Re: Най-гадна/коварна за мъжете женска зодия

• 51 782
  • 656
  •   1
Отговори
# 420
Не му се връзвайте на Скубича Mr. Green Сега потърква доволно ръчички, че е посял семето на раздора Laughing
Повярвай ми, никой не му се връзва. Просто за пореден път доказва колко ''забавна и интересна'' е прехвалената му Близначка, щом опира до други ''скучни, смачкани и простосмъртни'' зодии да му създават настроение. Чиста логика! Whistling

# 421
denim123, в интернет има сайтове, в които може точно да си изчислиш слънчевия знак, асцендента и луната, в зависимост от датата, на коята си роден/а, градът и часът, в които си роден/а. Peace

ПП: denim123, ако имаш зодия Близнаци в астро-профила си, току виж късметът ти се ''усмихнал'' и Г-н Натегач ти налети. Така ще бди над главицата ти, както орлица над орлета.

Нямам и следа от Близнаци в астро-профила си, слава богу  Mr. Green Те са единствени и неповторими според тях си  Mr. Green А, и винаги са прави! Задължително!

Иначе и аз съм един чешит  Twisted Evil. Цял живот се чудя коя зодия съм и карам според случая - както ми е по-удобно, според случая  Joy Асцендента ми е Риби - за него поне спор нямало Wink

# 422
  • Тра-ла-ла
Рибите са скрити Близнаци. Laughing

# 423
В такъв случай, denim123, заповядай:
http://sanovnik.bg/n4-40247-%D0%9A%D0%B0%D0%BA%D1%8A%D0%B2_%D0%B … D0%B4%D0%B8%D0%B8
Не гарантирам на 100%, че информацията е достоверна, но поне може да си направиш някаква преценка за самата себе си.: )

И не се тревожи за 'луната', тя и моята е в Стрелец, но знакът по никакъв начин не ми влияе. Земните знаци сме над огнените все пак. Peace

# 424
Рибите са скрити Близнаци. Laughing

Ти мЪ уби! Ще си посегна ритуално  Twisted Evil

# 425
  • София
Скрит текст:
.
Малка част от известните Деви ,сега пак кажете ,че са скучни , смотани и т.н.:
писатели – Агата Кристи, Стивън Кинг, Аркадий Стругацки, Дейвид Хърбърт Лорънс, Лев Толстой, Хърбърт Уелс, Станислав Лем, Йохан Волфганг фон Гьоте, Теодор Драйзер;
философи – Георг Вилхелм Фридрих Хегел, Томазо Кампанела;
учени – Майкъл Фарадей, Ърнест Ръдърфорд, Константин Циолковски;
политици – Александър Лукашенко, Арман Жан дю Плеси дьо Ришельо, Тодор Живков, Иван Грозни, Феликс Дзержински, Михаил Кутузов, Принц Алберт, Кралица Елизабет I, Джон Маккейн, Джоузеф Кенеди, Ерих Хонекер, Ясер Арафат, Лафайет, Линдън Джонсън, Дмитрий Медведев;
актьори и актриси, певци и певици – Адриана Карембьо, Бионсе, Бари Уайт, Грета Гарбо, Фреди Меркюри, Ингрид Бергман, Ейми Уайнхаус, Екзибит, Елия Казан, София Лорен, Майкъл Джексън, Маколи Кълкин, Шон Конъри, Камерън Диас, Хю Грант, Джеймс Кобърн, Томи Лий Джоунс, Ричард Мелвил Хол – Моби, Оливър Стоун, Пинк, Рупърт Гринт, Салма Хайек, Джери Брукхаймър, Дейвид Аркет, Дейвид Копърфийлд, Камерън Диас, Киану Рийвс, Чарли Шийн, Шаная Туейн, Николай Гяуров, Морис Шевалие, Пол Уокър, Питър Селърс, Фиона Епъл, Зендая, Алексис Бледел, Лиам Пейн, Том Фелтън, Райън Филип, Клаудия Шифер, Найл Хоран;
спортисти – Анди Родик, Артър Годфри, Горан Иванишевич, Ланс Армстронг, Роналдо, Цветана Пиронкова, Георги Михайлов;
други – Джеф Харди, Джон Гънтър, Чад Майкъл Мъри, Корнелий Агрипа, Робърт Бенчли, Сид Цезар, Хенри Луис Менкен, Хенри Форд II, Уорън Бъфет. Краля Слънце.
Една малка утеха за скучната ми природа /било то и материална/ ,че третият най-богат човек в света е Дева. Така малко успокоявам, широките си пръсти /противно на мнението, че сме стиснати/ ,че има надежда и аз да стана милиардерка хихи

