Забременели след инвитро - тема 15

• 54 428
  • 722
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Аз също не пиех до скоро. Сега приемах желязо и бих Б12, заради ниското серумно желязо. Омегите си ги набавям с риба, чия, ленено семе, орехи и др. ядки и семена. Авокадо ям всеки ден по половин или 1 в салата, а детето го яде на закуска с кис. мляко, овесени ядки, чия и банан.  
Много сладък бузанко е Симба!  Heart Eyes Естлар, колко кг. се роди?
Много съм разстроена от събитията в Париж, днес водих сина ми на детска опера и се оглеждах за терористи.. в какъв свят ще живеят децата ни... Cry

# 481

Саб
- за омегата е много важно при бременните DHA да е повече от EPA. Ако намериш сертифицирана, че е молекулярно пречистена и без тежки метали още по-добре. Аз не пия никакви витамини също. Омега 3 приемах по 1000 мг DHA (от Iherb) до 12-та седмица. След това Сигридов ми ги спря и каза, че ще ги започна отново след 23-24-та седмица  Peace

Ами моята Омега 3 е с малко повече ЕРА на Фортекс е. Това вредно ли е за плода?  newsm78 Вие каква Омега 3 с повече ДХА си купувате?

Последна редакция: нд, 15 ное 2015, 20:44 от SAB-f

# 482
Кафенце и Наскомими, браво момичета, само с хубави новини да се отчитате  Hug

# 483
Дандиела, 3420 се роди. Класика в жанра. Simple Smile И аз си ги мислех същите неща днес след атаките. Правим ги тия деца, ама в какъв свят ще живеят? Лудост някаква е обзела човечеството.

# 484
  • София
Ооо чудни килограми!  bouquet Дано и моето да мине 3-те кила.  Praynig
Саб, д-р Сигридов беше препоръчал на моята приятелка с проблемите с плацентарните молекули тази на Barlean's.  Peace

# 485
Аз затова чета всички листовки, там са описани начина на приемане и съхраняване.

Там е работата, че и без листовка ми го дадоха, ама карай...

# 486
Ооо чудни килограми!  bouquet Дано и моето да мине 3-те кила.  Praynig
Саб, д-р Сигридов беше препоръчал на моята приятелка с проблемите с плацентарните молекули тази на Barlean's.  Peace

И аз пия тези на Барлинс, fish oil и при мен дадоха много добър ефект на кръвотока. Peace

# 487
Dandiela, plqsmlqs тези с портокаловия аромат ли имате предвид - http://www.barleansbg.com/fish.html Притеснява ме, че с този аромат на портокал, в него има изкуствени ароматизатори, затова питам, а други на Barlean's не открих. По една таблетка на ден ли взимате?

# 488
Не се ли шашкате прекалено много?  newsm78
Никакви витамини за бременни не съм взимала предния път, накрая беше спаднал Б12, пробвахме със зелении, но не се получи, и отнесох няколко инжекции в дупето. Всичко си беше наред после, и с бебе, и с мен.

# 489
  • България
И аз с първата ми бременност не съм вземала нищо  Peace

# 490
Ами аз лично се шашкам, защото имам освен MTHFR мутация, но и MTRR, която е свързана с недобро усвояване на Б12. А Омега 3 ми е изписано, просто не съм доволна от марката. Между другото имам изписан и Идеос. Всеки е различен и трябва да се подхожда индивидуално според дефицитите и мутациите.

# 491
  • София
Здравейте, приемате ли ново попълнение в 8 г.с.+1 с две бобчета?!  Grinning
Получиха се от първия път при д-р Й. Димитров и още не мога да повярвам. Сега се моля да устискам следващите 4 седмици и вече ще съм по-спокойна.

# 492
Здравейте, приемате ли ново попълнение в 8 г.с.+1 с две бобчета?!  Grinning
Получиха се от първия път при д-р Й. Димитров и още не мога да повярвам. Сега се моля да устискам следващите 4 седмици и вече ще съм по-спокойна.
Здравей , добре дошла и аз съм като теб от първия път с две бебчета само че съм 11+3,Честито и успех

# 493
Здравейте, приемате ли ново попълнение в 8 г.с.+1 с две бобчета?!  Grinning
Добре дошла и от мен  bouquet
Леко бременеене ти пожелавам  Hug

Моите юнаци също са от 1ви опит  Heart Eyes

# 494
Лелеее аз как съм я пропуснала тази тема незнам Simple Smile еми сега ще се запиша! Второ инвитро и резултата- две буболечки Simple Smile))) Вече сме в 10 г.с. и шушулките са около 2,5 см. Голямо щастие!!!  Желая го на всички!

Общи условия

Активация на акаунт