Re: Най-гадна/коварна за мъжете женска зодия

• 51 803
  • 656
  •   1
Отговори
# 360
  • София
А трябва ли да намираме общ език? Спирам до тук,  че темата е за друго.

# 361
  • Тра-ла-ла
Съвсем в реда на нещата е когато твърдиш нещо - да се аргументираш и да приведеш примери, в това число и лични Peace Василиса Прекрасна е направила точно това - обяснява на нея какво й се струва скучно.

А, точно ти, Wind, искаше примери Grinning
И искам определение за скучен човек може и примери

Така, че няма никаква драма тук.

# 362
На мен пък са ми скучни улегналите хора, изгубили детското в себе си???. Мълчаливите, затворените в себе си, интровертните... Аз ако не говоря, ако не пиша, изобщо ако не комуникирам по някакъв начин, не мога да живея. Привличат ме хора, с които мога да си говоря до безкрай, а не такива, с които да си казваме само важните неща.

Докато Девите, които познавам, се хвалят с неща, които изобщо не са им се случили. И ги украсяват, и се пънат да бъдат забелязани, но не им се получава. И съответно започват да завиждат на Близнака...

Мен не ме интересува твоят живот, нито пък този на Мара, Петкана и Драгана, работещи в денонощния магазин в приземния етаж на блока ви, които били зодия Дева и завиждали, и интригантствали на/за Близнака.. Joy
Ако се зачетеш малко по внимателно в поста ми, ще разбереш, че аз не визирам зодия Близнаци и Стрелец за 'скучни', а визирах точно теб и Г-н Натегач. Laughing Зодия Близнаци я харесвам и неведнъж съм го казвала. Но ти, за съжаление, не може да си пълно олицетворение на самата зодия! Лесно е да се действа първосигнално, по-трудно е да прецениш трезво ситуацията. /Ето, това определено не си го взела от Девата, а е хубаво качество. Peace/

Ей, Wind, предлагам ти да основем Клуб на Анонимните интриганти. Joy

# 363
  • София
Не съм писала, че има драма?
И ,за да не съм капо ще кажа на мен какво ми е скучно.
Някой само да говори, но дела никакви. Скучно ми е когато няма тръпка. И най- ми е скучно да поддържам разговор с човек с който няма какво да си кажа , и разговора не върви плавно.

# 364
  • Пловдив

Докато Девите, които познавам, се хвалят с неща, които изобщо не са им се случили. И ги украсяват, и се пънат да бъдат забелязани, но не им се получава. И съответно започват да завиждат на Близнака...

Мен не ме интересува твоят живот, нито пък този на Мара, Петкана и Драгана, работещи в денонощния магазин в приземния етаж на блока ви, които били зодия Дева и завиждали, и интригантствали на/за Близнака.. Joy

Последното съм написала, че е в кръга на шегата, но ти удобно си го избегнала  Peace

Ако се зачетеш малко по внимателно в поста ми, ще разбереш, че аз не визирам зодия Близнаци и Стрелец за 'скучни', а визирах точно теб и Г-н Натегач. Laughing

Да, същите са Девите около мен, в реалния живот. Слагат етикети на някого без изобщо да го познават. Не знам как от две изречения разбра, че съм скучна  newsm78

И аз спирам, не е нужно да си допадаме с всички  Peace

# 365
...Последното съм написала, че е в кръга на шегата, но ти удобно си го избегнала  Peace

Да, същите са Девите около мен, в реалния живот. Слагат етикети на някого без изобщо да го познават. Не знам как от две изречения разбра, че съм скучна  newsm78

И аз спирам, не е нужно да си допадаме с всички  Peace

Първо, частта, която съм избегнала е: ''... който грабва вниманието без никакво усилие''. Виж, това определено е в кръга на шегата.: )

Второ, както ти слагаш етикет на хората от дадена зодия, уповавайки се единствено на впечатленията си от Мара, Петкана и Драгана, така и аз мога да си правя умозаключения от елементарните, посредствени диалогчета между вас.: )
Лек ден!

