Забременели след инвитро - тема 15

• 54 458
  • 722
  •   1
Отговори
# 345
  • България
Mim4oo, няма нищо притеснително в разликата от няколко дни. Понякога може да се случи разминаване и със седмица. То не може всички бебчета да растат еднакво Simple Smile При първата ми бременност винаги ми казваха , че бебето върви с 1-2 седмици назад, а си се роди едно съвсем нормално 3кг. бебе - една седмица след термин Simple Smile

# 346
  • На остров
И аз да споделя след днешният преглед всичко е наред, има си всички органи нисък риск за аномалии и си отговаря точно на дните. 10 см от глава до дупе и 100 гр.

# 347
И аз да споделя след днешният преглед всичко е наред, има си всички органи нисък риск за аномалии и си отговаря точно на дните. 10 см от глава до дупе и 100 гр.
Много добра новина! Сега се наслаждавай на бременността си без притеснения.

# 348
Момичета,може ли да споделете вие риба хапвате ли си и каква по точно? Много обичам,но в нета пише на някой места,че някой видове може да се конкумират,на  друго място,че неможе...

# 349
  • Варна
Момичета,може ли да споделете вие риба хапвате ли си и каква по точно? Много обичам,но в нета пише на някой места,че някой видове може да се конкумират,на  друго място,че неможе...
Току-що ядох Чернокоп. Знам, че не трябва да се яде акула и риба тон. За сьомгата съм чела противоречиви неща. Миди и подобни морски дарове в никакъв случай...

# 350
  • София
Рибата е супер полезна заради омегите. Както казва Кали в тона има живак, мазните риби са за предпочитане, най-добре тези, които не са гледани във ферми като сьомгата. От морските дарове си отяждам на октопод и калмари, но в Гърция, където са диви и прясно уловени - чисти протеини, идеални за бебето. Колкото и нашето море да е мръсно, аз предпочитам нашия лаврак и чернокоп, по-вкусни са ми от тия дето идват от не знам си къде... поне ние нямаме все още ферми в Черно море, освен за миди.

# 351
Аз ям основно сьомга, но не я ям всеки ден де  Wink

# 352
  • България
А пък аз не мога. Само като  ви чета ми се повдига. Laughing
Сигурно е  временно явление Simple Smile

# 353
Две в едно, честито. Много хубави новини при теб. Вече спокойно се радвай на бременността си!
За рибите зная, че пъстървата е една от най-полезните храни за бременни. Препоръчва се и скумрия.

# 354
Кафенце, честито за хубавия резултат!  Grinning

На теб какъв магнезиев препарат ти назначиха, в какви дози и за колко време? И аз съм с неболезнени контракции, в 19 г.с.  и в началото пих 3x2 магнерот за една седмица, после го намалих на 2x1, но май не ми е достатъчно.  newsm12

# 355
Sandrina, изписаха ми магнерот 3 х 1 и но-шпа 3 х 1. В понеделник съм на ЖК, а в събота на 14.11.съм на ФМ при д-р Михова. Дано да са добри новините от прегледите.

# 356
Аз ям всякакви риби - лаврак, ципура, сьомга. Отяждам си и на морски дарове - скариди и октоподи и калмари. Особено до края на третия месец не исках да погледна свинска пържола, можех да живея на скариди и салата  Peace

# 357
Sandrina, изписаха ми магнерот 3 х 1 и но-шпа 3 х 1. В понеделник съм на ЖК, а в събота на 14.11.съм на ФМ при д-р Михова. Дано да са добри новините от прегледите.
Благодаря ти! Ще чакаме хубави новини!  Grinning

# 358
А пък аз не мога. Само като  ви чета ми се повдига. Laughing
Сигурно е  временно явление Simple Smile

И аз съм така. не съм яла риба откак ми направиха трансфера. Не мога и месо да ям, особено на скара и сготвено в гювеч. Дано да е временно. Иначе съм тотален хищник.

# 359
Кафенце, радвам се за добрите новини.  Все такива да са от тук до самия финал.
Риби и аз си хапвам всякакви, но без риба тон и морски дарове. Като цяло моята бременност по никакъв начин не промени вкусовите ми предпочитания, за което мога да се радвам. Размина ми се без гадения, световъртеж, главоболие.

Общи условия

Активация на акаунт