Re: Най-гадна/коварна за мъжете женска зодия

• 51 740
  • 656
  •   1
Отговори
# 210
Аз съм си Дева и не съм счетоводител. Grinning Даже като малко представители от нашата зодия съм зле с математиката.Нито сме скучни,нито досадни.Мърморим си под носа за щяло и нещяло,но трябва да не ни се обръща внимание.  newsm62 Големи критици сме.
Отмъстителни не сме,защото не си струва.Да,кротки сме,но да не ни ядосат,защото ще има голямо сърдене.
Можем да говорим на различни теми и сме много любопитни.  Blush
Многоооооооо обичаме за говорим и говорим.  #Crazy  #Cussing out

Най-коварна зодия за жена е Скорпион и Близнаци според мен.  ooooh!

# 211
Аз съм си Дева и не съм счетоводител. Grinning Даже като малко представители от нашата зодия съм зле с математиката.Нито сме скучни,нито досадни.Мърморим си под носа за щяло и нещяло,но трябва да не ни се обръща внимание.  newsm62 Големи критици сме.
Отмъстителни не сме,защото не си струва.Да,кротки сме,но да не ни ядосат,защото ще има голямо сърдене.
Можем да говорим на различни теми и сме много любопитни.  Blush
Многоооооооо обичаме за говорим и говорим.  #Crazy  #Cussing out

Най-коварна зодия за жена е Скорпион и Близнаци според мен.  ooooh!

Жената - Дева е добричка. Мърморана е, все нещо чисти но е добра
И е хубава жена

# 212
Аз съм си Дева и не съм счетоводител. Grinning Даже като малко представители от нашата зодия съм зле с математиката.Нито сме скучни,нито досадни.Мърморим си под носа за щяло и нещяло,но трябва да не ни се обръща внимание.  newsm62 Големи критици сме.
Можем да говорим на различни теми и сме много любопитни.  Blush
Многоооооооо обичаме за говорим и говорим.  #Crazy  #Cussing out

Най-коварна зодия за жена е Скорпион и Близнаци според мен.  ooooh!

Жената - Дева е добричка. Мърморана е, все нещо чисти но е добра
И е хубава жена

# 213
Аз пък не говоря за точно една конкретна Близначка. Също в полезрението ми са няколко. Еднакви до болка. Всичките криви. За всеки зад гърба му се говореше по нещо, а като го погледне човека в очите мазни до немай къде. Чак ми се драйфа като се сетя. Такива хич даже не ги държа около мен. Но една ми се налагаше по стечение на обстоятелствата да я търпя. Единствените дето и се връзваха бяха мъжете. Че и си я и сменяха. А тя като види някой готин, баси театъра играе. То сменя поза, то тон на говора, една мазна усмихната и се прави на много интелигентна. А отстрани колко е смешна не е истина. Ама льольовците и се връзваха масово. Ей го и Скубата, колко го кефела. По-големи използвачки,лицемерки и сметкаджийки от жена Близнак не познавам. Sick

# 214
  • Тра-ла-ла
А тя като види някой готин, баси театъра играе. То сменя поза, то тон на говора, една мазна усмихната и се прави на много интелигентна. Ама льольовците и се връзваха масово.
Колко му трябва на един мъж?! tooth Метнеш въдичка с обичайната примамка, пък все някой шаран ще се полакоми Whistling

# 215
Аз пък не говоря за точно една конкретна Близначка. Също в полезрението ми са няколко. Еднакви до болка. Всичките криви. За всеки зад гърба му се говореше по нещо, а като го погледне човека в очите мазни до немай къде. Чак ми се драйфа като се сетя. Такива хич даже не ги държа около мен. Но една ми се налагаше по стечение на обстоятелствата да я търпя. Единствените дето и се връзваха бяха мъжете. Че и си я и сменяха. А тя като види някой готин, баси театъра играе. То сменя поза, то тон на говора, една мазна усмихната и се прави на много интелигентна. А отстрани колко е смешна не е истина. Ама льольовците и се връзваха масово. Ей го и Скубата, колко го кефела. По-големи използвачки,лицемерки и сметкаджийки от жена Близнак не познавам. Sick

Въпроса е да хванеш цаката на Близначките. Че се опитват да бъдат използвачки и сметкаджийки е вярно. Но само се опитват, ако им мине номера. А това зависи от мъжете. Докат има глупави мъже все ще има такива жени без значение зодията им
Близначките са готини щото са цветни и щурави жени.
Разбира се за човек като мен са идеални, само за забавление
А и Стрелеца си се има с Близначките ако се вярва на астрологията
Пише че в зряла възраст си взема Везна  hahaha

