Re: Най-гадна/коварна за мъжете женска зодия

• 51 254
  • 656
  •   1
Отговори
# 540
  • Пловдив
Мнение за стрелец и козирог?  Това, което виждам в него е коренно различно от написаното из форума, капризен е на храна, но е ларш, показва чувствата си по свой начин, изглежда коректен...

# 541
  • София
Мъже Козирог  познавам много малко. Този върху който имам лични и преки наблюдения е ужасен. Уж е широкоскроен, емоционален, с чувство за хумор, човеколюбив и какво ли още не. Това според него де. В действителност е консервативен сухар, опериран от чувство за хумор, изключително неромантичен и нетактичен. Голям темерутин и егоист, При него АЗ-ът е на първо място, после всички други. Както може да се изхвърли с голяма сума за нещо, което хората ще виждат  и ще цъкат, така за всичко останало може да е супер стиснат. Няма задръжки да обижда хората, претендирайки че говори истината, но не може да понесе същото към него. Дребнав и заядлив човек. И още има, но смятам че голяма част от нещата се дължат на характера на човек, не на зодията.

# 542
Аз сега започвам връзка с козирог, и засега ми се вижда сериозен, отговорен и много земен. С две думи всичко, което аз не съм. Доста силен характер е и успява да се справи с моята разпиляност и да ме приземи. Доста сигурна се чувствам. Въпреки, че забелязвам наченки на чувство за собственост, което леко ме плаши  Rolling Eyes. Дано, като се изяснят нещата между нас и да се успокои. Аз съм близнаци и съм доста контактна, имам доста приятели мъже. Май ще се наложи да спра да се виждам с тях, за сега. Но определено ми допада, любов от пръв поглед беше.  Heart Eyes Аз съм близнаци.

# 543
  • Тра-ла-ла
Мъже Козирог  познавам много малко. Този върху който имам лични и преки наблюдения е ужасен. Уж е широкоскроен, емоционален, с чувство за хумор, човеколюбив и какво ли още не. Това според него де. В действителност е консервативен сухар, опериран от чувство за хумор, изключително неромантичен и нетактичен. Голям темерутин и егоист, При него АЗ-ът е на първо място, после всички други. Както може да се изхвърли с голяма сума за нещо, което хората ще виждат  и ще цъкат, така за всичко останало може да е супер стиснат. Няма задръжки да обижда хората, претендирайки че говори истината, но не може да понесе същото към него. Дребнав и заядлив човек. И още има, но смятам че голяма част от нещата се дължат на характера на човек, не на зодията.
Право в десятката за Козирога. Моите наблюдения за същите.

Cvetiata na Ida, ДА, имат собственическо чувство. Деспотични са. Правят се уж на отворени и широко скроени, но само симулират. Не си мисли, че сега ще му замажеш очите като се правиш на примерна и си разкараш приятелите, за да не ревнува. А утре уж като се убеди, че си му вярна - пак да си върнеш стария живот и контактите. Това е голяма грешка без оглед на зодията. Търси си някой, който ще те приеме такава каквато си, а не да се моделираш по него. Козирозите са консервативни.

Обаче темата е за гадните жени. За гадните мъже си лафим в съседна тема или в някоя от темите по зодии Hug

# 544
Най- гадната/коварна за мъжете женска зодия е близнаци. Аз току що изритах козирога да си ходи. И после каза, че съм била жестока и ми се обади да не ме е обидил. Направо сама не мога да се понасям    Whistling Sick

А един стрелец май ми е хванал на мушка, обаче не може да ме прониже Simple Smile

# 545
Аз сега започвам връзка с козирог, и засега ми се вижда сериозен, отговорен и много земен. С две думи всичко, което аз не съм. Доста силен характер е и успява да се справи с моята разпиляност и да ме приземи. Доста сигурна се чувствам. Въпреки, че забелязвам наченки на чувство за собственост, което леко ме плаши  Rolling Eyes. Дано, като се изяснят нещата между нас и да се успокои. Аз съм близнаци и съм доста контактна, имам доста приятели мъже. Май ще се наложи да спра да се виждам с тях, за сега. Но определено ми допада, любов от пръв поглед беше.  Heart Eyes Аз съм близнаци.

Аз не бих понесла връзка,в която ще трябва да спра да се виждам с приятелите си,също имам много приятели мъже.Simple SmileЗатова не мога да понасям и козирози,наистина ограничават.Телците също.Стрелец съм.Simple Smile
Но все пак ви пожелавам много любов и да преодолеете различията.Simple Smile

# 546
Сестра ми е стрелец и е много гадна към мъжете.  Но е и красавица, та те са готови да изтърпя цялата тежест на характера и.

# 547
ludetina85  Ще видим какво ще стане.. до сега никой не се е отнасял така сериозно към мен, което леко ме плаши, но ми е приятно. Винаги ми казва точно кога ще се видим и чуем и винаги си държи на думата. Каквото е казал става. Това ме привлича в него. Аз съм много разпиляна и хаотична  Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 24 апр 2016, 11:25 от Cvetiata na Ida

# 548
ludetina85  Ще видим какво ще стане.. до сега никой не се е отнасял така сериозно към мен, което леко ме плаши, но ми е приятно. Винаги ми казва точно кога ще се видим и чуем и винаги си държи на думата. Каквото е казал става. Това ме привлича в него. Аз съм много разпиляна и хаотична  Rolling Eyes
Перфектно те разбирам,аз също съм пълен хаос отвсякъде 😃Точно по същата причина ме привличат сериозни и организирани мъже...но после ми писва от тях,ако почнат да прекаляват хахаха

# 549
И кво прайм ся  ooooh!

# 550
Сестра ми е стрелец и е много гадна към мъжете.  Но е и красавица, та те са готови да изтърпя цялата тежест на характера и.

Лъжеш  Mr. Green проклета жена Стрелец няма.
Явно се опитват да я вържат а Стрелеца не понаса рамките на връзка и обвързване

# 551
Всички красавици са проклети, защото знаят, че винаги ще има следващ. Не е от зодията Simple Smile

# 552
Вие се обичайте,пък другото ще си дойде от самосебе си 😃
Абе уж не съм проклета,често чувам,че съм гадна,ноооо проклета нееее 😂😂😂Чак хубавица не знам дали съм,но доста мъже са падали под ножа Хахах.

# 553
Всички красавици са проклети, защото знаят, че винаги ще има следващ. Не е от зодията Simple Smile
Не съм съгласна.
Една жена може да си позволи да бъде "гаднярка", когато е наясно, че самочувствието й не зависи единствено от броя на мъжките погледи, които е привлякла.

# 554
Мъжките погледи се привличат най-вече от красавиците, а за задържането вече идва и другото. Но на красивите им прощават по-лесно, това е факт.

Общи условия

Активация на акаунт