Re: Най-гадна/коварна за мъжете женска зодия

• 51 743
  • 656
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Green,  аз те харесвам! !!! И не само защото сме от една зодия  Hug
не знам за мъжете Дева, живея с такъв и е като скала в най -положителния смисъл.
За жените Дева, мога да кажа, че са много смели, готови на много мъжки постъпки в името на нещо и най -хубавото е, че имат чест и гордост!  /което не изключва автоматично същите качества за другите зодии/

# 406
  • Пловдив
Ей сега ти се обидих  Laughing  Hug
И аз познавам Близначка, родена дори на моята дата, която не харесвам. Пълна противоположност сме. С други Близначки се разбирам чудесно.
Дъщеря ми е Раче. Много свободолюбива и сръдлива  Mr. Green А още няма 5. Но на първо място е любвеобвилна. Обожава да се гушка  Heart Eyes
Иначе върху други представители от зодията имам наблюдения само върху един Рак от мъжки пол(Много свястно момче. Още от малък се отличаваше от останалите със интелигентност и доброта  Peace ) и върху една жена, която познавам отскоро(Огън жена, много забавна и винаги усмихната  Heart Eyes ).

# 407
  • Тра-ла-ла
Добри сме си Рачетата...освен когато сме лоши Joy Hug

# 408
Ida, Василиса, и тези мъже не са останали приятели с вас??? Глупаци. Близначката е страхотен приятел, мисли като мъж, може да се разчита на нея. Префърцунена е в изключително положителен смисъл, красива и женствена. Определено приковава мъжките погледи. Запомняща се жена е. Факт е че има много обожатели но с този, когото обича е изключително земна

Василиса е права, но е типично за Стрелеца - Близначката няма да е моя но няма да е на никой друг и ще направи невъзможното да разбие новата й връзка, ще се появява в най-неподходящия момент и място и всеки мъж ще ревнува защото си има привличане между Близначка и Стрелец. И двамата не се забравят един друг и си имат тръпката. Всяка нова среща е като ново начало, много близки характери са. Близначката се притеснява защото Стрелеца е като нея, цака я с нейните козове.
Въобще само суперлативи за Близначките  bouquet

Много добре си ме описал  Peace

# 409

Ida, Василиса, и тези мъже не са останали приятели с вас??? Глупаци.

Нали  Mr. Green
Не знаех, че мъжете Стрелци имат чак такова положително мнение за нас. Ще го имам предвид  Mr. Green  bouquet

Близначката е идеалната партия за мъж-Стрелец. Принципно се имаме с всички но с Близначките на друго ниво

# 410
И аз познавам Близначка, родена дори на моята дата, която не харесвам. Пълна противоположност сме.
Именно, зодията не определя същността на един човек. Peace

Едно интересно описание на Девите от форума, което искрено ме развесели:
''Лелеле ние девите сме явно ужасни, тука такива неща прочетох за зодията, че трябва нашия апартамент изпълнен с Деви да бъде ограден с бодлива тел, за да не навлезе някой заблуден човек, да го ухапем, изпием кръвта, научим на скръндзалък.....'' Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Последна редакция: сб, 13 фев 2016, 10:10 от green_eyes14

# 411
Аз жени близнаци не харесвам, винаги се върти интрига около тях и все са иди ми, дойди ми... драми големи. Казвам го от лични наблюдения, може да греша. Ама, бързо им доскучава на тях и все се чудят с какво да си го направят интересно. Я, да намесят трети човек във връзката, я нещо друго,  все ще си измислят, за да се разнообразят и да огорчат живота на половинката. Simple Smile

# 412
Завист усещам към Близначките Mr. Green
Да, с тях никога не е скучно.
Но пък Близначката не е за мъже със слаби нерви и ниско самочувствие.

# 413
  • Тра-ла-ла
Тъжно е когато единственият начин да си направиш живота интересен е чрез интриги и манипулации Whistling

Ццц, такова ревностно пазене на Близначките или по-точно само на една Mr. Green

# 414
А за такива, родени на граница между 2 зодии какво ще кажете?   Mr. Green

# 415
  • Тра-ла-ла
Едно време бях чела книга, в която датите за смяна на зодиите варираха в зависимост от годината на раждане. Сега никъде не намирам информация за това. Съвсем до скоро си мислех, че родените на 21 окт. са Скорпиони Laughing

# 416

Важното е да не си кръстоска между Дева и Рак  Mr. Green

# 417
  • Тра-ла-ла
Елементарни похвати, усвоени от дългогодишното взимане-даване с една определена зодия. Скукааа

Не му се връзвайте на Скубича Mr. Green Сега потърква доволно ръчички, че е посял семето на раздора Laughing

# 418
Елементарни похвати, усвоени от дългогодишното взимане-даване с една определена зодия. Скукааа

Не му се връзвайте на Скубича Mr. Green Сега потърква доволно ръчички, че е посял семето на раздора Laughing

Че Стрелеца и Близнака са си лика-прилика Mr. Green

# 419
denim123, в интернет има сайтове, в които може точно да си изчислиш слънчевия знак, асцендента и луната, в зависимост от датата, на коята си роден/а, градът и часът, в които си роден/а. Peace

ПП: denim123, ако имаш зодия Близнаци в астро-профила си, току виж късметът ти се ''усмихнал'' и Г-н Натегач ти налети. Така ще бди над главицата ти, както орлица над орлета.

Леля Скруч... hahaha

Общи условия

Активация на акаунт