Re: Най-гадна/коварна за мъжете женска зодия

• 51 723
  • 656
  •   1
Отговори
# 225
Аз продължавам да харесвам и предпочитам компанията й. Това не значи че ще се женя за нея. Въпреки че стрелците имаме по няколко развода, да се у тъпаците сме... Mr. Green

ето  обяснението   smile3532

http://33.media.tumblr.com/56d1d302cb584534fb7dade2d51cb394/tumb … 1u5d1heo1_500.gif

# 226
Да не питам коя зодия си. Сетих се Whistling

А, на бас, че не си!  Mr. Green
Ама припомни, моля те, коя е твоята, да си имам едно наум.

# 227
  • Тра-ла-ла
Как` Сийка, по твоята логика целият форум злослови Grinning

# 228
Ама припомни, моля те, коя е твоята, да си имам едно наум.

Аз го казах, ама няма кой да чете.

# 229
Как` Сийка, по твоята логика целият форум злослови Grinning

Ами не точно. Впечатли ме как е зациклила върху въпросните персони и злобата, с която говори за тях.
Всеки от нас е срещал неприятни личности в живота си от какви ли не зодии. Често дори обобщаваме без достатъчно материал за това. Но нещо много негативизъм се изля върху горките Близнаци, та затова и реагирах.

Аз го казах, ама няма кой да чете.

Ах, видях! Стига бе, Везните са хубави хора, чак толкова злобни клюкари май не съм срещала досега.  Stop
Ти съвсем сигурна ли си, че си Везна?  newsm78

# 230
Аз споменах и други зодии и казах хубави неща за тях. Не съм зациклила, нито говорила само за близнаците. Пък ти що така се засегна и защо ли не забеляза за другите  Whistling И както сто пъти казах, изхождам само от тези близнаци,които познавам. Вероятно има някъде по света и нормални хора, ама като гледам коментарите, май нормалните биха били по-скоро изключение, на фона на масата. Злоба незнам как долови, тъй като те са ми по скоро безразлични. Или не незнам дори смешни. Слава богу не ми се налага да се правя на палячо, за да привлека вниманието на мъж. Казвам личните си впечатления от тези, които познавам. Но пак не разбрах, ти защо скочи като ощипана девойка hahaha

Последна редакция: нд, 08 ное 2015, 20:41 от fiolio

# 231
Така хубаво си вървеше темата...

# 232
Така хубаво си вървеше темата...

няма нищо по-лошо от приказваща жена , необислености

# 233
Не че се налага, но искам да внеса малко конкретика....
Двете близначки, които визирах по-рано, ги наблюдавам вече 21 години. И двете си "мерят" подаръците и покупките от приятелите/любовниците си. Мерят в чисто буквалния смисъл на думата.

По-атрактивната от двете смени много любовници. Другата - само един, но буквално му измъква с мрънкане, подмятания и недвусмислени подканяния харчове за бижута и дрехи.даже му се сърди и ни се оплаква, ако той й откаже. Бяхме на почивка в чужбина, после пък на други екскурзии в страната- там добре видяхме всичко с очите си, после пък ни беше многократно преразказано, че да не би да не сме разбрали кой колко и какво е успял да изкрънка. Даже децата с нас  бяха потресени от поведението им.
Хич не се крият. Иначе са забавни, шеговити, танцувални, схватливи, ....докато не решат , че е време за нападение и отстояване на интереси. Цветни ли са - да, но са и прозрачни!  И лековати.
/Моята зодия е като на Фиолио и на Кака Сийка./

# 234
Аз продължавам да харесвам и предпочитам компанията й. Това не значи че ще се женя за нея. Въпреки че стрелците имаме по няколко развода, да се у тъпаците сме... Mr. Green

http://33.media.tumblr.com/56d1d302cb584534fb7dade2d51cb394/tumb … 1u5d1heo1_500.gif

Де тва да беше причината...  Mr. Green
Нема милата нищо, комар на ребро я е хапал  Mr. Green
Един път ме пита ,,как ме намираш,, викам ,,изобщо не те намирам,,  Mr. Green

# 235
  • Тра-ла-ла
Ето това са последиците у мъж, имал връзка с Близначка Joy Прихванал си тънкостите на клюкането и интригите Whistling

# 236
Абе и Везните не сте цвете за мирисане - все претегляте кво точно да кажете, това не ви пречи да мислите обратното  hahaha Клюкарки сте и вие... Heart Eyes

# 237
Нема милата нищо, комар на ребро я е хапал  Mr. Green
Един път ме пита ,,как ме намираш,, викам ,,изобщо не те намирам,,  Mr. Green
Ето това са последиците у мъж, имал връзка с Близначка Joy Прихванал си тънкостите на клюкането и интригите Whistling

Стрелеца е двойнствен знак любов  Heart Eyes
И интрига нема, и цици нема, това си е истина а не интрига

# 238

Де тва да беше причината...  Mr. Green

не си ли чувал за благородна лъжа Wink

# 239
Значи от всичките 5 мъже във форума 3ма са Стрелци и пишат все в тази тема . Дам... Rolling Eyes

Така добре си вървеше темата без техните включвания.

Общи условия

Активация на акаунт