Re: Най-гадна/коварна за мъжете женска зодия

• 51 752
  • 656
  •   1
Отговори
# 195
Може да не е женомразец, а да е просто взискателен.
А ако е женомразец значи някога, някоя жена добре се е справила с ролята си и още му държи влага
/приемайте коментарите ми с добри чувства, през телефона съм и бавно ми зарежда за да слагам и подходящи емотиконки/

Ма Десита, толко постове да го градя тоя имидж на женомразец а ти да ме изкараш свестен... bouquet

# 196
  • Пловдив
Е, свестен, свестен колко да е свестен един мъж
 Mr. Green Wink

Относно коментарите по-напред за меркантилност...в този живот всяко нещо има цена, освен това не познавам жена, която да не й е ок да е обгрижвана, глезена и т.н. /и не винаги опира до скъпи материални неща/ Най-важно е двама души да се чувстват добре заедно и да имат ясна представа защо искат да са точно с конкретния човек. Най-лошият избор за нас е най-добрият за някой друг.

# 197
Да си взискателен в отношенията с другия пол, никак не е лошо Peace
Откакто съм излязла от пубертета, и съм престанала да се влюбвам н някой, защото има страаааашни очи, или мускулесто тяло, имам съвсем реалистични критерии за избор на мъж.
Като съм си избирала човек за сериозна връзка, за мен е било важно преди всичко какво му е възпитанието, какво е отношението му към мен и околните, доколко имаме общи интереси, общи възгледи. Разбира се, не ми е било и маловажно дали е стабилен финансово( не да е богат, но да има някакво самочувствие, че може да издържа семейство, а не да ми иска пет лева за кафе, каквито случаи има).
Зодията като че ли веече не ме вълнува толкова. А и сама за себе си, зодията не знаи кой знае какво. Все пак характерът и поведението го формира средата, в която живееш, възпитанието, което си получил, а не само отличителните черти на зодията ти.

# 198
  • София
Аз минах и периода в който да гледам на мъжа като човека сигурност, подслон и т.н.
Обичам да се влюбвам в човека, а това дали живея в мезонет или едностаен е най -ниския критерий за мен. Пари се изкарват. Апартаменти коли със сигурност винаги може да има. Няма ли тръпка,страст,интрига, игра/ако искаш/  съвместния живот става обикновен, битов, зациклил .
Всичко има цена, но материална или? Едни плащат с нерви,други с пари. Как не ми се иска да измервам нещата само в материалната им стойност.

Последна редакция: нд, 08 ное 2015, 21:40 от wind of some change

# 199
Аз минах и периода в който да гледам на мъжа като човека сигурност, подслон и т.н.
Обичам да се влюбвам в човека, а това дали живея в мезонет или едностаен е най -ниския критерий за мен. Пари се изкарват. Апартааменти коли сигурност винаги може да има. Няма ли тръпка,страст,интрига, игра/ако искаш/  съвместния живот става обикновен, битов, зациклил .
Всичко има цена, но материална или? Едни плащат с нерви,други с пари. Как не ми се иска да измервам нещата само в материалната им стойност.

както казваше Тато: ако плащаш с фастъци...получаваш маймуни
или иначе казано...каквото посадиш / това береш !

този пост може да го напиша Само жена с приличен житейски опит ...извън "Зоната на комфорт" newsm10
................
останалите... или    препускат , или тръпнат в ожидание на принц на бял кон .......но обикновено идва само коня   newsm44 

# 200
Обичам да се влюбвам в човека, а това дали живея в мезонет или едностаен е най -ниския критерий за мен. Пари се изкарват. Апартааменти коли сигурност винаги може да има. Няма ли тръпка,страст,интрига, игра/ако искаш/  съвместния живот става обикновен, битов, зациклил .

???? Невероятен коментар от уникална жена  bouquet
Значи имало все пак такива жени  Heart Eyes

Няма ли тръпка,страст,интрига, игра/ако искаш/  съвместния живот става обикновен, битов, зациклил - ето за това говоря.
Битовизмите не са подминали никого но с жена като Уинд няма и да усетя кога сме ги решили, никой няма да усети имало ли ги е изобщо.

