Забременели след инвитро - тема 15

• 54 440
  • 722
  •   1
Отговори
# 420
Estlar, благодаря за разказа. Някак и на мен ми действаш стимулиращо за естествено раждане  Heart Eyes Heart Eyes

# 421
Лили, гледам го юнака, дано да е временно неразположение  Wink
Белл, радвам се за вас с Катето. Оттук нататък само щастие  Heart Eyes Аз съм с ниско кръвно, меря го, но не много редовно.
Естлар, голям сладур си имаш...пу пу
Цвети и аз преди седмица имах леки предменструални болки, полежах си и отминаха. Може би, бебчо вече притиска и ако си стояла повечко време в седнало положение, леко притисната, са се появили тези болки. Поне аз така си ги обяснявам  Joy Joy Joy

# 422
Естлар, благодаря,че ни направи съпричастни към вашия голям ден. Важното е, че сте добре и се радвате на едно прекрасно и спокойно дете! Всяка болка се изтърпява и бързо се забравя.

Аз на прага на 8-мия месец взех да получавам вече и от болезените контракции. За сега са много рядко, предимно вечер и бързо отшумяват с повече почивка.

# 423
Минах втора ФМ при Сигридов - бебето е добре, идеално развито, 370 гр. От  тук нататък само щял да дебелее  Joy Започвам отново вит. Д по три капки дневно, спирам Аспирин Протект-а и всеки ден трябва да приемам по едно зелено смути, 20 мл. Билкова кръв, една чаша сок от цвекло, една чаша чай от коприва както и две супени лъжици бирена мая на люспи, т.к. желязото, Б12 и хемоглобина са започнали да падат. За около месец ще са така нещата, ако има положителна промяна може да се размина с други хапове, ако не се повлияват добре - ще започвам прием на синтетика някаква  Peace

Обсъдихме вероятността да имам контракции - каза, че към момента шийката ми е 4 см и нямам нужда от магнезиев препарат, както и че той не одобрява постоянното му прилагане. Да пия много вода и да продължавам да си тренирам  Peace

# 424
Естлар, благодаря, че разказа преживяванията си около раждането. Както са писали момичетата, всичко се забравя. Важното е, че с бебчето сте добре.
Момичета, може ли да помоля да ми дадете паролата за албумчето!  newsm17 Много искам да видя вашите бебчета!

# 425
Много сладко бебче, Естлар. Браво Simple Smile
Абе само хубави новини в тази тема, пу пу пу

Радвам се за вас, Белл. Минаваш през голямо изпитание, но вече сте добре. Герои сте с Катето  Hug

Днес трябва да имаме още една мама. Гледам, че декември имаме само една мама. И после се почва невиждан бебевалеж януари и февруари Simple Smile)))))))
Аз още не мога да осъзная, че съм ш седми месец вече и трети триместър. Кога бях боровинка, кога едра марула Simple Smile))))))))

# 426
Licoco за Коледното ни чудо през ДЕКЕМВРИ сме трички Simple Smile аз, Франи и Дандиела Simple Smile
Аз стискам кълките и й говоря да изчака още 3 седмици пък ако иска след това да се появява Simple Smile Другия вторник влизам в 9-ия, чак не мога да повярвам Embarassed

Естларче, чудесен е малкият Симба Simple Smile като малко сладко мишленце Hug
И ние планираме таткото да е на секциото, голямо вълнение ще бъде и определно мисля, че ще бъде незабравим миг и за двамата.

Ина-73 аз съм със завишени НК клетки и в 35 гс. Всъщност само това ми откриха, всичко друго все излизаше прекрасно. Не съм вливала Октагам, но ми вливаха Интралипид 3 пъти - преди трансфера, в 6 седмица и после в 12 за последно. И аз се чудех много дали да го вливам, има толкова разнопосочни мнения дали помага или по-скоро ги покачва, но бях решила, че ще се доверя на лекарката ми, ще бъда вярваща и положителна и няма и за миг да позволявям да мисля негативно или да чета какво ли не.  Мога единствено да те посъветвам да не се вглъбяваш в темата, да не четеш нон стоп и да се чудиш дали или какво, зашото това е напрежение. Наложи си вътрешно спокойствие и вяра и стискам палци скоро да си в нашата супер темичка Hug

# 427
Мина и моята фетална ехокардиография, всичко е шест със сърчицата на  бебоците. Потвърди се първоначалното предположение за двойни розови гащи, макар че аз до последно не вярвах, но след като се видя ясно на ехографа няма какво да му се чудя.
Добре дошли на новите момичета, успешен финал на всички.

# 428
Честити розови гащи. Радвам се, когато чета хубави новини.

# 429
Браво, Ивии! Само хубави новини да споделяш с нас.

# 430
Иви, честити момичета, таткото дупе да му е яко, джоба пълен и да си купува пушка да ги пази  Joy Joy Joy
Флаинг не бързай толкова за срещата с мъничето, да си постои на топло до 38 г.с  Laughing
Фокси и аз наблягам на цвеклото и бирената мая, но последния триместър малчо яко дърпа и се наложи да пия Вигантол и Сорбифер  Laughing

# 431
Еди - я сподели рецепти за цвеклото, че до тук само на салата в комбимация с моркови и ябълки го ям. Сутринта омешах едно смути от спанак, ябълка и цвекло, ама не го харесах и отиде в мивката  Crossing Arms

# 432
За цвеклото няма много рецепти, но за салата имам няколко варианта - само цвекло със сол и лимон, цвекло с моркови и орехи, цвекло със бейби спанак, цвекло с краставица и морков. Правя си фреш - цвекло, портокал и морков;  Смути: спанак с ябълка, малко джинджифил и малко лайм; спанак, киви и малко джинджифил. Крем супа от спанак, от коприва. А любимата ми крем супа е броколи, малко спанк, тиквичка и зелена чушка.
С две думи -"проба-грешка"  Joy Joy
Дописвам : Когато правиш смутито не слагай много спанак

# 433
  • Варна
Фокси, аз цвеклото си го правя и по още един начин, освен настъргано с разни други моркови, краставици или ябълка... Обелено и нарязано на кубчета го сварявам. Слагам му чесън, зехтин, оцет или лимонов сок и може и орехи. Задължително да престои няколко часа в затворен съд, за да си оеме миризмата на чесън. Вкусно е, ако обичаш чесън разбира се...

# 434
Кали, пфу, ужасно звучи  Sick

Joy

Общи условия

Активация на акаунт