Re: Най-гадна/коварна за мъжете женска зодия

• 51 814
  • 656
  •   1
Отговори
# 240

ето  обяснението   smile3532

http://33.media.tumblr.com/56d1d302cb584534fb7dade2d51cb394/tumb … 1u5d1heo1_500.gif

Де тва да беше причината...  Mr. Green
Нема милата нищо, комар на ребро я е хапал  Mr. Green
Един път ме пита ,,как ме намираш,, викам ,,изобщо не те намирам,,  Mr. Green

не си ли чувал за благородна лъжа Wink

Стрелците не лъжем, дори благородно.
Нали ако кажа че има ще ме кара да я хвана за тях  Mr. Green

# 241
Значи от всичките 5 мъже във форума 3ма са Стрелци и пишат все в тази тема . Дам... Rolling Eyes

Така добре си вървеше темата без техните включвания.

А, ти дори знаеш колко мъже има у форума... hahaha
Опс, ти си Водоподлей, извинявай... Mr. Green

Все пак това е тема за мъжете, тук обсъждаме коя е най-коварната от вас? Участваш ли?

# 242
 Simple Smile Скуба, разводняваш - темата е за коварство, а не за кой какво казва, пък  мисли - друго или пък клюкари. 

# 243
Simple Smile Скуба, разводняваш - темата е за коварство, а не за кой какво казва, пък  мисли - друго или пък клюкари.  

Опс, така е, кат гледаш филм, слушаш музика и пишеш... newsm78 Извинявам се  Mr. Green

Близначката е готина ма да не ти е в къщата. За забавления е чудесна а и е сексуално зависима.
А и виж според мамите и другите мъже налитат на близначки, значи има нещо хубаво у тях

Само не разбрах защо стрелеца кат одъртее трябва да си вземе Везна... Twisted Evil че той Стрелеца не одъртява...

# 244
Е, хубаво, много хубаво е това, че не одъртява, така везните ще се спасят от бедствие Mr. Green
 Пък и докато чакат да одъртее стрелецът, току-виж някой по-безобиден ги взел.

# 245
Е, хубаво, много хубаво е това, че не одъртява, така везните ще се спасят от бедствие Mr. Green
 Пък и докато чакат да одъртее стрелецът, току-виж някой по-безобиден ги взел.

Везничката я е страх от Стрелеца???
Иска да се оплаче от него??? Дефинирай безобиден и за какво ти е безобиден  Blush

# 246
  • Sofia
Нема милата нищо, комар на ребро я е хапал  Mr. Green
Един път ме пита ,,как ме намираш,, викам ,,изобщо не те намирам,,  Mr. Green
Ето това са последиците у мъж, имал връзка с Близначка Joy Прихванал си тънкостите на клюкането и интригите Whistling

Стрелеца е двойнствен знак любов  Heart Eyes
И интрига нема, и цици нема, това си е истина а не интрига

Стрелецът НЕ е двойнствен знак! Близнаците и Рибите са двойнствени,  Везните също биват определяни като такива от някои астролози. Това са трите зодии, завършващи с "и", което също е показателно.

Колкото до това кои са подвижните знаци в зодиака, това вече са Близнаците, Девите, Стрелците и Рибите! Това показва гъвкавост, адаптивност, подвижност, променливост и добро свързване чрез общуване с другите хора.

# 247
Нема милата нищо, комар на ребро я е хапал  Mr. Green
Един път ме пита ,,как ме намираш,, викам ,,изобщо не те намирам,,  Mr. Green
Ето това са последиците у мъж, имал връзка с Близначка Joy Прихванал си тънкостите на клюкането и интригите Whistling

Стрелеца е двойнствен знак любов  Heart Eyes
И интрига нема, и цици нема, това си е истина а не интрига

Стрелецът НЕ е двойнствен знак! Близнаците и Рибите са двойнствени,  Везните също биват определяни като такива от някои астролози. Това са трите зодии, завършващи с "и", което също е показателно.

Колкото до това кои са подвижните знаци в зодиака, това вече са Близнаците, Девите, Стрелците и Рибите! Това показва гъвкавост, адаптивност, подвижност, променливост и добро свързване чрез общуване с другите хора.

Не си права Вихрогонке - Стрелец крайне двойственный знак. Люди этого созвездия одновременно едины и противоречивы ...

Трудно се лови Раче със стрели, май ще трябва мрежа... newsm78

# 248
  • Sofia
Говориш с астролог, мой човек! Не спорИ,  ако обичаш!   Laughing

Цитатът илюстрира самата природа на Стрелеца като подвижен знак. Толкоз.

Стрелец е единичен, а не двойнствен, зодиакален знак! Точка.

И съм вихрогонче  Peace

Приятен ден и хубава седмица от мен  bouquet

# 249
Аз съм близнаци. Не се оплаквам от мъжки интерес, даже един телец все ме убеждава колко съм била добричка, а аз всичко лошо от характера си му показах. Явно е влюбен или има и по-лоши от близнаците  Thinking

# 250
Аз съм близнаци. Не се оплаквам от мъжки интерес, даже един телец все ме убеждава колко съм била добричка, а аз всичко лошо от характера си му показах. Явно е влюбен или има и по-лоши от близнаците  Thinking

какво да се очаква от Теле ..освен телешки възторг !
не го приемай за меродавно

# 251

Ай стига па ти си ме дразнила че Близначките сте ми слабост...  Heart Eyes

# 252
# 253
  • София - Рим и обратно
На тебе Скуба, кажи за по-лесно, кои НЕ СА ти слабост Mr. Green.

# 254
На тебе Скуба, кажи за по-лесно, кои НЕ СА ти слабост Mr. Green.

Oвен, Телец, ЛъФ, Скорпион, Козирог, Водолей, Риба,

Баси, то половината зодиак  Joy

Общи условия

Активация на акаунт