Re: Най-гадна/коварна за мъжете женска зодия

• 51 771
  • 656
  •   1
Отговори
# 180
sagitarius_f, нещо си се объркал Mr. Green Прочети пак и виж къде съм използвала фразата "заможни балъци" Whistling Извинения приемам в бутилка уиски Mr. Green

Ся, гложди ме едно съмнение, че sagitarius_f и Scooba са един и същи човек Whistling

моля за извинение , Джули..
това е била реплика на Scooba..просто съм се заблудил!

а ако НЕ споделяш тезата му...заслужаваш Уважение
за уискито ..трябва адрес за кууриера Wink

.........
колкото до съмнението ти ,че сме едно и също лице...
трябва да се научиш да правиш изводи - четейки м-у редовете Wink

# 181
  • Тра-ла-ла
но самата Джули казва.."мама на тате не дава без пари" ...щом е така - това е бизнес Wink
И това го казва Scooba, ма то се иска акъл да се чете с разбиране. Мъже  Crossing Arms

# 182
но самата Джули казва.."мама на тате не дава без пари" ...щом е така - това е бизнес Wink
И това го казва Scooba, ма то се иска акъл да се чете с разбиране. Мъже  Crossing Arms

Ми минавай на жени, я колко има тук  Mr. Green Ще си споделяте, държите за ръце...
Аз искам ония 40% от темата за любовниците

# 183

бутилките станаха Две Wink
адрес за куриера , моля Wink

# 184
  • София
Касита, според мен е скорпион, определено не е лъв.,

# 185
  • София
Аз като бях по млада, изобщо не се разбирах с Водолейки. И до физически сблъсък сме стигали.
Но сега в тази възраст едната ми приятелка е водолей. Истината си говорим в очите, и то лошата истина и се разбираме. А когато стане време за разспускане с нея сме царици.  На един акъл сме, когато излизаме да потанцуваме. Луди и щури ххаха.
Тя е малко чепат характер, но аз я разбирам. От първия поглед се познахме ,че сме от една порода.
Моята луна е във водолей, не знам дали има значение.
Асцедента ми е стрелец и все повече заприличвам на такъв. Живея с един, влюбена в друг, флиртувам с трети.  Което не е добре де,  защото си имам мъж.

# 186
Аз като бях по млада, изобщо не се разбирах с Водолейки. И до физически сблъсък сме стигали.
Но сега в тази възраст едната ми приятелка е водолей. Истината си говорим в очите, и то лошата истина и се разбираме. А когато стане време за разспускане с нея сме царици.  На един акъл сме, когато излизаме да потанцуваме. Луди и щури ххаха.
Тя е малко чепат характер, но аз я разбирам. От първия поглед се познахме ,че сме от една порода.
Моята луна е във водолей, не знам дали има значение.
Асцедента ми е стрелец и все повече заприличвам на такъв. Живея с един, влюбена в друг, флиртувам с трети.  Което не е добре де,  защото си имам мъж.

Е и след това признание ако не минеш на страната на стрелците...  bouquet

# 187
  • Пловдив
Не мога да повярвам как гледате на стрелците...не сте ли виждали влюбен стрелец как сияе, това сме зодия, която всички емоции са ни изписани на лицето дори и за непознатите е видно.
А когато някой ни плени сърцето, приличаме на вярно куче, което ръмжи и хапи и не си тръгва при никакви обстоятелства /в повечето случаи/.
Да, обичаме да флиртуваме, допускаме и грешки, но пък имаме трезва преценка за нещата, което не пречи да сме едни вечни оптимисти...

# 188
Не мога да повярвам как гледате на стрелците...не сте ли виждали влюбен стрелец как сияе, това сме зодия, която всички емоции са ни изписани на лицето дори и за непознатите е видно.
А когато някой ни плени сърцето, приличаме на вярно куче, което ръмжи и хапи и не си тръгва при никакви обстоятелства /в повечето случаи/.
Да, обичаме да флиртуваме, допускаме и грешки, но пък имаме трезва преценка за нещата, което не пречи да сме едни вечни оптимисти...

Именно оптимизма дразни хората в Бг. Тук трябва да си намръщен и да не поздравяваш. Колкото по-малко поздравяваш толкова по-велик си... Mr. Green

Повечето гледат на Стрелците повърхностно защото се подлъгват по излъчването ни.
А на нас може да се разчита

# 189
  • Тра-ла-ла
Навярно правите разлика между мъж и жена от една и съща зодия. Полът не е за пренебрегване Grinning

# 190
  • София - Рим и обратно
И аз имам луна във водолей - свободолюбива натура, леко студена и лишена от дълбоко чувство за съпричастност, дистанцирана на пръв поглед, обичаща личното си пространство. Нещо такова беше.
А, и подходът в любовните връзки много зависел от това къде е Луната при жената.

# 191
Навярно правите разлика между мъж и жена от една и съща зодия. Полът не е за пренебрегване Grinning

Знаем, знаем - Scooba - Стрелец - женомразец...  Heart Eyes

# 192
  • Тра-ла-ла
Едва ли само аз съм на това мнение от целия форум...жени Mr. Green

# 193
Едва ли само аз съм на това мнение от целия форум...жени Mr. Green

Вече 26 години е демокрация, всеки има право на мнение

# 194
  • Пловдив
Може да не е женомразец, а да е просто взискателен.
А ако е женомразец значи някога, някоя жена добре се е справила с ролята си и още му държи влага
/приемайте коментарите ми с добри чувства, през телефона съм и бавно ми зарежда за да слагам и подходящи емотиконки/

Общи условия

Активация на акаунт