Re: Най-гадна/коварна за мъжете женска зодия

• 51 907
  • 656
  •   1
Отговори
# 135
А, не. Naughty Скорпионът винаги е най-прав. Посмейте да не се съгласите.

# 136

посмейте да не се съгласите ?!?!
това е несериозно ... Simple Smile
никой не може да е прав само защото му харесва..

# 137
hahahaИ Овните така си мислят...

# 138
  • София
hahahaИ Овните така си мислят...
И Девите

# 139

посмейте да не се съгласите ?!?!
това е несериозно ... Simple Smile
никой не може да е прав само защото му харесва..
В интерес на истината скорпионите обикновено са прави.
Но и да не са, е в твой интерес да не спориш много. За предпочитане е да ти е мирна главата. Mr. Green

Иначе и Раците си вярват, че знаят всичко най-добре, и ако не са те...

# 140
  • Тра-ла-ла
Иначе и Раците си вярват, че знаят всичко най-добре, и ако не са те...
Рачките наистина знаят много Mr. Green Имат и интуиция, което повечето хора приемат за глупост Peace

То половиният хороскоп до тук го изкарахме инатест. Мама мия Laughing

# 141
То всеки е прав за себе си,но въпроса е кой как си служи с аргументите,за да му повярват другите,че е прав Hug

# 142
Нищо за Везничките  Flutter Освен, че сме колебливи. То аз си знам че сме много готини ама... Wink Sunglasses Mr. Green

# 143
  • Тра-ла-ла
То всеки е прав за себе си,но въпроса е кой как си служи с аргументите,за да му повярват другите,че е прав Hug
Ако отсреща имаш голям инат от мъжки пол....и камъни от небето да валят - все тая Laughing

# 144
Ако отсреща имаш голям инат от мъжки пол....и камъни от небето да валят - все тая Laughing
Аз най-много с мъжките инати се забавлявам...Седя кротко,слушам,наблюдавам.И като приключи с перченето и превъзнасянето на интелекта си стой та гледай...почвам да го кова с неговите пирони подправени със солидно количество сарказъм,а големия мъжки инат седи и се чуди къде да се завре и кой нокът да си изгризе  Joy Просто мед за душата  Mr. Green

# 145
Нищо за Везничките  Flutter Освен, че сме колебливи. То аз си знам че сме много готини ама... Wink Sunglasses Mr. Green

Елегантни, женствени, все пак щерки на Венера сте...  Mr. Green

# 146

А ако отсреща е набеден за женомразец?  Mr. Green

# 147
Чест и почитания!Едни от най-хубавите хора в живота ми,мъже и жени  Hug

# 148
Ехх, как си изпросих комплименти  Laughing

# 149
Везните са хубави хора, предани и всеотдайни, но  и те си знаят интереса, все пак, не са будали и могат да се отбраняват и да се справят  с нахалници.

Жените водолеи са ми трудни и безпардонни,много нечувствителни и целеустремени. Освен да гонят и постигат цели, сякаш друго не ги интересува.Материалистични са. Пари, къщи, скъпи дестинации, издигане в обществото- водолей!
Близнаци - споделям казаното, интересчийки и любовчийки, не се свенят да вземат чуждото. Морални скрупули нямат.

Общи условия

Активация на акаунт