# 216
А тя като види някой готин, баси театъра играе. То сменя поза, то тон на говора, една мазна усмихната и се прави на много интелигентна. Ама льольовците и се връзваха масово.
Колко му трябва на един мъж?! tooth Метнеш въдичка с обичайната примамка, пък все някой шаран ще се полакоми Whistling

Шарани има, примамки няма  hahaha

На мъжете от тази зодия (Стрелец) безотказно им въздействат класически похвати, като например да седнете кръстосвайки елегантно краката си, а след това бавно и шумолящо да смените позата... или пък уж небрежно да си играете, разклащайки обувката си, като я 'държите' с пръстите на крака си...

# 217
Скуба, ние не очакваме да си признаеш, че си се вързал на Близначка. Между другото не искам да те обидя, но наблюденията ми са, че само наистина интелигентните мъже, са ги улавяли в игричките им. Случи ми се два пъти, да бъзна двама мъже, за това ква е готина и реакцията беше, че подобни боклуци не могат да привлекат вниманието им. Наистина умният мъж, усеща игричките на Близнака и дори не му се и пробва за едното. Дори за едната съм чувала коментар, да не съм си го намерил на улицата, че да си легна с тази.

Последна редакция: нд, 08 ное 2015, 19:09 от fiolio

# 218
Скуба, ние не очакваме да си признаеш, че си се вързнал на Близначка. Между другото не искам да те обидя, но наблюденията ми са, че само наистина интелигентните мъже, са ги улавяли в игричките им. Случи ми се два пъти, да бъзна двама мъже, за това ква е готина и реакцията беше, че подобни боклуци не могат да привлекат вниманието им. Наистина умният мъж, усеща игричките на Близнака и дори не му се и пробва за едното. Дори за едната съм чувала коментар, да не съм си го намерил на улицата, че да си легна с тази.

Какво означава да се върна? Аз само минавам, не спирам и не се връщам никъде.
Ако не са успели да влязат под кожата на Близначка естествено е да злословят. Да, Близначката е хаплива, лицемерна, дори подла за онези които не са й близки.

# 219
Редактирах се. Имах в предвид, че си се вързал не върнал.

Повярвай ми и за близките си са същите. Познавам една друга. Тая пък вечно наконтена, ама ако и видиш мъжа и децата срам да те хване. Смачкани, скъсани, непостригани. Отврат. Къщата и беше същият ужас. От нея постоянно слушах колко дебел е мъжа и и най-гадното в големи компании казваше на големият си син, че също е дебелак и не му даваше да яде. Sick Детето си беше нормално сложено, както и съпруга и. Криеха се и ядяха. Случвало ми се е да ми кажат не и казвай какво сме яли. А тя постоянно говореше срещу тях. Кви били. Все изтъкваше недостатъците им. Направо ги унижаваше пред хората. Всички се чувствахме неудобно, когато започнеше. Казвала съм и че е тъпо, но тя по-далече от носа си не може да погледне. ooooh!

Последна редакция: нд, 08 ное 2015, 19:17 от fiolio

# 220
Редактирах се. Имах в предвид, че си се вързал не върнал.

Аз продължавам да харесвам и предпочитам компанията й. Това не значи че ще се женя за нея. Въпреки че стрелците имаме по няколко развода, да се у тъпаците сме... Mr. Green

# 221
fiolio, зодия Близнаци ли си?
Като гледам как злословиш за близките си, съвсем точно отговаряш на собственото си определение за зодията.  Laughing

# 222
Къде точно злословя за близките си? Цитирай ме моля!
Нито една от тези близначки не са ми близки, да не говоря за приятелки. Такива хора просто няма как да са ми приятели  Stop Казах по стечение на обстоятелствата ми се налагаше да им гледам на някои физономиите.

# 223
Аааа, схванах! Близнаците злословят за близките си, а твоята зодия - дори за хора, които не са им приятели.
Ясно.

# 224
Сийке, аз съм си казала на всяка една каквото мисля. Право в очите, точно, кратко и ясно. Не заради друго, ами не търпя да ми се мазнят. Така знаят, че съм наясно що за стока са и не ми се умилкват. Не ме страх да си кажа мнението. Това дали се харесва на теб или не ми е през.... Да не питам коя зодия си. Сетих се Whistling

Последна редакция: нд, 08 ное 2015, 20:09 от fiolio

Общи условия

Активация на акаунт