# 426
В такъв случай, denim123, заповядай:
http://sanovnik.bg/n4-40247-%D0%9A%D0%B0%D0%BA%D1%8A%D0%B2_%D0%B … D0%B4%D0%B8%D0%B8
Не гарантирам на 100%, че информацията е достоверна, но поне може да си направиш някаква преценка за самата себе си.: )

И не се тревожи за 'луната', тя и моята е в Стрелец, но знакът по никакъв начин не ми влияе. Земните знаци сме над огнените все пак. Peace

Много ти благодаря!

Аз съм Дева-Везни. Кво да се прави - съдба  #Crazy

# 427
  • Тра-ла-ла
Аааа, всички зодии по реда си започнаха да се фукат Laughing

# 428
Не се карайте, хората не са лоши и добри,а просто различни. На мен като не ми понася някой, просто не общувамс него. Шарен свят  Embarassed

# 429
denim123, мисля, че зодия Дева е до 22-ро число. Peace Не знам дали си чела по-назад в темата, но и зодия Везни е определена като ''скучна''. Mr. Green 'Лошата' истина е, че която и двете зодии да си, ще бъдеш линчувана и канонизирана като ''скучна'' от видни 'познавачи'. Wink

Не се карайте, хората не са лоши и добри,а просто различни. На мен като не ми понася някой, просто не общувамс него. Шарен свят  Embarassed
Ида, никой не се кара, забавляваме се. Hug : ))

Последна редакция: сб, 13 фев 2016, 16:11 от green_eyes14

# 430
Ида, не ѝ вярвай, Девата не може да се забавлява, само гледа критично  Mr. Green

# 431
  • Пловдив
На мен суетата не ми е приоритет!

Само злобата  Tired

Нека ти кажа и едно от добрите качества на Близнаците. Когато някой ни дразни, просто го игнорираме, не го споменаваме на всяко второ изречение  Peace

Напускам темата. Влязох в нея да се забавлявам, а не да ''слушам'' как някой си избива комплексите на мой гръб.
Останете си със здраве  Peace

# 432
denim123, мисля, че зодия Дева е до 22-ро число. Peace Не знам дали си чела по-назад в темата, но и зодия Везни е определена като ''скучна''. Mr. Green 'Лошата' истина е, че която и двете зодии да си, ще бъдеш линчувана и канонизирана като ''скучна'' от видни 'познавачи'. Wink

Ееее, аз пък като взема да се трогна! Те познавачите сигурно ще са от някоя зодия без недостатъци (да не изброявам). Аз моите трески си ги знам, ама си ги пазя в тайна  Mr. Green

Знам, че Девите са до 22 число. Ама мама ме е родила малко преди да стане 23-то. На косъм, дето се вика  Mr. Green

Последна редакция: сб, 13 фев 2016, 15:51 от denim123

# 433
Хайде да си говорим с факти, а не да се правим на дълбоко наранени.
Вчера аз също се чувствах по същия начин. След последния ми коментар, ти написа друг, с доста подигравателно послание и подчерта, че човек не бива да се сърди за 'маловажни неща'.

Виждаш ли за какво говоря, думите болят!
Спи спокойно, коментарите са изтрити.

# 434
Хайде да си говорим с факти, а не да се правим на дълбоко наранени.
Вчера аз също се чувствах по същия начин. След последния ми коментар, ти написа друг, с доста подигравателно послание и подчерта, че човек не бива да се сърди за 'маловажни неща'.

Виждаш ли за какво говоря, думите болят!
Спи спокойно, коментарите са изтрити.

Ей проклета жена е Девата бе.
Тя и майка ми е Дева и се чуди що баща ми предпочита да живее сам, дори на село  Mr. Green
Дева да не ти е у къщата  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт