Re: Най-гадна/коварна за мъжете женска зодия

• 51 814
  • 656
  •   1
Отговори
# 330
Значи най-добрата за жените зодия е Дева

# 331
  • Пловдив
Аз имам скромен опит с мъж Дева. Още бяхме на общи приказки, а той вече ми предлагаше да му стана жена  Mr. Green Доста послъгваше и се оплиташе като пате в калчище когато му опонирам, тъй като аз усещам лъжата от километри. Също беше ревнив, доста настоятелен, понякога груб и несдържан, сръдлив  Crazy Иначе беше доста деен. Преследваше ме навсякъде, сваляше ми звезди, правеше ми изненади... Общо взето, един ден бях в рая, а на следващия - в ада  Rolling Eyes

Иначе по темата, най-гадните женски зодии за мен са:

Дева - самохвални и лицемерни

Козирог - каквото и да направиш за тях, реагират така сякаш не си направил нищо  Rolling Eyes Грам емоция няма в тях.

Лъв - опитват се да изпъкнат, докато излагат теб  Sick

Отчасти и Водолей - големи песимисти, стиснати... Ако ги помолиш за услуга, после съжаляваш сто пъти, защото ти го натякват до безкрай  Close

# 332
Значи най-добрата за жените зодия е Дева

Поправям: За уморените от хайманосване жени най-добре е мъж Дева, който да играе обслужващ и отглеждащ децата персонал Grinning /малко попреувеличих, но айде сега.../

# 333
Съгласявам се  Hug

Василиса ще споделиш ли в какво се изразяваше сръдливостта му  Praynig

# 334
  • Пловдив
Докато ме сваляше, веднъж ми прати по сервитьорката питие на масата, но аз не го изпих. Принципи  Mr. Green После не ми говореше повече от седмица, избягваше ме упорито и подхвърляше на приятелката ми за случая където я срещне  Laughing
Една вечер се сдърпахме за нещо и аз си тръгнах. Същата история - ни звук, ни стон от него няколко дни  Crazy
Сърдене за глупости, но пък ние реално не сме имали сериозна връзка.

# 335
Значи не само при мен е така. Аз на моя му казах, че си правя ремонт, и той реши ,че с някой ще живея и оттогава ми е сърдит. Мисли си, че имам приятел и го лъжа нещо. Само веднъж го видях да Дебне на кафето под нас. Като ме видя и се прави , че си гледа телефона, ама аз на пук си влязох в магазина евсе едно не го виждам . Аман от неговите фасони. Няма да каже като човек какво има ,ами се дуе newsm78

# 336
  • Пловдив
О, и този веднъж се направи, че не ме вижда и ме подмина на пътя Crazy Като го питах после защо го е направил, каза че явно наистина не ме е видял, защото не би ме подминал. Само дето на пътя бяхме само двамата и се разминахме на сантиметри  Laughing
А веднъж ме чакаше пред училище и като видя, че идвам, запали колата и си тръгна ooooh!
Явно неадекватните постъпки са запазена марка на зодията  Mr. Green

# 337
Поправям: За уморените от хайманосване жени най-добре е мъж Дева, който да играе обслужващ и отглеждащ децата персонал Grinning /малко попреувеличих, но айде сега.../
Нямам такива впечатления newsm78
Имаме приятелско семейство с мъж Дева. Даже са чаша вода не става, трябва да му я донесе жена му или дъщеря му. Децата никога не е гледа.

# 338
  • Пловдив
Стрелеца не забравя връзка с Близначка

Че кой ли забравя връзка с Близначка  Mr. Green

Съгласна съм с много от наблюденията ти върху връзката Стрелец - Близнаци. Мога да накарам всеки да ми играе по свирката. Стрелеца - никакъв шанс  Crossing Arms

# 339
А после се чудят що остават ергени hahaha
Василиса ти близначка ли си ?
Защото аз да.

# 340
И аз като че ли нямам наблюдения, че семейните мъже Дева домакинстват вкъщи и занимават децата. Изживяват се нещо като патриарх в семейството, вярно, осигуряват го добре финансово, нищо не им липсва, но са по-скоро морален стожер, опора и източник на сигурност. Иначе ергените си шетат, да, но явно ако има кой да го отмени, няма да спори. Mr. Green Мисля, че и мъжът Козирог е такъв.

# 341

Съгласна съм с много от наблюденията ти върху връзката Стрелец - Близнаци. Мога да накарам всеки да ми играе по свирката. Стрелеца - никакъв шанс  Crossing Arms

Ще се пробваш ли?  hahaha

# 342
  • Пловдив
Защото аз да.

Близначка съм, да  Simple Smile
И ''моят'' още е ерген. Гледам го в фб, че все на Близначки налита обаче  hahaha

Не  Mr. Green Ще си ближа кротко раните и накърненото его  Joy

# 343
Значи  близначките са кошмара на мъжа дева. Аз като го игнорвам и се ядосва  baby_neutral

# 344
Защото аз да.

Близначка съм, да  Simple Smile
И ''моят'' още е ерген. Гледам го в фб, че все на Близначки налита обаче  hahaha

Не  Mr. Green Ще си ближа кротко раните и накърненото его  Joy

По нервите на Стрелеца можеш да танцуваш първия месец докато си му нова, толкова му е любовта на Стрелеца. След това с години ще се радваш на редките появявания на Стрелеца в живота ти.
Една Близначка 4-та година е щастлива веднъж на 2 седмици...

Общи условия

Активация на акаунт