Забременели след инвитро - тема 15

• 54 432
  • 722
  •   1
Отговори
# 450
1.Вдигала съм и преди, но рядко и лекарства не съм пила.
За пулса обаче съм вземала и съм ги спирала. Да, речем, че съм започнала бременността с нормални стойности.

2.Ще потърся още отзиви за посочените педиатри

Благодаря Ви, момичета!

# 451
lolr, доколкото една среща може да е решаваща, мога да ти препоръчам нашата - Д-р Ира Маркова, 13-то ДКЦ /до метро станцията на Кемпински/, така че мисля, че ще ти е удобно. В деня на изписването ѝ се обадих да се уговорим, а тя дойде до половин час. Отдели ни сигурно час или час и половина за разясняване на всичко от кърмене и обличане до ваксини. Като напишеш името ѝ в интернет излизат записи как обяснява в какво се състоят детските консултации, какви са ѝ вижданията за захранването и други. Можеш да си прецениш дали ще се спогодите.  Peace

# 452
Edilucky аз никак не бързам, ама някак шестото чувство ми казва, че май малката ще превари секциото. Нямям никакви признаци за това за щастие, така че дано се лъжа Laughing

Аз започнах преди 2 дни да подготвям нещата за мъничето, да пера, гладя и подреждам Simple Smile По малко всеки ден, не се претоварвам. Голям е кеф Simple Smile Но съм озадачена как на всички бебешки дрешки (имаме всякакви марки от всички краища на света Laughing) има знак без центруфуга Shocked Та се чудя по колко дни трябва да ги чакам да се изцедят и изсушат тогава, понеже ние няма да взимаме сушилня...? Аз все пак ги пуснах с центруфуга и няма жертви засега Laughing. Мамите с бебоци -  вие как ги перете?

# 453
Винаги съм прала с центрофуга, зимата и със сушилня. Единствено едно одеало съсипах, много ме е яд за него все още.

# 454
Амини да се запиша вече знам термина ми е 03.06

# 455
Днес мина и моята трета фетална морфология, всичко е наред с бебока  Heart Eyes Вървеше една седмица напред на предходния преглед, а сега е влязъл в релси и си отговаря на седмиците.

И аз много се чудя за педиатър, нямам наблюдения. По- опитните мами препоръчайте педиатър в района на ВМА, 20-та поликлиника, да ни е близо от Лагера или Хиподрума. И кога трябва да се свържа с педиатъра, рано ли е още?  newsm78

# 456
Цвети, честити хубави новини. Браво, на теб и доброто бебоче!

# 457
Честито, Цвети. Все такива новини да пишеш.
Аз утре съм на ФМ при д-р Михова. Дано ви се похваля Wink

# 458
Честит 7-ми месец и от Мен

# 459
Към момичетата, които си бият Зарзио:

Как и къде съхранявате лекарството у дома? Онзи ден прочетох, че се държи в хладилник, а мен никой от амбулаторията не ме предупреди ! Бясна съм ! Почти две спринцовки съм си била съхранявайки ги на стайна температура, докато разбера, че трябва да се държат в хладилник. Представете си каква шльокавица е попадала в организма ми !!! Забравих днес да звънна на спешния телефон. Ако някой сподели своя опит, ще съм благодарна.

# 460
  • Варна
Към момичетата, които си бият Зарзио:

Как и къде съхранявате лекарството у дома? Онзи ден прочетох, че се държи в хладилник, а мен никой от амбулаторията не ме предупреди ! Бясна съм ! Почти две спринцовки съм си била съхранявайки ги на стайна температура, докато разбера, че трябва да се държат в хладилник. Представете си каква шльокавица е попадала в организма ми !!! Забравих днес да звънна на спешния телефон. Ако някой сподели своя опит, ще съм благодарна.
Нищо му няма. Сега не е горещо вече и на стайна температура е ОК. Аз го биех лятото в най-големите жеги и ми го изпращаха от София до Варна по куриер. Да не мислиш, че куриера ми го е носил в хладилна среда...  Naughty

# 461
На мен от манипулационната ми казаха, че трябва да е в хладилник,  там го държа.

# 462
Нищо му няма. Сега не е горещо вече и на стайна температура е ОК. Аз го биех лятото в най-големите жеги и ми го изпращаха от София до Варна по куриер. Да не мислиш, че куриера ми го е носил в хладилна среда...  Naughty

Откъде да знам, че нищо му няма... Последните дни темепературите през деня стигат 25 градуса навън, а парното е пуснато централно - вътре сигурно стига 27-28 градуса, като напече слънце.
Не е нормално никой да не ме предупреди, че трябва да се държи в хладилник, мамка му. Това е лекарство, което се бие на жени в начална бременност директно в матката. Да не говорим, че една спринцовка струва 65 лв ! Не може така на конвейер да се подхожда към хората сякаш сме някакви овце. Не съм медицинско лице, че да познавам всички характеристики на лекарствата. Засега нямам странични ефекти, слава Богу. Възможно е неправилното съхранение да е навредило на правилната консистенция на химическите съставки в лекарството - в най-добрия случай, се е превърнало в бистра водица без никакъв ефект. Не е сериозно това отношение към пациенти.

# 463
Аз затова чета всички листовки, там са описани начина на приемане и съхраняване.

# 464
Не се бие директно в матката, а подкожно  Peace

Общи условия

Активация на акаунт