# 366
Green eyes, не се обиждай. Девичките сте много чувствителни  Hug
Сигурна съм, че Василиса не искаше да те засегне. Близнаците просто сме си такива, много говорим и понякога стават драми Mr. Green

# 367
  • Пловдив

както ти слагаш етикет на хората от дадена зодия, уповавайки се единствено на впечатленията си от Мара, Петкана и Драгана, така и аз мога да си правя умозаключения от елементарните, посредствени диалогчета между вас.: )
Лек ден!

Извинявай, но ти как разбра на какви впечатления се уповавам? Много ме подценяваш, ако си мислиш, че ме засяга мнението и държанието на някой случаен от пътя! Девите, с които ми се налага да общувам в реалния живот са ми или роднини, или ги познавам горе-долу цял живот. Не е трудно да си направя заключения за тях, не мислиш ли?
И докато аз си позволявам да поставя етикет на някой, с който се сблъсквам постоянно, то ти поставяш такъв на хора, които изобщо не познаваш  Peace
Темата е за гадни женски зодии и аз изброих тези, които според мен са такива, на база личните ми наблюдения!
Не знам защо го приемаш лично.
Ако напишеш, че не харесваш Близнаци, защото са еди какви си и през ум няма да ми мине да се обидя, защото това са си твоите наблюдения.
Аз не целя да засегна никой и съм супер дипломатична, особено с хора, които не познавам. Не знам защо получавам такива реакции във отговор  newsm78

# 368
Благодаря, че ни осветли какъв ти е животът  Peace Grinning
Значи, лично ти не влизаш в графата най-гадна и коварна зодия за мъжете Wink

Коментарът ти само затвърждава убежденията ми, че не мога да намеря общ език с Девата  Peace

Тя жената-Дева намира общ език само с котката си...  hahaha

# 369
Какво се чудиш все пак за Дева става въпрос. Много са докачливи. А и Близнашкия ни нрав им е непонятен. Аз за това ги харесвам. Много са последователни и земни.  Heart Eyes

# 370
  • София
Хаах нямам котка,  а куче,  но да си призная и с него едвам намирам общ език Twisted Evil

# 371
Какво се чудиш все пак за Дева става въпрос. Много са докачливи. А и Близнашкия ни нрав им е непонятен. Аз за това ги харесвам. Много са последователни и земни.  Heart Eyes

На мен са ми скучни и праволинейни, стигат дъното и копаят надолу. Както може досадно да дудне на мъжката глава една жена-дева никой друг не може. Да не говорим колко са дребнави, кат кокоша трътка са...  Joy
Близнашкия нрав няма кво да го разбираш, просто не й се връзваш толко много и всичко е наред. Стрелеца може да е шантав ма Близнаците са 2-ма  Joy Лесно и интересно се живее с Близначка, никога не е скучно

# 372
  • Тра-ла-ла
На мен са ми скучни и праволинейни, стигат дъното и копаят надолу. Както може досадно да дудне на мъжката глава една жена-дева никой друг не може. Да не говорим колко са дребнави, кат кокоша трътка са...  Joy
За жената Дева ли говориш или за жената Рак  Joy

# 373
Хаах нямам котка,  а куче,  но да си призная и с него едвам намирам общ език Twisted Evil

Горкото животно...  hahaha
Но пък друго не мога да ви отрека - жената-Дева си е мръсница в леглото. И то голяма

# 374
 Peace

Близнашкия нрав няма кво да го разбираш, просто не й се връзваш толко много и всичко е наред. Стрелеца може да е шантав ма Близнаците са 2-ма  Joy Лесно и интересно се живее с Близначка, никога не е скучно

Да бе лесно.. на мен за тва всички мъже са ми сърдити, и не ми говорят. А аз просто не искам да съм лепка и ги оставям свободно Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт