Живея със свекървата

• 73 575
  • 889
  •   1
Отговори
# 645
Да допълня: аз няма да живея с тях, защото не мога да живея в кочина. Ама само да попитам утре като грохне свекърва ми, аз ли ще трябва да й слагам памперса или зълвето?

Това ми е другото любимо, всичко върви по сценарий.

# 646
Защото съм възпитана и не искам да скърцам със зъби и да се карам. Не обичам скандали. Затова тихо и кротко си купихме апартамент с мъжа ми, който не е научен да шета от майка си, а от баба си, с която е спял в една стая до 18 годишен.
Преди да знаете на 100% нещата, не знам защо си позволявате да поставяте етикети.

# 647
Да допълня: аз няма да живея с тях, защото не мога да живея в кочина. Ама само да попитам утре като грохне свекърва ми, аз ли ще трябва да й слагам памперса или зълвето?

Няма да е зълвата Simple Smile

# 648
  • София
Като не искаш етикети от незапознати, не пиши в публичен форум. Нали ти е ясно, че всеки има право да изрази мнението си в публичен форум.

# 649
мъжа ми, който не е научен да шета от майка си, а от баба си, с която е спял в една стая до 18 годишен.
Преди да знаете на 100% нещата, не знам защо си позволявате да поставяте етикети.

Е, аман от клишета. Стигнахме и до редовното - отгледан от баба си.

# 650

Няма да е зълвата Simple Smile

Е, няма да бъда и аз! Много се радвам, че изразявате мнение. Бъдете здрави и успех на децата ви 😊

# 651
мъжа ми, който не е научен да шета от майка си, а от баба си, с която е спял в една стая до 18 годишен.

Щом си режисьор от такава величина, би ли ми продължила историята в бъдеще  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 652
  • София
Защото съм възпитана и не искам да скърцам със зъби и да се карам. Не обичам скандали. Затова тихо и кротко си купихме апартамент с мъжа ми, който не е научен да шета от майка си, а от баба си, с която е спял в една стая до 18 годишен.
Щото и ти се държиш гадно, затова!
До 18 годишен щом е спал в една стая с баба си, значи цялото семейство достатъчно се е намъчило в теснотията, за да дойдеш ти и да им държиш сметка защо не ти освободят етажа и защо си посрещат гости, и защо не чистят както ти си решила че трябва.
Че и плашиш, че няма да гледаш свекърва си, не че ти е свекърва, де и никой не знае дали ще ти стане, като поживеете сами с момчето и той стане прицелната точка на претенциите ти. Mr. Green

# 653
Щото и ти се държиш гадно, затова!
До 18 годишен щом е спал в една стая с баба си, значи цялото семейство достатъчно се е намъчило в теснотията, за да дойдеш ти и да им държиш сметка защо не ти освободят етажа и защо си посрещат гости, и защо не чистят както ти си решила че трябва.
Че и плашиш, че няма да гледаш свекърва си, не че ти е свекърва, де и никой не знае дали ще ти стане, като поживеете сами с момчето и той стане прицелната точка на претенциите ти. Mr. Green

А от къде знаеш, че са нямали място? Може така да са свикнали и да им е харесвало?
Ами не знам за теб, но аз щом живея с някого и нося пръстена му - значи ми е мъж, а майка му - свекърва.

# 654
  • София
Сигурна ли си, че "носиш пръстена му"? Никът ти е bridetobe.

# 655
Зизу, а дано и дъщеря ти така да се нареди 👏👏👏👏👏
Ти моите евентуални деца не ги мисли. Най-малкото, защото ще ги възпитам по начина, по който аз самата съм възпитана, а именно че две поколения нямат място под един покрив пък ако ще къщата да е на 5 етажа. Държа на самостоятелността си, ще науча и децата си да го правят. А независимост в чужд дом, в който си просто квартирант, който дори не плаща наем, няма как да имаш Peace

Аз не искам да живея с тях! Те искат и не дават дума да става за изнасяне!
А те по какъв начин са те задължили да живееш в техният дом? Едва ли майката на твоя е тропала с крак "Доведи я тая, че да има кой да чисти!" Joy А сега може и на синджир да са те вързали, та се налага все още да стоиш?
Или по-скоро търпиш и стоиш, защото в тази къща има удобства, които все още ги няма при вас?

# 656
  • София
Сигурна ли си, че "носиш пръстена му"? Никът ти е bridetobe.

Е, годежен е явно пръстена, очевидно от сватба няма нужда, за да се пръкне свекърва  Laughing

# 657

Щом си режисьор от такава величина, би ли ми продължила историята в бъдеще  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Ще се родят деца, ще има - тя свекървата не ги гледа, ако ги гледа - не е по твоята. Повече гледа на дъщеря си децата, на мойто не му подари златно пръстенче.

# 658
Според вас трябва да се развалят тотално отношенията. Аз пък съм възпитана така, че ценя и уважавам семейните отношения. С кавга и скандал можеше да стане и първия ден. И аз ценя самостоятелността, затова вече имаме наш дом. Въпросът е, че всички са настроени супер негативно към снахите, но когато дъщерята стане снаха се започна. Те я тормозят, карат я само да чисти, не им купиха един апартамент. Ца твоето те боли, за чуждото не.

# 659
  • София
А от къде знаеш, че са нямали място? Може така да са свикнали и да им е харесвало?
Ами не знам за теб, но аз щом живея с някого и нося пръстена му - значи ми е мъж, а майка му - свекърва.
Ха, така! #Crazy
Изкарай гаджето ненормален, що да го делиш от майка му е сестра му! Joy hahaha
И много важно като живееш с него, годежния пръстен не е брачна халка. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт