Re: Най-гадна/коварна за мъжете женска зодия

• 51 807
  • 656
  •   1
Отговори
# 345
  • Пловдив
Значи  близначките са кошмара на мъжа дева. Аз като го игнорвам и се ядосва  baby_neutral

Не само се ядосва, ами и заплашва, но разбира се чрез трети лица. Защото е от тия дето лаят, ама не хапят   Joy

По нервите на Стрелеца можеш да танцуваш първия месец докато си му нова, толкова му е любовта на Стрелеца. След това с години ще се радваш на редките появявания на Стрелеца в живота ти.
Една Близначка 4-та година е щастлива веднъж на 2 седмици...

Аз затова реших да му остана завинаги нова  Mr. Green Не стигнахме по-далече от етап флирт. Първо той се дърпаше, после аз, после пак той, после пак аз... Crazy  И нищо, че минаха доста години от тогава и сега като ме срещне(веднъж в годината обикновено) не може да откъсне поглед от мен  Sunglasses И аз от него де  Mr. Green
Но това се дължи на някаква сантименталност от моя страна, във никакъв случай не ми е потребен, за да съм щастлива. Самодостатъчна съм си  Whistling

# 346
Значи  близначките са кошмара на мъжа дева. Аз като го игнорвам и се ядосва  baby_neutral

Не само се ядосва, ами и заплашва, но разбира се чрез трети лица. Защото е от тия дето лаят, ама не хапят   Joy

По нервите на Стрелеца можеш да танцуваш първия месец докато си му нова, толкова му е любовта на Стрелеца. След това с години ще се радваш на редките появявания на Стрелеца в живота ти.
Една Близначка 4-та година е щастлива веднъж на 2 седмици...

Аз затова реших да му остана завинаги нова  Mr. Green Не стигнахме по-далече от етап флирт. Първо той се дърпаше, после аз, после пак той, после пак аз... Crazy  И нищо, че минаха доста години от тогава и сега като ме срещне(веднъж в годината обикновено) не може да откъсне поглед от мен  Sunglasses И аз от него де  Mr. Green
Но това се дължи на някаква сантименталност от моя страна, във никакъв случай не ми е потребен, за да съм щастлива. Самодостатъчна съм си  Whistling

Е това не мога да ви го отрека, че сте честни  bouquet
Но пък именно от Близначка получавам същия упрек - че съм си самодостатъчен...

# 347
  • Пловдив

Защо се учудваш? Една Близначка може да е самодостатъчна за себе си, но пък винаги и се иска отсрещната страна да не може да диша без нея  Mr. Green И се дразни като вижда, че не може да го постигне  Laughing

# 348

Защо се учудваш? Една Близначка може да е самодостатъчна за себе си, но пък винаги и се иска отсрещната страна да не може да диша без нея  Mr. Green И се дразни като вижда, че не може да го постигне  Laughing

Значи без да искам съм налучкал как да поддържам огъня в Близначка  bouquet

# 349
  • Пловдив
Значи без да искам съм налучкал как да поддържам огъня в Близначка  bouquet

Да, налучкал си, колкото и да не ми се иска да го призная  Mr. Green
Вниманието ми може да задържи само този, който ми се дърпа. Другите ми доскучават бързо, чак се чудя после какво съм им харесвала  Crazy
Но с възрастта приоритетите се променят. Или може би Девата в мен(от асцендента ми) почва да се обажда   newsm78  За нищо на света не бих заменила сега спокойствието с моя Козирог за опъване на нерви с някой Стрелец  Laughing

# 350
Значи без да искам съм налучкал как да поддържам огъня в Близначка  bouquet

Да, налучкал си, колкото и да не ми се иска да го призная  Mr. Green
Вниманието ми може да задържи само този, който ми се дърпа. Другите ми доскучават бързо, чак се чудя после какво съм им харесвала  Crazy
Но с възрастта приоритетите се променят. Или може би Девата в мен(от асцендента ми) почва да се обажда   newsm78  За нищо на света не бих заменила сега спокойствието с моя Козирог за опъване на нерви с някой Стрелец  Laughing

Скука са Козирозите, кат Девите.
Дано скоро се завърне близначката в теб...

