеци и наддаване на тегло. Основните теми, обсъждани във форума, включват бременност след IVF или IUI процедури, радостите и предизвикателствата, свързани с тези процедури, както и споделяне на информация за родените бебета, техните рождени дни и полезна информация за бременността.
-
Какви са някои от темите, обсъждани в последните публикации?
-
Какво е значението на различните седмици на бременността и как се изчисляват?
-
Какво представлява калкулаторът за наддаване на тегло по време на бременност?
-
Какво е мнението на общността за наддаването на тегло по време на бременност?

, аз просто го бях изчислила да ми стигне и първо си взех отпуската и после болничен, а след 6 дни почвам 45-дневния. Просто ми направи впечатление, понеже момичетата от темата за декември също често дискутираха през колко препятствия минават, за да получат болничен по тяхно желание, някои плащаха по 100-200 лева, а моя позната дори лежа в Токуда 3 дни без причина, само и само да й издадат.
Още няколко онлайн пратки чакаме с дрешки и музикални играчки. Мисля другата седмица да се занимая с пране и гладене на дрешки и чаршафки, че след 2 седмици влизам в 9-ия и искам да съм готова. (а и честно казано направо нямам търпение, собено след като сглобихме и креватчето миналата седмица
Не знам как намираш толкова време да си толкоз редовна тука - сигурно бебка е много послушна
. Каза, да махна и соята от менюто. Седмица по-късно почти не виждам разлика, сигурно просто ще си ги израстне, но пък ще продължа диетата. По цял ден е на ръце
. Проблема ми е голямата дето все е болна и се буди нощем и прави много бели
. Днес не е на училище заради сополи и трябваше да ходя на гинеколог с двамата - задължителния преглед на 6 седмица след раждане. Зарастнала съм добре и направихме цитонамазка.
. Висока съм 174 см.
.