Забременели след инвитро - тема 15

• 54 350
  • 722
  •   1
Отговори
# 600
  • Варна
Според този калкулатор: http://www.ivf.ca/duedate.php днес си точно 6+0 г.с.
Т.е. днес ти е първия ден от седма седмица. Вярвам на този калкулатор, защото ми се струва най-логичен...

# 601
Много благодаря. А кога най - рано може да се чуе сърчицето.За сега сме видели само сакче с жълто мехурче Simple Smile

# 602
  • Варна
Много благодаря. А кога най - рано може да се чуе сърчицето.За сега сме видели само сакче с жълто мехурче Simple Smile
При всеки е различно... Те сигурно са ти казали кога да отидеш пак. След дестина дена вероятно, за да е сигура работата...

# 603
Благодаря

# 604
Добре дошли на новите момичета  Laughing
Ирен, добре е да си пуснеш изследвания за В12, но поне 10 дни след последната доза и ако всичко е ОК няма смисъл да се бодеш. Моя док ми каза, че последните 2-3 месеца се правят изследвания за витамин Д и В12 и ако са с показатели около долната граница, тогава се приемат витамини.
Абе чудя се как тези доктори и то масово, изписват всякакви витамини без предварителни изследвания  Thinking

# 605
Ами стандартна профилактика. Не говорим за изписване в опасни дози, все пак, а за подпомагане на храненето във време на засилена нужда.

# 606
  • България
Може би ще се изследвам, но да ви кажа откакто се бода с  б12, отшумяха някои неврологични болежки, които имах -в гърба, в крака....едва ли е съвпадение  newsm78
А  колко струва това изследване и без това  ще ме бодат следващата седмица за изследвания.

# 607
  • София
Ирен, около 20 лв. е.  Peace
Момичета, вчера си пуснах пак кръвни и след 25 дни желязо и билкова кръв хемоглобина се е качил от 126 на 138, обаче серумното желязо си стои и не мърда на 13.  Sad
Иначе след 5 инжекции, Б12 ми е към средата на референтните.

# 608
в кой месец се изследва стандартно б 12? ирен, а в каква доза ти е изписан б 12 и колко често го биеш?
моля,някой да ми каже колко време преди даването на урина за седимент трябва да приемам утрогестана през устата?

# 609
Имам въпросче Simple Smile някой да се е сдобил случайно с зачервени петна нещо като обрив по тялото?  Постоянно ми изникват такива около врата, корема, гърдите,краката,ръцете за около един ден и после се появяват на други места и се чудя някаква алергичня реакция ли е към нещо??? Кожата ли ми е станала по чувствителна или по суха?

# 610
  • На остров
Аз имах на едната ръка от вътрешната страна около китката, но по скоро бяха като малки пъпчици. Получвам такива от метали, но сега не знам от какво се явиха. Скриха се след няколко дни сами.

# 611
  • Стара Загора
При мен излизат по лицето (от 4 ия месец)-малки червени петна и след два три дни сами изчезват. Кожата на лицето сякаш загрубя и по суха стана - боря се като увеличих количеството нанасян крем.

# 612
  • В сърцето на любимия човек
Момичета, копирам ви една полезна информация, което може да включите към следващата тема:

Списък с всички изследвания и референтните граници за бременни по триместри:
http://perinatology.com/Reference/Reference%20Ranges/Vitamin%20B12.htm

Пожелавам на всички здрави и доносени рожби  bouquet

Последна редакция: сб, 21 ное 2015, 21:43 от пънче-мънче

# 613
Благодаря Пънче, скоро и ти да си правиш справки  Hug

# 614
  • София
Момичета, моля ви помагайте с препоръки. От слетобяд съм с леки болки в гърлото какво мога да пия за тези болки?

Благодаря за информацията Пънче Hug

Последна редакция: сб, 21 ное 2015, 20:12 от Мaksy

Общи условия

Активация на акаунт