Ето за тая ,,игра,, говоря, но тя не е за всеки. Малко умеят да я играят

Как не ми се иска да измервам нещата само в материалната им стойност - Уинд, искам жената да мери емоционалната стойност. Ако има материално остойностяване разликата е само в броя на нулите. Евтинее ми... не е за мен това.
Искам тръпката на погледа, откраднатия момент на близост, закачката, невинното но преднамерено и премерено докосване...

# 201
Обичам да се влюбвам в човека, а това дали живея в мезонет или едностаен е най -ниския критерий за мен. Пари се изкарват. Апартааменти коли сигурност винаги може да има. Няма ли тръпка,страст,интрига, игра/ако искаш/  съвместния живот става обикновен, битов, зациклил .

както казваше Тато: ако плащаш с фастъци...получаваш маймуни
или иначе казано...каквото посадиш / това береш !

този пост може да го напиша Само жена с приличен житейски опит ...извън "Зоната на комфорт" newsm10
................
останалите... или    препускат , или тръпнат в ожидание на принц на бял кон .......но обикновено идва само коня   newsm44 

Мисля че Уинд се сдоби с 2-ма нови ухажори  Joy
А с това мислене конкуренцията ще е огромна

Останалите да чакат... коня  hahaha

# 202

винаги съм твърдял ,че жените се делят на две категории:
 -  Мъдри , Разумни... newsm10

-  останалите 95 %.. smile3511 newsm11
.......

# 203

винаги съм твърдял ,че жените се делят на две категории:
 -  Мъдри , Разумни... newsm10

-  останалите 95 %.. smile3511 newsm11
.......

И мъжете си стоят при първите, останалите 95 са взаимозаменяеми

# 204
И друг път съм го казвала. По гадно от жена близнак няма Sick

Стават такива когато ги разочароват. На любимите си хора показват само добрия си близнак.  hahaha

# 205

Стават такива когато ги разочароват. На любимите си хора показват само добрия си близнак.  hahaha

Аз лошо от близначка не съм видял. Обожавам тази цветна зодия за жена

# 206
  • Тра-ла-ла

Познавам 2 сестри...и двете зодия Близнаци. Тия не спираха да се плюят и клюкарят една друга... зад гърба, разбира се ooooh! Общо взето никой не беше пощаден и за всекиго имаха по една "добра" дума...майки, мъже, деца, приятели, колеги. Направо съм се чудила тия двечките харесваха ли въобще някой друг, освен себе си. Макар, че съм сигурна, че и себе си не са харесвали и едничката им радост в тоя живот беше да сплетат някоя интрига.

# 207

Познавам 2 сестри...и двете зодия Близнаци. Тия не спираха да се плюят и клюкарят една друга... зад гърба, разбира се ooooh! Общо взето никой не беше пощаден и за всекиго имаха по една "добра" дума...майки, мъже, деца, приятели, колеги. Направо съм се чудила тия двечките харесваха ли въобще някой друг, освен себе си. Макар, че съм сигурна, че и себе си не са харесвали и едничката им радост в тоя живот беше да сплетат някоя интрига.

Ами сигурно са били в конфликт за нещо. Това, че някой ти е рода, не означава, че ти е любим.

# 208
  • Тра-ла-ла
Ами сигурно са били в конфликт за нещо. Това, че някой ти е рода, не означава, че ти е любим.
Предполагам прочете поста ми, че всички бяха под ножа на 2те сестри...няма роднини, няма приятели, няма колеги. Няма как да са в конфликт с целия свят и това да им е оправданието да мятат плюнки зад гърба на всеки. Иначе пред теб се държат приятелски, а зад гърба ти  ooooh! ooooh! ooooh! Такава среда е меко казано отровна Sick

Сестрите са си първи дружки Laughing

# 209
Предполагам прочете поста ми, че всички бяха под ножа на 2те сестри...няма роднини, няма приятели, няма колеги. Няма как да са в конфликт с целия свят и това да им е оправданието да мятат плюнки зад гърба на всеки. Иначе пред теб се държат приятелски, а зад гърба ти  ooooh! ooooh! ooooh! Такава среда е меко казано отровна Sick

Сестрите са си първи дружки Laughing

Аз познавам такива жени  телец и везни.  То това си е до възпитание. Едва ли е от зодията само.

Общи условия

Активация на акаунт