Забременели след инвитро - тема 15

• 54 437
  • 722
  •   1
Отговори
# 435
  • Варна
Кали, пфу, ужасно звучи  Sick
Joy
Laughing Теб те знаем...
Ти въобще цвекло ядеш ли, като четеш рецепти за него? За чесъна съм убедена какво ще ми кажеш...

# 436
Само на сок съм го пила, и то не чист, ами бива Simple Smile

# 437
Момичета - благодаря ви! Явно и аз на принципа проба грешка ще се движа. Със спанака и копривата нямам проблем, но пустото цвекло все ми има вкус на кал  Sick Ще пробвам на фреш, само да намеря сокоизстисквачката  ooooh!

# 438
Аз цвеклото няколко пъти го направих във фурна. Цвекло 2бр.на шайби, лук 1-2глави,5 скилидки чесън (небелен). Всичко се омазва със зехтин и се пече за 40 минути. Като се изпече слагам балсамов оцет и сол. Става много вкусно. От печения лук и чесън.

# 439
Ох, аз по принцип не съм привърженик на лука. А с тази бременност и чесъна е на заден план  ooooh!

# 440
  • Варна
... пустото цвекло все ми има вкус на кал  Sick
Относно специфичния дъх на пръст, професионален готвач ме посъветва, преди да го настържа или сготвя, да го изкисвам във студена вода за около час. Не знам дали наистина действа, но винаги след като го обеля, го срязвам поне на две и го кисна в купа с вода поне за час...

# 441
Не сте ли яли винегрет? Супер готина руска салата с цвекло.

# 442
Здравейте, мили момичета. Тази сутрин ми се въртят в главата два въпроса.

1. Можете ли да ми препоръчате педиатър, от който сте доволни и сте били избрали предварително?Голяма дилема ми е. Искам от 14 ДКЦ или близо до НДК и много се чудя.

2. Тези, които сте вземали лекарства за пулс и кръвно през бременността кога ви ги спряха, преди самото раждане? Не е ли опасно спирането им. После продължихте ли ги пак? Влияят ли на кърменето? И без това се притеснявам, че ги взимам през бременността.

# 443
  • Варна
Не сте ли яли винегрет? Супер готина руска салата с цвекло.
Хм, това звучи интересно...  Thinking
Отивам да ровя из НЕТ-а как се прави...

# 444
Докато ви изчета, на два пъти щях да  Sick Laughing

# 445
flyinggirl, Благодаря за отговора на моя въпрос  bouquet bouquet

# 446
  • Бг

1. Можете ли да ми препоръчате педиатър, от който сте доволни и сте били избрали предварително?Голяма дилема ми е. Искам от 14 ДКЦ или близо до НДК и много се чудя.

2. Тези, които сте вземали лекарства за пулс и кръвно през бременността кога ви ги спряха, преди самото раждане? Не е ли опасно спирането им. После продължихте ли ги пак? Влияят ли на кърменето? И без това се притеснявам, че ги взимам през бременността.

За педиатър не мога да помогна, че не съм от София.
Относно хапчетата за кръвно, аз пиех Допегит по време на бременността. Един, два дни след като родих, още в болницата докато бях, вдигнах кръвното и там докторът ми каза да си пия допегитчето. Не съм ходила специално на кардиолог, за да ми го спира. То пиенето след раждането ми беше и това де. Иначе до колкото знам ако хапчетата са от рода на бета блокерите, трябва постепенно да се намалят.
Лорл, на теб само по време на бременността ли ти е високо или по принцип ?

# 447
  • На остров
Аз бях много доволна от Панойтова в 14 дкц и тя и сестрата и са много готини. Синковеца даже още се води при нея, въпреки че не сме там. Кабинета и беше като се застане с гръб към прозорците на право.

Последна редакция: пт, 13 ное 2015, 11:11 от Две в едно ;)

# 448
  • София

ние сме при Павлова 14 ДКЦ, аз съм много доволна от нея.
малко ни е далеч, но не бих я сменила.
досега не ни е отказала направление, вдига телефона в нормално време, а имат и денонощен спешен кабинет и телефон.

# 449
  • София

Даскалова,  срещу рампата на МД й е кабинетът.

Общи условия

Активация на акаунт