# 351
  • Пловдив
Скука са Козирозите, кат Девите.
Дано скоро се завърне близначката в теб...

В никакъв случай. Мъжът ми винаги е душата на компанията, успява да ме развесели и в най-трудните моменти, децата го обожават. Асцендента му е Близнаци, може би това оказва влияние.
С Дева съм имала вземане-даване и последната дума, с която бих го описала, е скучен. Жените обаче може би наистина са малко скучни. Или просто аз нямам какво да си кажа с тях  Peace

# 352
Доживях в 21-ви век да чуя, че сдържаността, сериозността, скромността, хората, които си поставят някаква цензура, обичащи уединението и домашния комфорт, биват квалифицирани просто като ''скучни''...
За мен 'скучен' човек е този, от когото нищо не можеш да научиш. Защото много да се каже и много да се говори са две различни понятия. Последните 4, 5 коментара са типичен пример за излишно, прекомерно бърборене, чиято основа се уповава на зарибявка, и пълна липса на креативизъм! Ето, за мен това също е пример за 'скучни' събеседници.: )
А и защо си мислите, че приоритетът на всички хора е стремежът им да се намират в ''центъра на центъра''?? В този ред на мисли, ако тази 'липса' е достатъчна причина да бъда заклеймена като 'скучна', нека бъде така; аз не съм в конфликт със себе си.: )
Но понякога екстровертната натура на някои личности не търпи възражение..

# 353
  • София
Е говорят си Близнаци и Стрелец, после Девите сме били егоцентрични и самохвални  bowuu / само с добро!/
И искам определение за скучен човек може и примери

# 354
  • Тра-ла-ла
Всичко е толкова субективно. За мен скуката значи едно, за друг - друго.

# 355
Е говорят си Близнаци и Стрелец, после Девите сме били егоцентрични и самохвални  bowuu / само с добро!/

Именно Близначка със Стрелец най-добре си пасват  Hug
Взаимно си поддържат огъня, винаги има за какво да се сдърпат и въпреки това се стремят един към друг.

А с жена Дева в най-добрия случай ще се пропиеш, ако не си се самоубил преди това hahaha

# 356
Доживях в 21-ви век да чуя, че сдържаността, сериозността, скромността, хората, които си поставят някаква цензура, обичащи уединението и домашния комфорт, биват квалифицирани просто като ''скучни''...
За мен 'скучен' човек е този, от когото нищо не можеш да научиш. Защото много да се каже и много да се говори са две различни понятия. Последните 4, 5 коментара са типичен пример за излишно, прекомерно бърборене, чиято основа се уповава на зарибявка, и пълна липса на креативизъм! Ето, за мен това също е пример за 'скучни' събеседници.: )
А и защо си мислите, че приоритетът на всички хора е стремежът им да се намират в ''центъра на центъра''?? В този ред на мисли, ако тази 'липса' е достатъчна причина да бъда заклеймена като 'скучна', нека бъде така; аз не съм в конфликт със себе си.: )
Но понякога екстровертната натура на някои личности не търпи възражение..

Поправка: не са скучни, а улегнали. Да знаете как имам нужда от такъв. Омръзна ми от игрички и нерви. Остарявам  Crazy

# 357
  • Пловдив

На мен пък са ми скучни улегналите хора, изгубили детското в себе си. Мълчаливите, затворените в себе си, интровертните... Аз ако не говоря, ако не пиша, изобщо ако не комуникирам по някакъв начин, не мога да живея. Привличат ме хора, с които мога да си говоря до безкрай, а не такива, с които да си казваме само важните неща. Първата година, в която заживях извън България, беше кошмар и изпаднах едва ли не в депресия именно защото нямаше с кого да си бърборя  Peace
Сега обаче, както писах и по-горе, явно Девата в мен се обажда, защото започнах да харесвам и моментите, в които мога да остана за малко сама. Не че и тогава двата близнака в мен не комуникират помежду си  Joy

Е говорят си Близнаци и Стрелец, после Девите сме били егоцентрични и самохвални  bowuu / само с добро!/

Да, егоцентрична съм. Обичам да съм в центъра на вниманието. Не мисля, че това е лошо. Самохвална обаче не съм, защото нещата, за които говоря са реални. Не съм виновна, че животът ми е колоритен и имам какво да разкажа. Докато Девите, които познавам, се хвалят с неща, които изобщо не са им се случили. И ги украсяват, и се пънат да бъдат забелязани, но не им се получава. И съответно започват да завиждат на Близнака, който грабва вниманието без никакво усилие  Laughing Това в кръга на шегата  Hug

# 358
  • София
Благодаря, че ни осветли какъв ти е животът  Peace Grinning
Значи, лично ти не влизаш в графата най-гадна и коварна зодия за мъжете Wink

# 359
  • Пловдив
Благодаря, че ни осветли какъв ти е животът  Peace Grinning
Значи, лично ти не влизаш в графата най-гадна и коварна зодия за мъжете Wink

Коментарът ти само затвърждава убежденията ми, че не мога да намеря общ език с Девата  Peace

Общи условия

Активация на акаунт